Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Diviana to rzeczywiście fajny lekarz ale żadko bywa na Solcu (tak mi się wydaje). O swoje pacjentki dba jadnak bardzo dobrze i nawet gdy zaglądał na oddział prywatnie to do swoich też zajrzał podpytać 😉
Miłego odpoczywania na wsi 😉 Zazdroszczę tej ucieczki od Warszawy 🤢

Kobietki z Warszawy
: Kiedy umawiamy się na te lody? W środę?

Idę piec ciasta 😜 😜 😜 i robić sałatkę na weekendowe uroczyste obiady

wrócilam do domu, a tu kurier czekał z łóżeczkiem i materacem 🤪 ale niespodzianka - wczoraj zamówilismy, a dzisiaj juz jest z nami 😉 nie mogę doczekać się jak będziemy je składać 🙂

agusia, baw się dobrze i potańcz za mnie 😁

• Mamusia
Siehankowa to jak złożysz to pochwal się jak poszło 🙂 Tak zazdroszczę Ci już tego łóżeczka 🙂
Diviana tylko Ty przypadkiem nie wyrywaj się tam w domku do żadnej pracy, wiem z doświadczenia,że nie będzie Ci łatwo,ale pamiętaj,że szyjka ma jeszcze wytrzymać przynajmniej 8 tygodni tak,że uważaj bardzo Cie proszę...wszystko zdążysz zrobić w domku teraz na prawdę miej na uwadze wspólne dobro maluszka i Twoje...
Agusia to potańcuj za na wszystkie 🙂

• Mamusia
łoj 😮 a co tu taka cisza hm ? 🥴 wrocilam wlasnie z zakupow kupilam dwie pary niedrapek, gabeczke do mycia hihi taka slodka i dwie ceratki pod przescieradelko do lozeczka 🙂 myslalam jeszcze nad smoczkami ale stwierdzialam ze poczekam 🙂

• Mamusia
Hej Brzucholki!

Wpadłam tak na moment ... Sporo stron mam do nadrobienia widze... 🙂
Byłam wmieście - odebrałam ze sklepu wcześniej zamówiony komplet do wózeczka - kocyk i podusię - piękny niebieski kolor z wychaftowanym słonikiem 😁 😁 i taki milusi w dotyku,że tylko się "tutulać" 😁 😁. Przy okazji kupiłam butelkę antykolkową Dr.Browna - miałam w necie zamawiać a tu prosze była w sklepie 🙂 🙂
No to w naszej wyprawkowej liście nie odhaczone zostały jeszcze tylko pozycje smoczka, ceratek i ew. drugiej koszuli ale do porodu. 😁 😁

Żeby nie było,że o sobie nie pomyślałam to upolowałam super japonki...wybieranie trochę trwało - (Filipek mnie okopał (jak to facet dawał mi do zrozumienia -"kobieto ile można buty wybierać, wyjdźmy już") 🙃 🙃

• Mamusia
Brzucholki a wy gdzie wybywacie już?
Sama zostałam? Chyba nie pozostaje mi nic innego jak też się pożegnać.

Aa.. czy pisałam że kupiłam jeszce żel chłodzacy do stóp? Po dzisiejszym łażeniu po sklepach wmasowałam sobie - co za ulgę poczułam ☺️ ☺️

Dziewczynki ja mówię wam DOBRANOC.

Jutro wyjeżdżamy na weekend z dziewczynkami. Wprawdzie w hotelu jest net ale nie wiem czy będę miała czas do was zajrzeć. Więc do niedzieli wieczorem, bądź poniedziałku.

😉Witam Brzuszki,
niestety, jeszcze was nie nadrobiłam ;( mam okolo 70 stron w tył.
mam nadzieje że nic niepokojącego się nie wydarzyło i u wszystkich mam i ich dzieciaczków w porządku.
moj laptop nie wytrzymał...i się zepsuł. jest u naprawy, więc dzielę teraz kompa z mamą. dziś cały dzień na nogach, teraz odczuwam zmęczenie w każdym miejscu mojego ciała.
byłam w Kaliszu w CH, kupiłam mojej Liwiuni pajacyk do szpitala, i komplecik 4 bodziaki za 29,99
zrobiłam jeszcze mały zakup kosmetyczny dla mnie do szpitala.
malutka wciąż główką u góry (jak położę się na płasko, widzę i czuję pod mostkiem kuleczkę, plecki i dupkę wy[pina po prawej stronie brzuszka a girkami kopie po lewej stronie)
po niedzieli dzwonie do lekarza i umawiam się na wizytę.
pozdrawiam i mówię dobranoc
(ps. dziś kupiłam sobie cały koszyczek brzoskwiń takich czerwonych mięciutkich i słodkich! aż mi ślinka na nie w sklepie leciała)

Hej!
ja dziś całe popołudnie spędziłam na ogrodzie.... M kosił trawsko, moja mamma plewiła a ja podwiązywałam pomidorki do tyczek i... trochę plewiłam bo się nudziłam... teraz jestem padnięta. Idę kąpać się i spać.............
A w ogóle to dziś pierwszy raz lekko spuchła mi prawa noga, nad kostką... dziwne, nie dwie tylko jedna i czuję w niej takie mrowienie.. dziwne uczucie.

