Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
Pati123, słodkie kompleciki 🙂 kurcze, ja dostałam tyle ślicznych ubranek od rozm. 56 do 68 że nawet nie ma sensu kupowac nowych 😁

To się ciesz ja już ful kasy wydałam na ubranka, które dzidziuś założy kilka razy i wyrośnie 🙂
Ale dla Maleństwa to w sumie mi nie szkoda 🙂
Ale prawda ceny ciuszków są zabójcze.
Ja staram się kupować takie do max 40 zł za komplet...mam kilka takich welurkowych pajacyków, na spacerek i kurteczkę ze spodenkami:
http://www.coolbaby.pl/komplet-welurowy-roz-68-cat-158-id-1731.aspx
Resztę staram się kupować zestawy bawełniane na co dzień takie 20-30 zł

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry mamusie 🙂
Widzę, że wszyscy zalatani jak to w weekend 😁
Ja też już po zakupach, po obiadku, trzeba się wziąć za jakieś sprzątanie, ale chyba najpierw mała siesta poobiednia 😜
Pogoda dalej piękna, więc dzisiaj idziemy do znajomych na grilla. Mniaam 😜

Madalena
wszystkiego dobrego dla Kubusia 😘

Miłego dnia dziewczyny

• Mamusia
czesc dziewczyny, mam dzisiaj pracowitry dzien ale jak to przy sobocie bywa 🙂 dodaje wam moje zdjecie 🙂 zrobione przed wypadem na zakupy 🙂 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/402/imgp4971.jpg/][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/76/imgp4971.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Dzieńdobry Brzuszki!

Późno się witam dzisiaj... Co tam u was? Przy nadrabianiu stron wyczytałam temat o spaniu. Jesli chodzi o mnie to zasypianie trwa dosyć długo. Śpię tylko na lewym boku co mnie irytuje 😠, bo ile można spać na jednym boku? 🤢 Na prawym nie moge..zgage mam jak nie wiem a o spaniu na plecach nawet nie wspomnę 🤨. Zawsze przed snem mały mnie okopuje. Od paru dni kopie mnie w okolice pępka - to boli! 😮 😮Aż zakłuje niesamowicie czasami ,że się zwinę z bólu 😮

Rozmawiałam z mężem i zadowolony był słysząc,że zakupy wyprawkowe praktycznie zakończone - cieszył się,że praca za granicą i rozłąka ma jakiś sens 🙂
Dzisiaj zaszalałam i kupiła 2,5kg truskawek! Nie chcaąm by mi pan do reklamówki przesypywał to wzięłam całą kobiałkę 🙂

Obecni przeszukuję net za żelazkiem - szukam takiego z samoczyszczeniem...

• Mamusia
Ja znów dziś cały dzień coś jem ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
Mam taki napad głodu,że to się w głowie nie mieści 😞
Jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak ja będę wyglądać, i już nie wspomne o chodzeniu za te 8 tygodni ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Siehankowa ślicznego masz synka 🙂
Poxia piękna fotka i śliczna młoda mama 🙂
Co do jedzenia to też cały czas coś podjadam. 😁 Dzisiaj mam smak na wszystko 🙂 Zjadłam ogórki małosolne, koktajl z truskawek, orzeszki, słonecznik, ciasto, a teraz wcinam loda 😁

A ja wróciłam od babci 🙂 Najadłam się ogórków małosolnych i chleba ze smalcem, kalafiora smażonego, że ruszyć się nie umiałam 😁 😁 Ale, jak to zwykle u babci 😎 🙂 🙂

Jeszcze dostałam parę kosmetyków dla Małego, bo wujek z Niemiec nazwoził, więc trochę ich mam z głowy. 🙂 🙂
Siehankowa ale słodziutko śpi 😘 🙂 🙂
Poxia Duży masz ten brzusio 🙂 😜 🙂 🙂

Umyłam łazienkę i mogę sobie odpocząć. 🙃 🙃

I jeszcze moja kuzynka, która mieszka w Anglii zapowiedziała, że w sobotę jak wróci do domu, to zabierze się za paczkę "niespodziankę" dla Oliwiera. Stwierdziła, że do sierpnia uzbiera masę ciuszków 😁 🙂 🙂 Cieszę się, bo wiem że ma dobry gust i manie na oryginalne rzeczy. A w Anglii jak to stwierdziła za takie pieniądze to tylko kupować 🙂 🙂

ann5353 napisał(a):
Magda masz bardzo przystojnych mężczyzn w domu 🙂
A ty wyglądasz naprawdę ślicznie 🙂
No i plakat też super 🙂
Same utalentowane mamusie są na sierpnióweczkach 🙂

