Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ktos_wyjatkowy Lenka śliczności
Ania i Syla trzymamy kciuki!
Gunia to może zbliża się na nas czas?bo mnie dziś też boli tak jak opisywałaś! tylko dziś takie mrozy że nam samochód w środku zamarzł i moja mama się rozchorowała więc wszystko pod górkę!!!

dziewczyny ale dziś miałam straszną noc, Agata ma ostatnio jakieś problemy ze snem-spała już spokojnie całą noc, wieczorem po mleczku zasypiała bez żadnych problemów i nie musiałam nad nią siedzieć. A teraz jak zabieram butle to histeria na całego jak wychodzę, ale cierpliwie przeczekuje i zasypia...gorzej jest nad ranem jak budzi się na kolejna porcję mleka - wypija i wtedy zaczyna wychodzić z łóżeczka, mówi że się boi ryczy wniebogłosy, woła na zmianę mnie i męża i dziś tak od 5 więc nie mieliśmy zbytnio spania! no i nie wiem co z tym zrobić

Ktos Wyjatkowy slicznusie Dziecuszko 😘
Mam info od Syli napisala ze musza czekac do popoludnia bo nie ma wolnych lozek tak jest szpital zapelniony 😞 nie wolno jej jesc ani pic nawet wody bo po CC moze dostac skretu kiszek jak nie beda puste 😞 Biedna 😞

• Mamusia
Biedna Syla, mam nadzieje że nie padnie nam z głodu.
Dusiu może żeczywiście jej się coś śni i dlatego się niunia boi, moja chrześnica np. bała się lwa którego miała na kołderce i też tak płakała i mówiła że "boi" też ma 2 latka. Aj trudno zrozumieć takiego malca, ale dasz rade z Agatką żeby już się nie bała maleńka

• Mamusia
Witam mamusie!
Nadrobiłam zaległości i od razu piszę:
Mamusie te jeszcze nie rozpakowane trzymajcie się mocno,niedługo i na Was przyjdzie czas,będziecie tulić w ramionach Wasze skarby 🙂 🙂 🙂

syla i ania23 kibicuję Wam dziś z całego serca-kolejne styczniowe maleństwa pojawią się na świecie 🤪

justyna malutka,ktoś wyjątkowy witajcie z powrotem,Wasze dzieciaczki są przepiękne 🙃juleńko Ciebie też kochana ściskam

Wieści od ani23-już wam pinacolada napisąła,że odeszły jej wody,teraz jest na porodówce ,akcji brak,podłączyli jej oxy i leży i czeka.Prosi,żeby trzymać kciuki.

Sylla-strasznie współczuję nic nie jeść a jeszcze nie pić ...szok ja bym padła.

ktoś wyjątkowy-kochana ,ale Lenka to kawał kobiety;-)

justynka-śliczny synuś i wcale nie jest malutki;-)

• Mamusia
Mała właśnie zasnęła,więc mam chwilkę 🙂
pinacolada z tego co pamiętam pytałaś mnie czy jestem na drakońskiej diecie-więc póki co tak choć wczoraj zjadłam mielonego smażonego 🙂 i małej nic nie jest,żadnych kolek czy bóli brzuszka.A i wczoraj też miałam mega ciężki dzień,dół na maksa-Małgosia nie spała od 17 do 23,przystawiałam Ją chyba co godzinę do cycka i nic,na koniec się poddałam i dostała Bebiko-no i w końcu zasnęła.Mój pokarm jest chyba mega jałowy 😞 😞 😞

gunia pisałaś o bólach podbrzusza,u Mnie jak zaczął się poród były to bóle jak na miesiączkę-może ciut mocniejsze,ale równocześnie z bólami krzyża-na pewno ich nie pomylisz-są wyjątkowo nieznośne i się nasilają,tak było przez jakieś 3h a potem odszedł mi czop,reszta odeszła już na porodówce,może w 8h porodu.Tak to w skrócie wyglądało u Mnie,a wody odeszły mi dopiero w szpitalu jakieś 5h przed urodzeniem Małgosi,cały Mój poród trwał ponad 20h 🤪 ale już go nie pamiętam 🙂

Wszystkim Mamusiom życzę jak najszybszych porodów,zresztą jak będziecie tulić już Wasze skarby w ramionach zapomnicie o wszystkim.
A tak w ogóle to miałam super super super obsługę przy porodzie 😆

Jeśli chodzi o moje samopoczucie...nic się nie dzieję oczywiście,pije jak smok takie mam pragnienie,spać w nocy nie mogłam bo w dzień przykimałam..wczoraj mąż zrobił ostatnie zdjęcia brzuszka zaraz wam wstawię.Moja królewna chyba chce przeczekać mrozy.

• Mamusia
mycloud tak poza tym to piękny 🙂

Zmykam na jakiś czas,mała jednak nie chce spać,właśnie ciągnie cycka 🙂 a i zaraz mamy gości-przyjeżdża babcia,może w końcu uda Mi się coś przekąsić.Pa kochane,wlecę pożniej zobaczyć co u Ani23 i Syli-jak im poszło 🙂

A macie jakieś wieści od megi-Jej już dawno termin minął 🤪