Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
Kornelka napisał(a):
Agusiakowalczyk załóż to w czym Ci wygodnie i w czym najlepiej się czujesz. Ja na wyjścia mam spódnicę na szelki z wyszytymi stopkami na przodzie. Nie chcę juz nic kupowac bo nie wiele do końca zostało. Mam fajną bluzkę ale nie miałam okazji jej założyc bo problem z dołem. Nie mam spodni a w leginsach zle się czuję bo bluzka jest krótka, tak do połowy bioder. Do spódnicy mi nie pasuje 😉
A ja się we wszystkim dobrze czuję! 😁 W ciąży to nawet w leginsach chodzę, chociaż nogi to mam konkretne! 😜 ...ale co tam! 🙃
Z opisu to ta spódnica na szelki ze stópkami to musi być MEGA SŁODKA! 😁 Poprosimy o zdjęcie! 😁

agusiakowalczyk mi spokoju nie daje brak moich zdjęc bo chyba tylko ja jedna nic ninie wrzuciłam. Ja nie mam możliwości, zależna jestem od innych. Właściwie to od mojej córki a jej w domu nie ma, tylko czasem jako gośc zawita i już ucieka. Coś mi jednak po głowie chodzi.. Myślę jakby tu Madalenie zdjęcia przesłac na maila, ale zdjęcia z przed ciąży.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a w kwestii wolnego to z tesciowa sie zgadzamy...obie twierdzimy ze jak teraz nie odpoczne to kiedy??? jak mala juz bedzie na swiecie? chociaz ona tez w obu ciazach do konca pracowala ale wtedy inne czasy byly...a skoro teraz nam sie to nalezy to nie rozumiem czemu nie korzystac 😮

• Mamusia
Witajcie Mamusie

Nie piszcie proszę o takich pysznych obiadkach, bo ja się śliną zalewam, ostatnio nie jestem w stanie nic ugotować, znowu mam awersję do jedzenia jak w pierwszym trymestrze 😞 😞 😞 A z drugiej strony straszne ssanie z żołądka 😞

Kurcze, zrobiłam się ostatnio strasznie niezdarna, wczoraj uderzyłam palcem (tym razem u ręki) w półkę i podejrzewam, że wesoło nie będzie- palec od wczoraj boli, ciągle opuchnięty, paznokieć też i cały czas coś się spod niego sączy 😞 😞 😞
Przez całe życie chyba nie miałam tylu "przygód" co przez ostatnie 3 tygodnie 😞
Ciekawe czy to już koniec atrakcji czy jeszcze szykują mi się jakieś ciekawe samookaleczenia?

Andżelika gratuluję synka 🙂

a moja teściowa co ciążę się pyta czy to aby już ostatnia 🤪 🙃 bo przecież już wystarczy no nie? a ja nie wiem co jej do tego - przecież ani nie wychowuje ani nie utrzymuje moich dzieci 😲
kiedyś jak razem mieszkaliśmy to starała się nastawiać mojego m przeciwko mnie 😞 ale szybko "zwiałam" z tego domu - wytrzymałam tylko 3 miesiące heh i puściły mi nerwy

Eleeza piszesz o niezdarności - ja dziś o mało nie pocięłam sobie 4 palców naraz 😮
akurat obierałam ziemniaczki jak ktos zapukał do drzwi - no to ja z tym nożykiem w ręku wyruszam na korytarz a po drodze "wbiłam" nożem się w oparcie krzesła ☺️ łoj no ale się nie stało nic ufff

Kornelka napisał(a):
agusiakowalczyk mi spokoju nie daje brak moich zdjęc bo chyba tylko ja jedna nic ninie wrzuciłam. Ja nie mam możliwości, zależna jestem od innych. Właściwie to od mojej córki a jej w domu nie ma, tylko czasem jako gośc zawita i już ucieka. Coś mi jednak po głowie chodzi.. Myślę jakby tu Madalenie zdjęcia przesłac na maila, ale zdjęcia z przed ciąży.

No to trzymamy kciuki! 🙂
Zdjęcia sprzed ciąży też mogą być - to potem sobie porównamy hehehe 😜
Ja np. robię sobie kamerką internetową w pracy 😜 jak szefowej nie ma 🙃 bo w domu zanim mój Tomek się zmobilizuje... to już chyba zdążę urodzić 🙃

moniczek napisał(a):
a moja teściowa co ciążę się pyta czy to aby już ostatnia 🤪 🙃 bo przecież już wystarczy no nie? a ja nie wiem co jej do tego - przecież ani nie wychowuje ani nie utrzymuje moich dzieci 😲
kiedyś jak razem mieszkaliśmy to starała się nastawiać mojego m przeciwko mnie 😞 ale szybko "zwiałam" z tego domu - wytrzymałam tylko 3 miesiące heh i puściły mi nerwy
🤪 a to dziwne - powinno jej zależeć na dużym przyroście naturalnym 🙃 w końcu ktoś będzie potem musiał pracować m.in. na jej emeryturę 🙃
Ja bym też szybko zwiała, jakbym miała mieszkać z teściową... Teraz jest jak najbardziej ok - ale miałam z nią jazdę przed ślubem i to mi wystarczy na całe życie!

