Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

ja to już mam dosc tej ciązy czasami, naprawdę 🥴 nie wiem dlaczego nazywają ten stan pięknym? wiadomo że czasami jest super ale w moim przypadku częściej cos mi dolega niż jest ok. Ciesze sie bardzo z dzidziusia ale czemu ciąża nie moze trwać choćby tych 30 tyg;/ 😠

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asiac123 napisał(a):
dziewczyny zawaliłam wróciłam właśnie z badań i tak byłam przejęta tą nowa lekarka i wszystkim tym co mówiła i robiła że zapomniałam zapytać co ma miedzy nóżkami nasze maleństwo jak wyszłam z gabinetu to mój mi przypomniał i teraz muszę czekać do 25 maja 😞

Co za pech... A może zadzwoń, może sobie gdzieś zanotowała, bo na pamięć to bym nie liczyła

• Mamusia
Leer napisał(a):
ja to już mam dosc tej ciązy czasami, naprawdę 🥴 nie wiem dlaczego nazywają ten stan pięknym? wiadomo że czasami jest super ale w moim przypadku częściej cos mi dolega niż jest ok. Ciesze sie bardzo z dzidziusia ale czemu ciąża nie moze trwać choćby tych 30 tyg;/ 😠

Dokładnie ... też tak myślałam , bo mi też ciągle coś ojoj

• Mamusia
co się okazało to wszystkie badania które powinnam mieć robione na początku ciąży do 10 tygodnia to będę miała robione DOPIERO teraz maleństwo waży niecałe 400g i wszystko teoretycznie jest ok tylko lekarkę niepokoją jakieś szmery i dala mi skierowanie na badania penetralne określiła mi termin porodu na 14 września a nie 20 i ogoleni jestem bardzo zadowolona tyle ze chyba mi polowe krwi na wszystkie badania upuszcza ale najważniejsze ze maleństwo jest dobrze rozwinięte tylko mamusia ma sklerozę i zapomniała zapytać o najważniejsze 😜(płeć)
okazało się ze nadżerka się trochę powiększyła ale przepisała mi coś na to, i że chyba chce mi się grzyb zrobić i też coś mi przepisała

• Mamusia
asiac123 napisał(a):
co się okazało to wszystkie badania które powinnam mieć robione na początku ciąży do 10 tygodnia to będę miała robione DOPIERO teraz maleństwo waży niecałe 400g i wszystko teoretycznie jest ok tylko lekarkę niepokoją jakieś szmery i dala mi skierowanie na badania penetralne określiła mi termin porodu na 14 września a nie 20 i ogoleni jestem bardzo zadowolona tyle ze chyba mi polowe krwi na wszystkie badania upuszcza ale najważniejsze ze maleństwo jest dobrze rozwinięte tylko mamusia ma sklerozę i zapomniała zapytać o najważniejsze 😜(płeć)
okazało się ze nadżerka się trochę powiększyła ale przepisała mi coś na to, i że chyba chce mi się grzyb zrobić i też coś mi przepisała

To fajnie że jesteś zadowolona z wizyty ... no i te badania że będą zrobione ... na pewno będzie dobrze ...

• Mamusia
asiac super że po wizycie oki , a po prenatalnych będzie też napewno w porządku 🙂
hehe dajesz czadu z tą płcią 😜 , najwidoczniej nie było widać bo pewnie lekarka by pytała czy chcecie wiedzieć .
Ja właśnie wyczyniałam w kąpieli różne dziwne pozy heh bo jutro z rana wizyta u gina i trzeba bylo
zrobić pożądek z ,,katarzyną: 😜:P a już coraz ciężej tam ogolić jak należy 😁 😁

• Mamusia
asiac123 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Ja to sobie piszę wszystkie pytania do gina hee by nie zapomniec jak idę

to jest dobry pomysł bo mi też się teraz nasuwają pytania których nie zadałam 🤨

ja mam nawet zeszyt założony ze wszystkimi badaniami i też zapisuje wszystkie pytania żebym nic nie pominęła na wizycie 🙂

hej spioszki 😉
Cos ost.spie jak susel..Wczoraj obudzilam sie o 6tej ,przygotowalam familie do wylotu z domku,a sama sie polozylam jak wyszli ..ispalam do 11tej 😮
Jakby bylo malo to juz ok 19tej (konczylam smazyc placki ziemniaczane)mi sie oczy zamykaly .. 😮Anemik pelna geba 😁A rozpedzilam sie z tymi plackami,jeszcze sterta zostala (jak dla wojska)
Dzis zamierzam nie marnowac dnia,zaraz sie zwleke z wyrka
milego dnia dziewczynki
🙂 😎

Asia19874 napisał(a):
dziewczyny ja uciekam , trzymajcie za mnie kciuki jutro na wizycie 🙂 niestety usg nie będę miała 😞

No czekamy na wiesci Asik,trzymam kciuki,oby wszystko bylo oki,ale bedzie ,bos Ty zdrowa i harda dziewoja 🙂 😆 😉 😎

Agamu napisał(a):
O widzę, że tu już ruch w interesie 🙂 Cześć Dziewoje 🙂Lecę z Rudzią na rozruch poranny 🙂 🙂 🙂

ruda ma z pania gites 😎rekreacja od samego poranka 🙂