Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Justyna891 napisał(a):
Anya tez tak mam,myslalam ze to wina łóżka ale teraz zmienilam zdanie 😁

w sumie to wolałabym żeby to była wina łóżka bo mamy w planach kupić nowe 😜 ale skoro ty też masz to raczej wina brzuszka... trudno przemęczymy się za to nagroda będzie cudna 😎

witam kochane dziewczynki 🤪 dziękuję za ciepłe słowa ,mam nadzieję że dziś nic nie zburzy mojego spokoju....wyspaliśmy się i brzuch trochę odpuścił.Póki mojego M nie ma w domu to jest dobrze - ostatnio swoje frustracje z pracy przenosi na dom i puściły mi nerwy ☺️
Przyjedzie dziś do mnie koleżanka to trochę zapomnę o domowych problemach
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia mimo że pogoda się popsuła - u mnie też pada 😞
Idę trochę pokucharzyć to i nie będę miała czasu się smutać 😉
Dobrze że Was mam - dziękuję że jesteście
mam nadzieję że te nasze dobre fluidy docierają i do Karolci i że jest wszystko ok...

BUZIAKI 😘 😘 😘

• Mamusia
Witam wszystkie sierpnióweczki : 😆: U mnie podobnie jak u lydziaa84 brzuszek malutki. Ale ja ogólnie szczuplutka jestem (przed ciążą 44 kg). Dzidziuś też o tydzień mniejszy - z OM termin na 30 sierpnia z USG na 06 września. Moja malutka waży 544 g w 23 tygodniu z USG.
Pocieszam się jednak, że to moja trzecia ciąża i nigdy nie urodziłam dużego dziecka: 😆: Moi synowie mieli 3000 i 3200. Więc chyba taka moja uroda 😆
Pozdrawiam serdecznie 😆

• Mamusia
Justyna891 napisał(a):
Witam ann5353. Tzn ze teraz bedziesz miala córeczke? Pewnie bardzo sie ucieszylas 🙂
anya ja kawusie juz wypilam ale chetnie wypije herbatke 🙂

super bo już myślałam że będę sama 😞 😉 😁 no to zdrówko 😜

Cześć brzuszki,
Cześć ANN, miło, że do nas dołączyłaś.
Anya, ja już kawkę zrobiłam, więc nadganiaj jeśli jeszcze nie masz i wracaj na ploteczki.
Marta, co z kiecką? Chodzi o twoją czy o suknie Emilki.
Jeśli wypaliłaś sobie dziurę żelazkiem albo spotkało cie inne nieszczęście to daj znać.
Pożyczę ci moją - jest idealna na rodzinne uroczystości. A rozmiar też będzie ok.
Mogę ci ją wysłać dziś kurierem, na jutro będzie u ciebie 😉

Anya napisał(a):
co powiecie na wspólną wirtualną kawkę? Chętna któraś mamcia?
Witam nową sierpnióweczkę! 🙂 Miło ann5353 że do nas dołączyłaś 🙂

o Anya dobry pomysł - już parzę 😁
Witaj ann - miło że do nas dołączyłaś 🙂 - wielkość dzidziusia to wielka zagadka hihi,i mimo że do drobnych nie należałam nigdy to pierwsze dziecię miało 3000g drugie 3150,trzecie już 3640 😲 a teraz to nawet nie myślę o tym żeby się nie stresować hihihi

• Mamusia
coś mi się zdaje że dziś będę jedną z aktywniejszych mam na formu 😎 nie mam siły i natchnienia do pracy a że szefa nie ma to mogę sobie raz pozwolić na labę 🤪

moniczek co do facetów to nie przejmuj się mojemu też coś ostatnio odbija 🤢 od niedzieli ze sobą nie rozmawiamy 😮

• Mamusia
Prawdopodobnie będzie Hania 😆 Aczkolwiek pomimo, że zostało to potwierdzone już trzy razy troszkę trudno mi w to uwierzyć. U nas w rodzinie sami chłopcy 😆
Dziękuje za miłe przyjęcie 😆 Pomimo, że to moja trzecia ciąża, tamte są tak oddalone w czasie, że pomoc i wsparcie bardzo mi się przyda.

Justyna891 napisał(a):
jajka i pomidor? ciekawe polaczenie 🙂 ja np nie wyobrazam sobie teraz surowki bez musztardy 😁

Dla mnie połączenie jajek z pomidorem jest ok, ale twoja surówka z musztardą 🤢 🤢 🤢
No ale cóż, podobnie niektóre kobiety w ciąży mają nieodpartą ochotę na glinę, albo proszek do prania 😉
Moniczek, a mi się wydawało, że ty teraz spodziewasz się trzeciego dziecka 😲 Dołączyłam do was dość późno i widocznie dobrze nie zapamiętałam.
A tu już czwarte 🙂 🙂 🙂

ann5353 napisał(a):
Norbert ma 11 lat, a Igorek 5. U mnie wybór Hani taki troszkę oczywisty - ja jestem Ania. Poza tym to naprawdę śliczne imię 😆

Ale będziecie się mylić, jak ktoś będzie was wołać, nie będziecie wiedzieć czy chodzi o Anię czy Hanię 😁
Ale to fakt, imię śliczne.
Ja też teraz muszę ruszyć pupę i zagłębić się w służbowe dokumenty. Mam trochę zaległości, a wolałabym weekend mieć wolny.
Ale będę do was na bieżąco zaglądać.
Eh, tylko wtedy moja wydajność lecie na łeb, na szyję 😲

• Mamusia
Mamcie powiedzcie mi jaka jest różnica między tymi materacami czy tu chodzi o wymiary że jeden ma 10 a drugi 8 cm czy o coś innego bo jeden jest droższy prawie o 20 zł.
http://allegro.pl/materac-kokos-gryka-pianka-120x60-lozeczko-i1610000782.html
http://allegro.pl/materac-kokos-gryka-pianka-120x60-lozeczko-i1610000960.html

Który byście poleciły?