Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agnieszko to najlepiej jak Cie wezmie w najmniej oczekiwanym momencie....ja bym tak chciała....Syna urodziłam 5 dni przed terminem....teraz zostało mi10 dni....i ani dnia dłuzej....ale wolę sama zaczac rodzić....Ja mam najlepszy sposób jak sie mnie na ulicy pytaja"to ty jeszcze nie?"....a ja im na to ..."a wyglądam jakbym urodziła?" albo "słonice noszą 2 lata...wiec jeszcze ponad rok mi został"

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nadusia89 ja sie czuje tak sobie... 😞 bo juz ledwo chodze...nie moge sie schylac...i boli mnie tam wszystko na dole... 😞 a poza tym nosze bluzy mojego męża bo w nic sie nie moge zmiescic a teraz na koncowke to mi szkoda kasy wydawac na ciażowe ciuchy... 😠 wole pozniej sobie cos ładnego kupic...jak troche schudne...hihi

a na początku to tak czekałam niecierpliwie na to aż zacznie byc widac brzuszek a teraz to czekam niecierpliwie aż sie go pozbęde... 😲
A i wiecie co czuje sie taka bezradna...bo boje sie porodu...a nic nie moge zrobic żeby mnie to omineło... 😞 pierwszy raz jestem zależna od swojego ciała... 😞 bo ja nawet do dentysty nie lubie chodzic... 😞

• Mamusia
kurcze skad ja to znam...
nie wiem albo mi sie wydaje albo sie zaczyna 🙂 🙂 🙂bo mnie cos tak na dole kluje,i mnie uda bola...tez ide sie polozyc, bo Bartus zaczyna swoje codzienne popoludniowe harce w moim brzuszku 🙂 zajrze wieczorkiem, moze ktoras z nas do tego czasu urodzi:P:P:P papa dziewczynki 😘 😘 😘

• Mamusia
Rety wy juz gotowe do porodu

GRATULACJE DLA WAS WSZYSTKICH!!!!!

Heh i ta odwaga... 🤪 🤪 🤪 ja sie boje 😮 😮 😮 😮 ale bedzie dobrze kazda to przechodzi a jak ma juz dzidzie w ramionach to zapomina o bolach.. Heh teraz to mi latwo mowic bo mam jeszcze 12 tygodni ale wy to juz juz.

GRATULUJE JESZCZE RAZ I PRZESYLAM Z MOIM MALUSZKIEM BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH NA ODAWGE 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
U mnie też sie dziwili ze potrafie jeszcze chodzic i autobusem sie tłuc 😉
Ale juz mam wooolne jak na razie od autobusów i tylko leżeć leżeć i leeeżeć;/
Juz prawie wszystko mam przygotowane do szpitala i pokoik też mam gotowy dla maleństwa 😉
Ale ostatnio mojego przestraszyłam bo jechalismy samochodem a mnie jakieś dziwne bóle złapały no ale po jakims czasie minęły 🙂... ale miał minę wystraszoną 😮
teraz tylko czekam aż mały zechce wyjść bo nie daje mi spokoju 😉
a teraz ide do łóżka 🙂 bo zmęczona jestem 🙃

• Mamusia
hihi dziewczyny tylko coś wam tytuł już nie pasuje :P:P

"na październik 🙂 więc to dopiero początek"

bo to teraz wy oczekujecie oznak porodu 🙂 ja jeszcze 36 dni 😁 😁 albo i mniej :P:P .... aż mnie pozytywny stresik zaczyna po mału łapać :P ... jak przed każdym nowym wydarzeniem 🙂 aż zajrzałam jak tam u październikówek :P:P

a wam to tylko szczęśliwego rozwiązania życzyć 🙂 .....

• Mamusia
oj wierz mi zatęsknisz.....Ja po 11 latach pamiętałam jak cudowne to uczucie jak Dzidzia sie wierci.....nawet jak Cię coś w brzuchu zawierci to sbie przypominasz to uczucie z ciazy....Alle wszystko co dobre szybko się kończy ......wiec........WYŁAZCIE MALUCHY!!!!....JUZ PAZDZIERNIK!!!!!!.....PORA NA WAS!!!!!

• Mamusia
DZIEWCZYNY JA JUŻ CHCE RODZIĆ!!!!!....ale z drugiej strony to mam czutkę,ze jeszcze czas.....Dzisiaj dopiero zamówiłam rozek i pościel do kołyski i spiworek.....no i jeszcze pampersy i chusteczki,oliwke musze kupić..... ☺️ ......no i się nie spakowałam....nawet tych wielkich podpach nie kupiłam....bo sie ich normalnie boje 🥴 .....a......i wózek 14 zamawiamy.....Takze ja LUZIK 😎 ....licze na 15.....jak coś to ścisne nogi 😉 .....