Życzę wam miłego weekendu a Marcie dobrego wypoczynku 🙂 Do jutra brzuszki 🙂

Ja też wpadłam pod czytać, a patrzę a tu nie ma co czytać za bardzo 🙂 🙂

Ja dziś cały dzień zmęczona, bo jakoś szybko dziś wstałam, a że późno poszłam spać, to czułam zmęczenie cały dzień. Jak oglądaliśmy z Kubą film to mi się przysnęło troszkę, więc nawet nie wiem co się w nim działo 😁 😁
Agusiakowalczyk Miłej zabawy na weselu, wybaw się za mnie 🙂 😜 😜 Też bym się pobawiła 🙂 🙂Marta udanego weekendu 🙂 🙂 🙂 Foga mi też ostatnio jedna stopa troszkę spuchła 🤔 🤔 Ale to jednorazowe było, jak na razie. Ale wydaję mi się, że tylko ta jedna, bo mam takiego malutkiego pajączka za kolanem i stwierdziłam, że przez to 😁 😁 😁

Teraz uciekam spać DOBREJ NOCKI 🙂 🙂 😘

• Mamusia
Martusia udanego weekendu i dużo sloneczka 🙂
Agusiakowalczyk super zabawy na weselu 😉 😉 😉 😉
Strasznie się zdenerwowałam bo autko mi się psuje 😠 😠 😠 😠 😠 A ja teraz po 9 latach za kierownica nie wyobrażam sobie chodzenia na nogach przez nawet te kilka dni jak hondzinka będzie u mechanika 🤨 🤨 🤨 🤨 W ogole nie lubie jak cokolwiek mi sie psuje 🤔 Jejku, to powinno jeździć, jeździć, jeździć dopóki na złom sie nie odda 😁 😁 😁 😁 😁

Dobranoc mamusie Śpijcie słodko i niech wasze maleństwa dadza się Wam wyspać 😉
Do jutra, pa pa

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Melduję się jak zwykle trochę późno. Coś ostatnio nie mam czasu, ale to przez tą pogodę. Mam nadzieję, że mi wybaczycie ☺️
Cieszę się, że u wszystkich mamusiek w porządku i oby tak dalej 😁
Ja dziś dostałam paczkę od mamy, miały być tylko zasłonki a tu niespodzianka. Pełno ciuszków dla Tymonka i wiem, że mama kupuje dalej. Zresztą siostra też bije rekordy. Od męża kolegi dostaliśmy po jego córci leżaczek-bujaczek więc jedem z większych wydatków odpadł 🙂

Od tego upału tak mi spuchły ręce, że musiałam zdjąć obrączkę 😞 Pocę się strasznie, zwłaszcza pod biustem 😮 ☺️

Miłego weekendu Wam życzę kochane. U nas znowu długi weekend więc mąż w domku, to żonka szczęśliwa 😁

DOBRANOC MAMUSIE

siehankowa dziękuję za opisanie metody liczenia ruchów 🙂 Ja dziś obudziłam się po 8 przez to gorąco i policzyłam od 9 rano. Dziesiąty ruch był o 9.13 🤪

Dzień Dobry 🙂

Pragnę się Wam pochwalić, że jutro mój synek Kubuś kończy 2 latka 🤪 🤪
ehhh jak ten czas szybko leci!!! Tak się złożyło jednak, że szwagierka urodziła swojego synka też 12,06 ale rok po mnie i jej Olafek obchodzi roczek dlatego postanowiłam przełożyć Kuby imprezę na dziś 🙂 Wczoraj przygotowywałam transparent z napisem, nawet ślicznie mi wyszedł. Mam nadzieje, że synkowi się spodoba. Będzie też sporo balonów i innych pierdółek 🙂 O 11 jadę po tort. Który był robiony na specjalne zamówienie. Uroczystość zaplanowana na 15,00 więc będę dopiero wieczorkiem.

• Mamusia
Dzień Dobry 🙂
Wekend i każdy brzuszek coś zaplanował 🙂 Fajnie 🙂 Diviana na wsi w swoim domku, Marta hotelowa, Madalena imprezowo, Siehankowa składa chyba łóżeczko, Paninka chyba się dalej remontuje, Daniela zapewne dogrywa szczegóły wykańczania domku, a ja dziś już po śniadanku. Mam zamiar ponadzorować zawieszanie obrazu, który wreszcie przyszedł i potem leniuchujemy obydwoje z mężem.