moniq1984 napisał(a):
No MONIA ja z nia mieszkam już prawie rok 😞 i raczej czeka mnie jeszcze pare lat... 😞 no ale cóż grunt, że mamy gdzie mieszkać 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No pewnie! To chwała Ci za to, że jesteś taka cierpliwa! 😁 Masz wprawę przed dzieciaczkiem 🙃

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a)
No to trzymamy kciuki! 🙂
Zdjęcia sprzed ciąży też mogą być - to potem sobie porównamy hehehe 😜
Ja np. robię sobie kamerką internetową w pracy 😜 jak szefowej nie ma 🙃 bo w domu zanim mój Tomek się zmobilizuje... to już chyba zdążę urodzić 🙃

Dobra biorę sie od ręki 🙂 Zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂
Millium dostałaś ode mnie oklask za wczorajszą pomoc.

moja teściowa już na emeryturze hehe więc nie myśli w tych kategoriach...
a ja to się cieszę że mogę mieć dzieci i zawsze chciałam miec ich gromadkę 🤪 a co ... i uważam że nikomu nic do tego hihi

• Mamusia
ja z moja mieszkam ale widze ze trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno...ja z moja mieszkam juz 1,5roku i odpukac zadnego konfliktu miedzy nami nie bylo...jak jedzie do sklepu zawsze pyta czy cos potrzebuje codziennie zaprasza na obiad i twierdzi ze rozpuszczam m. a ja jej na to ze ona go 20 lat rozpuszczala i to przez nia taki jest...ale widze ze szczesciara ze mnie...

moniczek napisał(a):
moja teściowa już na emeryturze hehe więc nie myśli w tych kategoriach...
a ja to się cieszę że mogę mieć dzieci i zawsze chciałam miec ich gromadkę 🤪 a co ... i uważam że nikomu nic do tego hihi
No pewnie! Lubię takie podejście! 😁 Podoba mi się, jak jest taka gromadka, np. trójeczka 🙂 Na pewno jest wesoło w takiej rodzince! 🙃
Chociaż sama to nie wiem, czy bym dała radę - wypowiem się, jak już pierwsze się pojawi 😁

• Mamusia
A mi przyszła własnie wanienka którą zamówiłam na allegro i jakież było moje zdziwienie bo z tyłu jest napisane termin ważności 07.2014 nie wiedziałam ze wanienki mają terminy ważności, kurcze ciekawe do kiedy jest ważne łóżeczko co kupiłam, bo może przeterminowane i będę musiała złożyć reklamacje 🙂

Paninka napisał(a):
ja z moja mieszkam ale widze ze trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno...ja z moja mieszkam juz 1,5roku i odpukac zadnego konfliktu miedzy nami nie bylo...jak jedzie do sklepu zawsze pyta czy cos potrzebuje codziennie zaprasza na obiad i twierdzi ze rozpuszczam m. a ja jej na to ze ona go 20 lat rozpuszczala i to przez nia taki jest...ale widze ze szczesciara ze mnie...

hahahahahahah dobre! 😁

milium napisał(a):
A mi przyszła własnie wanienka którą zamówiłam na allegro i jakież było moje zdziwienie bo z tyłu jest napisane termin ważności 07.2014 nie wiedziałam ze wanienki mają terminy ważności, kurcze ciekawe do kiedy jest ważne łóżeczko co kupiłam, bo może przeterminowane i będę musiała złożyć reklamacje 🙂
Może to jakaś wanienka ekologiczna?! 😁 Biodegradowalna?! 😁

milium napisał(a):

o widzisz no to pewnie moja się przeterminowała i dlatego pękła hahaha 🙃 🙃 🙃 🙃 🤪

• Mamusia
Dziewczyny, teściowa powinna mieszkac blisko 😉 Ale nie tak blisko, żeby mogła dojśc pieszo 🙂 🙂
Może mi któraś podac maila do Madaleny? Zapisałam, ale nie wiem gdzie a wzięłam się za przesłanie zdjęcia nareszcie, może się uda. Z góry dziekuję 🙂

Kornelka napisał(a):

Może mi któraś podac maila do Madaleny? Zapisałam, ale nie wiem gdzie a wzięłam się za przesłanie zdjęcia nareszcie, może się uda. Z góry dziekuję 🙂

[email protected]

aasia
trzymam kciuki za egzamin 🙂
I jak ładnie wyglądasz 🙂

Paninka napisał(a):
moniczek i wyjasnilo sie skad to pekniecie na Twojej wanience termin uplynal i nic nie dalo sie zrobic... 😁 😁 😁 😁

no i po tajemnicy - proste wytłumaczenie hihi winnych brak a kupić trzeba - koniecznie sprawdzę datę ważności 🙃
rodzinka schodzi się pomału - więc Was na razie żegnam
miłego popołudnia 🤪 🤪 🤪