Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

agusiakowalczyk napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Wyślę Ci na sierpnióweczkach doładowanie za 5zł, bo weszłam do sklepu i powiedziałam, że chcę Orange za 5zł a mam Play. Jakiegoś zaćmienia dostałam, a nie mam nikogo z kartą w Orange. 🙂 🙂
Ha! 🤪 ale mi się fartnęło! 🤪 🙃 To może zrobię Ci przelew za tą kartę, zebyś nie była stratna? 🙂

A nie żartuj sobie 😁 😁 😁 😁 Mi to już z 2 tygodnie leżało w portfelu, teraz jak napisałaś wspomniało mi się. 😜 Działa ?

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Andzelika gratuluję zdrowego Synka 🙂

U nas ciepełka ciąg dalszy, właśnie wróciłam ze spacerku 🙂
I pałaszuję rogaliki drożdżowe...mniam 🙂

Paninka napisał(a):
a u mnie dzisiaj mloda kapustka z koperkiem mlode ziemniaczki i kotlety mielone 😜 😜 😜 mniam tylko ze na razie kapusta sie gotuje....a konca nie widac... 🤪 🤪 🤪 i motywacji tez brak do dalszego dzialania 🤪 ale wlaczylam pozytywna muzyczke i azmierzam sie ruszyc 🙃 🙃

Paninka nie nooo 😠 Nie ma dna żebyś mi ochoty na coś nie narobiła 😁 😁 😁 😁

Andzelika napisał(a):

Paninka
to nasz Szef Kuchni 😁
Szczerze podziwiam...ja ostatnio te szybsze potrawy serwuję 🙂

jolajola81 napisał(a):
A to moja fotka 😜
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-05/652db7f4/dsc00124.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-05/652db7f4.jpg[/IMG][/URL]

Super wyglądasz Jolu 🙃 🙃

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
a u mnie dzisiaj mloda kapustka z koperkiem mlode ziemniaczki i kotlety mielone 😜 😜 😜 mniam tylko ze na razie kapusta sie gotuje....a konca nie widac... 🤪 🤪 🤪 i motywacji tez brak do dalszego dzialania 🤪 ale wlaczylam pozytywna muzyczke i azmierzam sie ruszyc 🙃 🙃

przepraszam nie chcialam ☺️ 😁 w takim razie zapraszam...

aneczkare22 napisał(a):
moniczek to ja wpraszam sie do ciebie na obiad 🙂
Bo ja dzis sama jestem na obiedzie,mąz do wieczora w pracy 😞

a zapraszam 🤪 obiadek będzie za dwie godzinki - właśnie tłukę kotlety hihi
Jola fotka śliczna 🤪

mapa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Paninka
to nasz Szef Kuchni 😁
Szczerze podziwiam...ja ostatnio te szybsze potrawy serwuję 🙂

Przez Paninke mam już ochotę na krokiety, dewolaja, teraz jeszcze too 😠Hehehe

Andzelika napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Wyślę Ci na sierpnióweczkach doładowanie za 5zł, bo weszłam do sklepu i powiedziałam, że chcę Orange za 5zł a mam Play. Jakiegoś zaćmienia dostałam, a nie mam nikogo z kartą w Orange. 🙂 🙂
Ha! 🤪 ale mi się fartnęło! 🤪 🙃 To może zrobię Ci przelew za tą kartę, zebyś nie była stratna? 🙂

A nie żartuj sobie 😁 😁 😁 😁 Mi to już z 2 tygodnie leżało w portfelu, teraz jak napisałaś wspomniało mi się. 😜 Działa ?
HA! Działa! 😁 W takim razie BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ! 😘 😁

Andzelika napisał(a):
Andzelika napisał(a):

HA! Działa! 😁 W takim razie BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ! 😘 😁

Ach nie ma za co 😁 😁 😁 🙃

• Mamusia
Paninka napisał(a):

Paninka zlituj się 😉 Narobiłaś mi apetytu a w domu ani mielonego ani kapusty 🙃

jolajola Pięknie wyglądasz! 🙂 I podzielam opinię, ze fryzurka też fajna 🙂 Czekam,aż mi odrosną włosy i też będę mogła sobie zapleść dobieranego... może latem... 🙃

Piszecie o samych smakołykach... aż chyba za mało jedzenia do pracy wzięłam, bo zaraz wszystko zjem, tak mi ślinka poleciała 🙃

za mną też już młoda kapustka chodzi,ale muszę najpierw wybadać co na to reszta domowników hihi a na razie raczę się kalarepką mniam,mniam 🙃

• Mamusia
Witajcie mamusie
chyba juz nie dam rady nadrobić moich zaległości. nawet nie wiem ile się tego nazbierało. 🥴
Mam nadzieje, że u Was i waszych maleństw wszystko dobrze. Tylko jak dobrze zauwazyłam to Karolcia12345i nadal milczy 😞 😞 😞 😞 Kurcze, ciekawe co uniej 🥴 🥴 🥴
Ja nadal kiepsko się czuje. zarejstrowalam się dzisiaj do lekarza na 16.20, zobacze co mi powie. Jeszcze Oliwka tak dziwnie się usadowila jakbym ja miała zaraz na samym wylocie ,,mariolki,, 🤢 I jeszcze tak mnie tam kopie. Mam nadzieję, że podniesie sie troszkę bo to strasznie irytujace uczucie 😮

• Mamusia
Lola bardzo łądnie wyglądasz 🙂 Ja to już nie wiem w co się ubrac 😞 W jednych bluzkach wyglądam jak beczka w drugich z jednej strony wystaje mi brzuszek a z drugiej...wiecie co 🙃 Wczoraj dostałam leginsy, ale myślałam, że są fajniejsze. Już nie piszcie o gotowaniu plissssss 🙃

jolajola81 napisał(a):
A to moja fotka 😜
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-05/652db7f4/dsc00124.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-05/652db7f4.jpg[/IMG][/URL]

Śliczny brzusio 🙂