Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Andżelika, ja też czasami mam szarpanie na "pawika", i dlatego przestała na razie w ogóle chodzić do kościoła, bo tam jest tyle różnych zapachów, ze albo mi się śsabo robi albo na wymioty bierze....... a jak mam pusty żołądek to mam podobnie jak ty... tylko mi wystarczy łyk jogurtu i jest ok 🙂

Dobra, uciekam się myć i lulu 🙂
Dobranoc Brzuszki 🙂

Haha, ja nie wiem jak mam podgłosnic, bo mi w laptopie, gdzieś się schowała ta ikonka i nie umiem znaleźć za cholerkę... 😠 😠 😠

• Mamusia
Witam nową mamusię
Ja to wole mojej małej nie budzic o tak późnej porze 🙂 bo jeszcze jej tak zostanie.... 🤪
chociaż moj mąż przed snem do niej mówi głaska moj brzusio i nasłuchuje a potem ona się tak rozbryka że nie daje mi spać on już dawno spi a ja się przewalam z boku na bok 🙂
Potrafi też tak rano robić to ostatnio powiedziałam mu, żeby jej nie budził bo ja się nie wyspie hehe 😜

jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Haha, ja nie wiem jak mam podgłosnic, bo mi w laptopie, gdzieś się schowała ta ikonka i nie umiem znaleźć za cholerkę... 😠 😠 😠

może poszukaj w panelu sterowania... 🙂

No znalazłam to, ale nie idzie podgłośnić, nie idzie przejechać tym podgłaśniaczem, bo jest taki "jaśniejszy" nie edytowany. Chyba musiałam jakiś program usunąc 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

No znalazłam to, ale nie idzie podgłośnić, nie idzie przejechać tym podgłaśniaczem, bo jest taki "jaśniejszy" nie edytowany. Chyba musiałam jakiś program usunąc 😁 😁 😁 😁

Zeby usunąć musialabys wejsc w panel sterowania i tam usunac 🙃
ja przyznam sie ze tak zrobilam i nie mialam glosu wogole w laptopie... chcialam cos innego, ale ze nazwy nie znalam to nie wiedzialam co to jest wiec sie pozbylam tylko ze na zawsze.
Miałam potem kłopot do tej pory mam hehe
Moze tobie sie tylko schowało na chwile musisz wylaczyc i wlaczyc komp moze sie pojawi.... 🙂 😆

jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

ja przyznam sie ze tak zrobilam i nie mialam glosu wogole w laptopie... chcialam cos innego, ale ze nazwy nie znalam to nie wiedzialam co to jest wiec sie pozbylam tylko ze na zawsze.
Moze tobie sie tylko schowało na chwile musisz wylaczyc i wlaczyc komp moze sie pojawi.... 🙂 😆

No właśnie nie mam już dłużej, tylko teraz mi się wspomniało, bo wcześniej nie słuchałam nic 😜 No nie wiem, nie mam. Znalazłam to, ale nie da się w ogóle podgłośnić. Może zrobiłam to samo co Ty, bo ostatnio usuwałam jakieś rzeczy NIBY "niepotrzebne" , ale ja to się nie znam hehe. 🙃

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie i maluszki 🙂 🙂 Coś ostatnio mam coraz mniej czasu żeby do Was zaglądać. Mój m od piątku jest na urlopie i ciągle gdzieś na urlopie, nadrabiamy zaległości i odwiedzamyy znajomych i przyjaciół 😆
Dzisiaj dostałam od koleżanki duuuże pudło ciuszków po jej dwumiesięcznym synku. Śliczne są te ubranka, juz mam ich tyle żę nic więcej nie musze kupować, bardzo się cieszę bo to zawsze parę groszy w kieszeni 🙂
Siehankova ja pracuje we Wrocławiu a dokładnie KP Wrocław Leśnica.
Pisałyście o tej lini na brzuchu, ja jeszcze jej nie mam ale tez jestem jasnej karnacji więc nie wiadomo czy mi się w ogóle pojawi. A jeśli chodzi o bóle kręgosłupa to ja niestety mam je już od dawna. ALe wydaje mi sie żę nie wystepują one przede wszystkim przez ciąże ponieważ już wczesniej miałam bóle kręgosłupa (mam uszkodzoną część lędźwiową kręgosłupa, miałam paraliż od pasa w dół). Pewnie nasilają sie też przez to że troche kg mi doszło 🙂

