Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Daniela napisał(a):
Dziewczyny czy Wy też macie ochotę na słodycze?? Nie wiem co się dzieje ale mogłabym teraz jeść tonami. Wczoraj opędzlowałam całą tabliczkę czekolady sama i dzisiaj to samo. A najgorsze że nie mogę się powstrzymać 😮
I boję się że na mojej wadze się to odbije.... 🥴
Hehe na mojej to na pewno. Ale póki nie przekroczę docelowo 68kg to jest oki 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Daniela napisał(a):
Dziewczyny czy Wy też macie ochotę na słodycze?? Nie wiem co się dzieje ale mogłabym teraz jeść tonami. Wczoraj opędzlowałam całą tabliczkę czekolady sama i dzisiaj to samo. A najgorsze że nie mogę się powstrzymać 😮
I boję się że na mojej wadze się to odbije.... 🥴
Hehe na mojej to na pewno. Ale póki nie przekroczę docelowo 68kg to jest oki 🤪 🤪 🤪

ja to głównie jem słodycze 🤢 ale od wczoraj powiedziałam dość i dziś zjadłam tylko wielkiego ptysia ☺️ 😜 to jest silniejsze ode mnie 😞

• Mamusia
Daniela ja od początku ciąży nie za bardzo za słodyczami... Ale może to i dobrze boi tak dobrze wyglądam 😉 Na początku mnie muliło, a teraz to jakoś tak się odzwyczaiłam... poza tym lekarz powiedział,że bezpieczniej dla mnie, z moimi tendencjami do tycia jak nie będę jadła słodyczy. Czasami coś tam skubnę, ale nie mam tak że muszę zjeść bo zwariuję 😮

Lydzia ja używalam przy każdej zmianie pieluszki, taką mgiełkę smarowałam. No chyba, że ewidentnie było czerwono, bądź jakies podrażnienia to wtedy grubiej 🙂 Teraz już Majce daruję, jak pupa ładna to odpuszczam. Smaruję tylko jak czerwone bądź podrażnione.

lydziaa84 napisał(a):
dziewczyny zobaczcie jak faceci sobie radzą z usypianiem 😜
http://www.youtube.com/watch?v=EHe2h9ITcpo

No ale jakie poświęcenie, a mógłby z kolega na piwo wyjść.
Hihi swoją drogą ja też tak kiedys próbowałam, no ale stanowczo mniej ważę 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):

hi hi hi 😁 😁 😁, dobre. ja mam nadzieje, że mój Krzysiu nie bedzie takich rzeczy próbował, bo niezły z niego niedźwiadek 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

aniolek82 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

hi hi hi 😁 😁 😁, dobre. ja mam nadzieje, że mój Krzysiu nie bedzie takich rzeczy próbował, bo niezły z niego niedźwiadek 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Hahaha fajny filmik. Mój Krzysiu tez niedźwiadek i tez kiedyś wlazł do łóżeczka pobawić się z Gabi i.... złamał szczebelek 😁 😁 😁

• Mamusia
No to będzie chyba kolejna kobietka sierpniowa. Byłam wczoraj u lekarza (bolał mnie brzuch od rana i wolałam sprawdzić czy wszystko ok)i powiedział, że na 90 % jest dziewczynka. Na następnym usg potwierdzi na 100 % (mówił, że mogą ewentualnie jąderka później zejść, a dzidzia na chwilkę się tylko pokazała i nie mógł się przypatrzeć). Już nie dopytywałam o wagę, wymiary itp, bo martwiłam się tym bólem, ale widziałam dwie rączki, dwie nóżki, wszystkie organy pracują prawidłowo i co najważniejsze - za około tydzień powinnam czuć ruchy 😁

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Aniołek jak nastrój?

Dziękuje Martusia W miarę. Chyba dzidzia zrozumiala, że mamusia się martwi i postanowiła dac troszkę znac o sobie> 😁 😁 Tak więc pare razy mnie kopla, delikatnie co prawda i troszkę nizej niż ostatnio ale kopła. 😁 😁 😁

existence super wiadomosci. Ja juz tak sie przyzwyczilam do bólów brzuszka, że nawet to kłucie mi nie przeszkadza. czekam tylko az przejdzie. czasami to nawet zła jestem na siebie że nie zwracam na te bóle uwagi, bo przeciez w kazdej chwili moze dziac sie cos niedobrego.

• Mamusia
Podobają mi się krótkie imiona typu Maja, Lena, Nina ale do końca nie wiem. Nie podoba mi się jak ktoś zdrabnia imię dziecka. Sama do niedawna chorowałam jak ktoś na mnie powiedział Madzia. Nawet mąż ma zakaz. Szukam więc czegoś, czego nie będzie można zdrabniać.

existence napisał(a):
Podobają mi się krótkie imiona typu Maja, Lena, Nina ale do końca nie wiem. Nie podoba mi się jak ktoś zdrabnia imię dziecka. Sama do niedawna chorowałam jak ktoś na mnie powiedział Madzia. Nawet mąż ma zakaz. Szukam więc czegoś, czego nie będzie można zdrabniać.

Wszystkie te imiona, które wymieniłaś są śliczne!!! Ale niestety nie mogła bym ich nadać dla mojej córci gdyż już występują w mojej najbliższej rodzince. 😞