Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Paninka napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Wejdź na ten link, co ja dodałam, bo po skopiowaniu faktycznie się nie otwiera 🙂

wchodze tak i dalej nic... 😮

Daję jeszcze raz:
http://allegro.pl/ponad-18-wzorow-balerinki-sandalki-szydelkowe-i1613237438.html

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
Dzień Dobry Mamusie 🙂
ja dopiero wstałam bo ciężka noc za nami 🤢 🤢 🤢 Ale nie ma o czym gadać. Na razie sie przywitam bo mam 50 str do nadrobienia 😮
Divianka dziekuje za kolczyki sa cudowne 😁 😁 😁 Przyszly wczoraj, akurat na dzień mamy 😉 😉 😉 😉

Cieszę się, że mogłam sprawić radość 🙂

No Paninka, i tu ci muszę przyznać rację 😉 Wyszukujesz sobie sztuczne problemy 😉
Wg mnie pasuje idealnie, więc jeśli ci się imię podoba (a jest śliczne) to bierz, nie grymaś 🙂
A będzie Lila, Liliana czy Lilianna?

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
No Paninka, i tu ci muszę przyznać rację 😉 Wyszukujesz sobie sztuczne problemy 😉
Wg mnie pasuje idealnie, więc jeśli ci się imię podoba (a jest śliczne) to bierz, nie grymaś 🙂

Może być jeszcze Lilla 🙂

A mi się podobał bardzo taki strój na chrzest, jaki kupiła moja znajoma:
http://photos.nasza-klasa.pl/4043489/10/main/de7628b151.jpeg
🙂 słodziutkie takie szydełkowe... 🙂
A dziewczynka to Judyta (to tak apropos imion 🙂 )

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):

liliana koniecznie przez jedno n bo przez dwa juz mi sie nie podoba...ja mysle ze to przez to ze chce zeby wszystko bylo perfekcyjne jesli chodzi o moje dziecko i w paranoje juz popadam...az sie boje co bedzie jak juz mala sie urodzi a zawsze sobie obiecywalam ze nie bede nadopiekuncza i przesadnie dbajaca matka ☺️

ann5353 napisał(a):
Świetne są 🙂 Właśnie się zastanawiam czy nie zamówić, ale wydaje mi się, że troszkę chyba za wcześnie.

Ja mam znajomą, co cuda na szydełku dzierga. Podrzucę jej zdjęcia, może mi takie zrobi???
U niej to pewnie połowę tego zapłacę 😁
Dopytam się przy najbliższej okazji to gdybyście chciały to mogę hurtowe zamówienie złożyć. No i może rabat dostaniemy???

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):

Teraz mnie się nie otwiera 😁

A teraz mi się nie chce otworzyć 😞

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Świetne są 🙂 Właśnie się zastanawiam czy nie zamówić, ale wydaje mi się, że troszkę chyba za wcześnie.

Ja mam znajomą, co cuda na szydełku dzierga. Podrzucę jej zdjęcia, może mi takie zrobi???
Dopytam się przy najbliższej okazji to gdybyście chciały to mogę hurtowe zamówienie złożyć. No i może rabat dostaniemy???

To podpytaj 🙂 W razie czego się piszę 🙂

Ann ale cudeńka, ktoś ma talent 🙂 chyba się skuszę po narodzinach Antoninki

Co do imion mi dla chłopca podobał się Gustaw, Ksawery, Nataniel i Leonard
a dla dziewczynki Kalina, Jadwiga, Malwina a zostało na Antoninie 🙂

Jeśli chodzi o proszki to w Intermarche widziałam 5kg proszek Lovela+płyn ale niestety nie spojrzałam na cenę....

• Mamusia
Paninka napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):

liliana koniecznie przez jedno n bo przez dwa juz mi sie nie podoba...ja mysle ze to przez to ze chce zeby wszystko bylo perfekcyjne jesli chodzi o moje dziecko i w paranoje juz popadam...az sie boje co bedzie jak juz mala sie urodzi a zawsze sobie obiecywalam ze nie bede nadopiekuncza i przesadnie dbajaca matka ☺️

Paninka
nidy nie ma idealnie, więc nie ma się co nastawiac i stresować. Zawsze się okaże że się o czymś zapomni czegoś nie dopatrzy ale to nie znaczy że bedzie źle, tak to w życiu jest po prostu że nie ma rzeczy idealnych. Ponadtto nigdy nie wiadomo co się komu spodoba i czy Twoja córcia będzie się czeszyć z Lili czy smucić że nie jest Anią czy Kasią. W dodatku w przeciągu życia się to jej może zmienić. Ja znam kilka osób o oryginalnych imionach i mówiły że w okresie dorastania gdy kształtuje się indywidualność zaczęły doceniać piękno swego imienia.