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

No właśnie nie mam już dłużej, tylko teraz mi się wspomniało, bo wcześniej nie słuchałam nic 😜 No nie wiem, nie mam. Znalazłam to, ale nie da się w ogóle podgłośnić. Może zrobiłam to samo co Ty, bo ostatnio usuwałam jakieś rzeczy NIBY "niepotrzebne" , ale ja to się nie znam hehe. 🙃

Spróbuj nacisnać na klawiaturze Fn i strzałka w góre lub w dół jak chcesz cicho...

• Mamusia
Andzelika nie ma problemu jak sie glosu pozbyłam to wpadłam na pomysl żeby wgrać ten sam system pomyślalam że mi się pokryje..... 😜 ale niestety wgrałam troszkę inny i teraz mam dwa 🙂
I jak właczam laptop to musze wybrac z którego chce korzystać co za głupol ze mnie 😜 😜 😜

jolajola81 napisał(a):
Andzelika nie ma problemu jak sie glosu pozbyłam to wpadłam na pomysl żeby wgrać ten sam system pomyślalam że mi się pokryje..... 😜 ale niestety wgrałam troszkę inny i teraz mam dwa 🙂
I jak właczam laptop to musze wybrac z którego chce korzystać co za głupol ze mnie 😜 😜 😜

Hehe 🙃 🙃 Nie działa te Fn 😞 Chyba będę musiała formata strzelić, albo poproszę mojego Kubę żeby coś zrobił, on się zna zapewne lepiej niż ja. Ale w każdym bądź razie dziękuję za fatygę 😘 Uciekam się położyć 🙂 🙂 Dobrej nocy 😜

Dzień dobry mamusie 🙂

Jak dobrze doczytałam, ani Daniela ani Karolcia12345i nie pisały. Czekam na wieści.

Ja od dziś będę zaglądać tu rzadziej, w niedzielę ta komunia i niestety bardzo dużo zajęć. Nogi mnie tak bolą, że teraz to one nie pozwalają mi spać. Dziś rano już poszła mi krew z nosa.
Po niedzieli na pewno jakoś się to uspokoi 🙂

• Mamusia
Dzień dobry Brzusie
Ja też już wyszykowana do pracy a potem do lekarza i znów do pracy więc dziś będzie dzień w rozjazdach 🙂 odbiorę też moje wyniki glukozy, już zaczęłam sobie wkręcać że mam cukrzycę i powinnam przejść na dietę i nawet sobie wczoraj na dziś do pracy obiadek przygotowałam i zamiast cukierków marcheweczka 🙂
Zaraz Was doczytam, bo wczoraj prosto z pracy do Ikei pojechaliśmy i jak wróciliśmy nie mialam już siły, ale kupiliśmy lustro do łazienki i pierwszy raz nie musieliśmy stać w długaśnej kolejce bo skorzystaliśmy z kasy pierwszeństwa dla brzuszków 🙂

Diviana a czemu ty sie wkręcasz że masz cukrzycę?

Wiesz ja nadal nie mogę wyjść z podziwu że twój lekarz mówi ci żebyś uważała z tyciem 😮 😮 😮

Konwaliowa pytałaś wczoraj o ból bioder. Ja nie mam, ale myślę że jest to spowodowane powiększaniem się macicy, rozciąganiem sie więzadeł i takie tam. Stąd ten ból. Może też maluszek uciska cię gdzies tam akurat i odczuwasz to jako ból w biodrze.

A to twój pierwszy dzidziuś (jeśli już pisałaś przepraszam, nie doczytałam)?

Czesc dziewczynki
K8_online ślicznie wygladałas 🙂 ja tez mam wesele za 2 tygodnie 🙂
konwaliowa witaj 🙂
Andzelika odwazna jestes ze nie balas sie wejsc na rower 😁
jolajola81 niestety alebo i stety te zastrzyki biore od pierwszej wizyty u mojego gina. Dokladnie w boczki brzucha
Daniela mam nadzieje ze czujesz sie duzo lepiej i ze te bole byly jednorazowe.
Milego dnia 🙂 🙂