Dziękuje bardzo za miłe słowa 🙂 A ten transparent samej mi się bardzo podoba, udał się wyjątkowo 🙂

Dobranoc brzuszki!!!
Idę się kłaść do łóżeczka 🙂 Zbyt dużo dzisiaj się działo jak na jeden dzień. Nogi odmówiły posłuszeństwa i nawet siedzieć mi ciężko. Do jutra 🙂

• Mamusia
Hej Kobitki 🙂
Jejku, jakie zaległości, całe trzy strony normalnie 🤪 🤪 🤪
Madziu strasznie słodziutki blondynek z Twojego Kubusia 😁 😁 😁 😁 I te oczyska niebieskie 😁 😁 😁
Ślicznie wyszliscie na wspólnym zdjęciu 😉

Jak tu tak pusto to i ja uciekam sobie do łóżeczka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dobranoc Mamusie i brzucholki

Ja też uciekam spać, oczy mi się same zamykają 😁 😁 A najlepsze, że nie robiłam nic tak męczącego 😁 😁
Kubuś śliczny chłopczyk, blondasek 🙂 🙂 🙂

Życzę Wam dobrej nocy 😘 🙂 🙂

• Mamusia
Dziewczynki ja już po imprezie, coś nie za bardzo się dzisiaj czułam. Troche zmęczona jestem od stania w kuchni przy garach. I w ogóle jakoś humor mi dzisiaj nie dopisuje, wszystko mnie denerwuje 😮 😮
Zegnam się z Wami i idę spać bo i tak już raczej dzisiaj nikogo nie ma 🤨 🤨
Aha zapomniałabym...
siehankova śliczny synuś 🙂
poxia super wyglądasz 🙂
madalena no przystojniacha z tego Twojego Kubusia hhe 🙂 🙂 i transparent naprawdę super

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂
Pierwszy raz udało mi się jako pierwszej powitać wszystkie mamusie 🙂 🙂
Życzę wszystkim udanej niedzieli 🙂
My mamy dziś gości więc zajrzę wieczorkiem lub jutro rano 🙂
Madzia transparent szacun, a Kuba jest uroczym złotowłosym chłopcem 🙂

Jestem druga 🤪 🤪 🤪 Hehe 🙂 🙂
DZIEŃ DOBRY 😘 🙂 🙂 🙂

Ja się dziś wyspałam 🙃 🙂 🙂 Pogoda miarowa, więc trzeba coś dziś porobić. Na razie wcinam śniadanko 🙂 🙂 🙂

Dzień Dobry!!!
A my dzisiaj znowu imprezujemy. tym razem na urodzinach u synka szwagierki. 🙂
Szkoda, że pogoda brzydka.Tylko nie wiem jak Kubę wyciągnąć z domku. Dostał tyle super zabawek, że teraz nic innego nie robi tylko grzecznie siedzi i się nimi bawi. Najbardziej przypadły mu do gustu klocki. Nie wiedziałam, że ma takie zdolności manualne. Takie wierze buduje, że ledwo stoją hehe 🙂
Życzę Wam miłej niedzieli.

• Mamusia
Dzieńdobry Brzucholki!

Co ja tu widzę? Raptem 3,4 stronki do nadrobienia?? Nikt wieczorkiem już nie buszował? 😁
My juz po śniadanku...Ze zdziwieniem zauważyłam szykując produkty na galaretkę,że z tego mojego 2,5kg truskawek już niewiele zostało 🤨 😮 .Koło 13;00 robię grilla bo kumpela przychodzi a na deser galaretka z truskawkami i bitą śmietana(przed tem zbadam cukier co by jakiegoś cukrowego szału nie dostać 🙂 :lol 🙂
Dziewczynki powiedzcie mi - jeśli chodzi o ciuszki dla maleństwa to takie nowe ze sklepu pierzecie w specjalnym proszku czy tylko płuczecie?? Kupiłam płyn do płukania , proszek też mam i tak się zastanawiam czy tylko nie wypłukać. Będę prasowac to tak czy siak "zabiję zarazki" 😁