A jeśli chodzi o rabaty, to dzisiaj rano był facet od wymierzania okien i tomek się go pyta na koniec, czy jakiś rabat może dać, np. dla kobiety w ciąży, bo żona w ciąży (nie było mnie przy tym) - to jak ten facet to usłyszał to się tak ucieszył! 😁 i powiedział, że na okna to nie może, ale na rolety nam da 🙂 i że jemu 1,5 miesiaca temu urodził się synek! 😁 hehehe

• Mamusia
ann5353 napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

To podpytaj 🙂 W razie czego się piszę 🙂

Ja też, ja też 🙂

• Mamusia
A jeśli chodzi o rabaty, to dzisiaj rano był facet od wymierzania okien i tomek się go pyta na koniec, czy jakiś rabat może dać, np. dla kobiety w ciąży, bo żona w ciąży (nie było mnie przy tym) - to jak ten facet to usłyszał to się tak ucieszył! 😁 i powiedział, że na okna to nie może, ale na rolety nam da 🙂 i że jemu 1,5 miesiaca temu urodził się synek! 😁 hehehe

O jak miło 🙂 to rolety będziecie mieć dodatkowo 🙂

Diviana napisał(a):

O jak miło 🙂 to rolety będziecie mieć dodatkowo 🙂

No rolety i tak chcieliśmy... i to jest koszt ok 550 zł, więc gratis nam ich nie dorzuci na pewno, ale jakiś rabacik i tak będzie miły 🙂

• Mamusia
Diviana ja wiem to wszystko, nigdy nie bylam przewrazliwiona i na luzie podchodzilam do zyciaa teraz sama nie wiem co sie ze mna dzieje... 😮 🙃 🙃ale m,oze to przez hormony albo z obawy przed nowa rola...i nie mam tak ciagle raz na jakis czas mnie najdzie i za duzo myslec o tym wszystkim zaczynam 😁

O jeju... a ja przez hormony to strasznie jakaś nerwowa się zrobiłam... tzn często i szybko się wkurzam na tomka.... i to aż płakać mi się chce! 😞 I od razu mam myśli, ze będziemy złymi rodzicami, a ja to już w ogóle jakaś nadpobudliwa matka... 😞
Na szczęście dość szybko mi przechodzi 😜

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Diviana ja wiem to wszystko, nigdy nie bylam przewrazliwiona i na luzie podchodzilam do zyciaa teraz sama nie wiem co sie ze mna dzieje... 😮 🙃 🙃ale m,oze to przez hormony albo z obawy przed nowa rola...i nie mam tak ciagle raz na jakis czas mnie najdzie i za duzo myslec o tym wszystkim zaczynam 😁

Może lepiej w tą stronę co Ty, bo ja nie myślę wogóle, raczej mam poczucie że jakoś to będzie i chce zdać się kompletnie na instynkt. Nigdy nie miałam doczynienia z noworodkami, nigdy nie zmieniałam pieluchy ani nie kąpałam bobasa i pewnie kilka razy to zrobię źle i będzie niedomyty albo z pamperesm tył na przód 🙂 ale pewnie w końcu dojdę do wprawy a nie sadzę by dziecku z niedomycia się coś stało poważnego 🙂

• Mamusia
agusiakowalczyk a ja odwrotnie...bardzo zlagodnialam w ciazy...nie chce mi sie klocic a ze i ja i m. uparciuchy bylismy to czesto sprzeczalismy sie...dwa albo trzy razy zdarzyl mi sie taki placzavcy dzien...ale za to jak juz zaczelam wyc to przestac nie moglam 🤪 🤪

Nie zamartwiajcie się na zapas wszystko się ułoży zobaczycie. I po przyjściu dzidziusia na świat będziecie wiedziały co robić i jak się nim zająć 🙂 Ja w 1ciąży tez miałam obawy-niepotrzebnie.