ona dziala miejscowo. Nie wiem ja nia smarowalam szybko zniknelo.Ja nie slyszlam o przeciwwsakazaniac ale dopytajcie jeszcze.Ja mam badznie o 17. 14 kwietnia sa urodziny mojego meza 🙂 fajny prezent.
Marcia, Anya, jolajola82, Evelina uff to mnie uspokiołyście z tymi bólami juz myślalam że jest coś nie tak...jak to zwykle się fiksuje w pierwszej ciąży 😉 Marta dobrze,że taką dzieciaki mają możliwość "łapania" dwóch języków na raz...fajnie jak tego dopilnujesz i wykorzystasz że maja teraz dzieciaki główki jak gąbki chłonące takie sprawy 🙂 aniolek82 super ze z dzidzią dobrze...waga nie zamała jest serio w normie...co do duphastonu to ja postanowiłam po konsultacjach z lekarzem pobrać go troche dłuzej, bo lece 9 maja na wycieczkę i tak w razie czego żeby było ok 😉 Jejku już sobie wyobrażm ile setek stron będę miała do nadrobienia 🥴 Daniela uroczy ten stroik świąteczny...ktoś ma zdolności 🙂 malstept piękny franiowy brzusio 🙂 Ps...sorki za wścibskośc ale niezła chata 😉
Dzięki wielkie Jo-aneczka Z tego co piszesz, to ja chyba jeszcze nie miałam. 🙂
A kiedy masz wizytę? W sumie usg połówkowe robi się jak sama nazwa wskazuje około połowy ciąży.
Miałam w czwartek to by wypadało,że połowa, następną mam na 12 maja. No, ale w między czasie mam zamiar iść na 3D/4D. Miałam wrażenie, że jakoś dłużej mi je robiła, bo z jakieś 10/15 min, ale nic nie mówiła, więc nie wiem. 😜
Marcia, Anya, jolajola82, Evelina uff to mnie uspokiołyście z tymi bólami juz myślalam że jest coś nie tak...jak to zwykle się fiksuje w pierwszej ciąży 😉 Marta dobrze,że taką dzieciaki mają możliwość "łapania" dwóch języków na raz...fajnie jak tego dopilnujesz i wykorzystasz że maja teraz dzieciaki główki jak gąbki chłonące takie sprawy 🙂 aniolek82 super ze z dzidzią dobrze...waga nie zamała jest serio w normie...co do duphastonu to ja postanowiłam po konsultacjach z lekarzem pobrać go troche dłuzej, bo lece 9 maja na wycieczkę i tak w razie czego żeby było ok 😉 Jejku już sobie wyobrażm ile setek stron będę miała do nadrobienia 🥴 Daniela uroczy ten stroik świąteczny...ktoś ma zdolności 🙂 malstept piękny franiowy brzusio 🙂 Ps...sorki za wścibskośc ale niezła chata 😉
A kiedy masz wizytę? W sumie usg połówkowe robi się jak sama nazwa wskazuje około połowy ciąży.
Miałam w czwartek to by wypadało,że połowa, następną mam na 12 maja. No, ale w między czasie mam zamiar iść na 3D/4D. Miałam wrażenie, że jakoś dłużej mi je robiła, bo z jakieś 10/15 min, ale nic nie mówiła, więc nie wiem. 😜
Eeee to może pomierzyła i potraktowała jako połówkowe. Ale zawsze jeśli zamierasz iść na 3D możesz podkreślić, że chciałabys połówkowe.
Eeee to może pomierzyła i potraktowała jako połówkowe. Ale zawsze jeśli zamierasz iść na 3D możesz podkreślić, że chciałabys połówkowe.
Mierzyła i mierzyła, więc możliwe. 😁 No a tak jak piszesz jak będę szła to poproszę żeby mi zrobili, nie zaszkodzi. 🙂 No i mam nadzieję, że się w końcu dowiem co mnie tak kopie. 🙂
Oj chyba nic z tych moich zakupów nie będzie już mnie głowa rozbolała i spać mi się chce jak nie wiem więc chyba się położę i pośpię 🙂 Malsep, kamoniak, evelina ja wizytę mam w czwartek około 18.00 a usg dnia następnego w piątek rano 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
_Evelina_
Gość
Gość
kamonik
Jutro mam wizytę u mojego gina, a w czwartek połówkowe więc jeszcze sie poradze. Ale dzięki za wszytskie info 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Crazzzyyy
Marta dobrze,że taką dzieciaki mają możliwość "łapania" dwóch języków na raz...fajnie jak tego dopilnujesz i wykorzystasz że maja teraz dzieciaki główki jak gąbki chłonące takie sprawy 🙂
aniolek82 super ze z dzidzią dobrze...waga nie zamała jest serio w normie...co do duphastonu to ja postanowiłam po konsultacjach z lekarzem pobrać go troche dłuzej, bo lece 9 maja na wycieczkę i tak w razie czego żeby było ok 😉
Jejku już sobie wyobrażm ile setek stron będę miała do nadrobienia 🥴
Daniela uroczy ten stroik świąteczny...ktoś ma zdolności 🙂
malstept piękny franiowy brzusio 🙂 Ps...sorki za wścibskośc ale niezła chata 😉
Gość
malstep
dzięki 🙂niezły też kredycik na nią mamy 😁 😁
Gość
Gość
Mierzyła i mierzyła, więc możliwe. 😁 No a tak jak piszesz jak będę szła to poproszę żeby mi zrobili, nie zaszkodzi. 🙂 No i mam nadzieję, że się w końcu dowiem co mnie tak kopie. 🙂
Gość
Majeczka śpi, Emilka bawi się w szkołę, a ja maluje paznokcie u nóg hihi 😁 😁 😁
Pati123
Malsep, kamoniak, evelina ja wizytę mam w czwartek około 18.00 a usg dnia następnego w piątek rano 🙂
Gość
Hehe no taak 🙂 😜 Oj poczekaj do sierpnia, się skończy Stoicki spokój. 😜
Gość
Powiem ci że u mnie o stoicki spokój w domu to już od dawna trudno 🙂 🙂 🙂
Gość
Oj nie jest tak źle, jak masz czas na malowanie paznokci 😜