Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Paninka ja słyszałam że ta Lovela często uczula ale nie wiem ile w tym prawdy, ja będę używała proszków dzidziuś. Przy Gabi używałam a ona miała AZS i nic się nie działo

• Mamusia
mi wszyscy wlasnie ten proszek doradzali...teraz juz nie wiem....no nic bede myslec jak na zakupy pojade...i mam nadzieje ze od razu trafie... 😉u mnie i u m. w rodzinie nie ma nikogo z alergia czy uczuleniem na cokolwiek wiec mam nadzieje ze mala tez niw bedzie miec problemow

Paninka napisał(a):
mi wszyscy wlasnie ten proszek doradzali...teraz juz nie wiem....no nic bede myslec jak na zakupy pojade...i mam nadzieje ze od razu trafie... 😉u mnie i u m. w rodzinie nie ma nikogo z alergia czy uczuleniem na cokolwiek wiec mam nadzieje ze mala tez niw bedzie miec problemow

No tak 🙂 jak nie spróbujesz to się nie dowiesz 😉 Ależ tu dzisiaj spokojnie......

• Mamusia
co do proszków położna nam wczoraj mówiła, że warto wszystkich ciuchy prać w jedyn proszku bo dzidzia i tak jest przenoszona z rąk do rąk wiec lepiej w razie jakies wysypki mieć pewność, że albo wina proszku albo właśnie, że nie 🙂 wiecie o co mi chodzi prawda?? 🙂

Cześć mamusie!
a dziś nie odzywałam się, bo pracuję na d ostatnim rozdziałem mojej pracy... uff
Niestety, zaległości nadrobię dopiero później..... Tymczasem idę się szykować... jutro pierwszy dzień w pracy - mam nadzieję, że jakoś dam radę.
Dobranoc Kochane 😘 😘

Hej, ja też tylko na chwilkę. Poczytałam co naskrobałyście przez ostatnie dwie godzinki i zmykam spać.
Ledwo się ruszam po tych kiełbaskach 😁
Dziękuję wszystkim za troskę; mała w brzuchu rewolucję robi, więc wygląda, że wszystko ok.
No, ale z tego gościa co we mnie wjechał to przynajmniej zwrot kosztów za dzisiejsze badanie wydębię 😠, bo to nieładnie tak wjeżdżać w samochód ciężarnej kobiety 😠
A swoją drogą, on też nieźle grzmotnął razem z tym motorkiem 😉
Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jo-aneczka ciesze sie że nic maleństwu i Tobie się nie stało po tej przygodzie z motocyklistą 🙂
siehankova to super że trafiłaś na taką promocję, ja też kupiłam ten proszek ale za 1,5 kg zapłaciłam 23 zł bez płynu 🤨 🤨 szkoda że nie wiedziałam że będą takie tanie w Biedronce 😮 😮
Widziałam że pisałyście o imionach, u nas miał być na początku Kubuś ale teraz to już mamy z 10 propozycji i nie wiem co to będzie. Chyba też zdecydujemy się jak zobaczymy synusia 🙂

a ja popołudniu byłam u mamy,jak wróciłam to zjadłam kolacyjke ,troche sie pokreciłam i juz sie wieczór zrobił.
jo-aneczka gratuluje zdrowej dzidziuni
Co do proszku,to tez kupiłam lovela,mam nadzieję ze sie sprawdzi.Ja,ani mąz nie jestesmy alergikami.
Mój synek dzis nie zle kopał 🙂
Ja tez wam mówie juz dobranoc,kolorowych snów 🙂

Paninka, moja siostra przy dwójce swoich dzieci uzywałam proszku z Lovela, mimo, że starszy jest alergikiem i nic sie nie działo... I ona właśnie mi mówiła, że u niej te proszki sprawdziły sie najlepiej... Nie polecała np. płatków mydlanych -tylko, że nie pamietam z jakiej firmy - ale mówiła, że zostawiają ślady na ciuszkach...

A TAK W OGÓLE TO DZIEŃ DOBRY 🙂

aasia napisał(a):
siehankova to super że trafiłaś na taką promocję, ja też kupiłam ten proszek ale za 1,5 kg zapłaciłam 23 zł bez płynu 🤨 🤨 szkoda że nie wiedziałam że będą takie tanie w Biedronce 😮 😮 🙂

hehe, też bym nie wiedziała, ale siostra moja była i powiedziała mi 😉 ponoć ogólnie są mega wyprzedaże w Biedronce 😎 a co do proszku to nie dość, że cena dobra i płyn gratis, to jeszcze opakowanie 1,8 kg 🙂

• Mamusia
Witam mamusie 🙂
chciałam się tylko przywitać i zabieram się do roboty 🤢
joaneczka super że z maluszkiem wszystko ok 🙂
foga powodzenia w pracy 🙂 nie przemęczaj się 😜
miłego dnia mamusie 😘

madalena20 napisał(a):
siehankowa ostatnio intensywnie myślę o imieniu dla synka. Jakie Tobie podobają się imiona męskie??

hmm...no własnie sama się nad tym zastanawiam 😁 od kiedy pamietam miał być Oskar... ale za dużo już Oskarków wokół nas 🤨
podobają mi się "inne" imiona typu: Igor, Alan, Kornel, Błażej, Kryspin, Kasjan, Kajetan, Marcel, Natan (Nataniel), Dawid, Fabian 🙂
ale sami jeszcze nie wybraliśmy imienia 😜 ogólnie to dla dziewczynek jest łatwiej wybrać 😉