Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie bada co wizytę .... trochę mnie to denerwuje no ale jak mus to mus , dobrze chociaż że nie czuje sie az tak bardzo skrepowana bo chodze do naprawde super ginekologa ktory nie wprowadza krepujacej atmosfery w gabinecie bo na takiego sie juz napatoszyłam...że patrzyłam żeby tylko jak najszybciej wyjść z gabinetu

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ciężko tak Asiulko .... podaj chociaż kwotowo od ilu do ilu możesz dać, ja w niedziele ide na chrzciny do kuzynki synka i tez się zastanawiam ile dać kasiory ??

No wlasnie o to chodzi,ze nie mam pojecia co kupic lub ile wypada wlozyc do pamiatki ,zeby glupio nie bylo ..
Chrzciny sa latwiejsze moim zdaniem,tyle ladnych komplecikow,bucikow i innych slodziakow dla malucha ,ze to czysta przyjemnosc.. 🙂

właśnie że ja daje kasiore bo oni wszystko mają i ubrankami ich nie uszczęśliwię i też mam dylemat.

No tak i ile dasz ???

no właśnie nie mam bladego pojęcia ????

mój kuzyn idzie sam jako chrzestny i daje 500zł więc ja idąc z moim myślałam żeby dać 200-300zł

Asia19874 napisał(a):
Asiulka powiem Ci tak że ja bym na komunie do córki siostry mojego dała 300-400zł tak myślę....

MYSLALAM O MNIEJSZEJ KWOCIE..
WLASNIE NIEWIEM CZY NIE BEDZIE GLUPIO ...jakbym 200zl wlozyla ,jakas ladna pamiatke do tego i album,sama kurde niewiem

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asiulka powiem Ci tak że ja bym na komunie do córki siostry mojego dała 300-400zł tak myślę....

MYSLALAM O MNIEJSZEJ KWOCIE..
WLASNIE NIEWIEM CZY NIE BEDZIE GLUPIO ...jakbym 200zl wlozyla ,jakas ladna pamiatke do tego i album,sama kurde niewiem

nic nie będzie głupio daje się tyle na ile jest Cię stać ... także się nie przejmuj niczym

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ja lubię na ostro naleśniki, takie po meksykańsku, albo z pieczarkami i sosem jakimś. Ja w ogole wolę ostrzejsze rzeczy, na slodko jakoś się nie najadam nigdy heehee

mniam mniam a może byś tak wrzuciła przepis na takie sosiki 😁??

no właśnie, wrzuć przepis, będzie klejny pomysł na obiad 🙂

• Mamusia
izarybka napisał(a):
jastin203 napisał(a):
Dzięki jesteście kochane 🙂 🙂 😘 ja tradycyjnie robie z dżemem ale chciałam jakos syna przekonac na jakis nadzienie bo on to taki niejadek i je mi suche naleśniki 😆

moja chrzesnica też wcina na sucho, może z nutellą spróbuj.

położ na naleśniki sos boloński, o tego nałóż sałatę, połóż podsmażonego kurczaka, posyp kukurydzą, położ pomidora i powiedz, że zrobiłaś nowoczesną tortillę! napewno zje 🙂 swoją drogą robiłam kiedyś takie coś - wyszło bardzo dobre.