Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Numer aukcji:
1547760259
niestety nie mogę wklejać linków, bo jestem "nowym użytkownikiem" 😞

Ja mam właśnie ten co na dużym zdjęciu, ale kolorów jest mnóstwo, w Blue City na dole przy wejściu z parkingu podziemnego jest sklep z felgami i fotelikami, możesz tam sobie "podotykać", jeśli daleko do BLUE nie masz 😁

Wszelkie testy bezpieczeństwa ma na maxa punktowane, nie ma lepszego fotelika jeśli chodzi o maleństwa, bo późniejsze (większe) modele już takich fantastycznych not nie zbierają, owszem, są bardzo dobre, ale już nie max.

Poza tym ja samochodziarą jestem i chciałam kubełki Recaro do samochodu, ale niestety "plany się zmieniły'', 😉 dzidzia w drodze, więc będzie Recaro dla maleństwa 😁

Bazy jeszcze nie kupiłam, ale na nokaut.pl widziałam po 300 zł. chyba 🙂

• Mamusia
no to juz wiem który 🙂 Szkoda,ze wózki do nich sa takie za kosmiczne,jak dla mnie i w ogole mi sie nie podobaja. Co do Blue no to z Łodzi mam spory kawałek:P Ale tutaj na pewno też je znajde i bede mogła po dotykać 🙂 No, wygląda na bardzo solidny i bezpieczny.

• Mamusia
wow...w końcu zebrałam się i umyłam włoski 🙂 juz od 2ch dni tak sie smulam i mi sie nie chciało...nie wiem jak Wy,ale ja unikam kapieli w wannie ,raczej prysznic na siedzaco, a głowe nad wanna jak wyjde, bo boje sie ze jak bede spłukiwała szampon i odzywke, to zleci tam gdzie nie trzeba... małe fobie mam,no ale co zrobic 🙂

• Mamusia
No to trzeba się zmotywować, ja stwierdziłam, że teraz mam ostanie dzwonki i na CAE się zapisała, i magisterkę powoli zaczynam na przyszły rok pisać i o drugim kierunku myślę. Wprawdzie mnie to trochę przemęcza, ale jak urodzi się dzidzia, to już na nic czasu nie będzie.

• Mamusia
Hej brzucholki 😉 Dawno nie zaglądałam nie miałam internetu jakas awaria dopiero dzisiaj mi podlączyli;/ tak sie wynudzilam ani pogody ani nic w telewizji caly czas spałam 😉 Tak mnie meczą dziwne sny ze w nocy budze sie co godzine same dzieciątka mi sie snią i moj slub az mnie to juz meczy gdyby te sny jeszcze przyjemne byly a to jakies takie okropne ze potem caly cas o tym mysle poprostu chyba za duzo sie przejmuje stad takie sny sie biorą 😞 A wy jak tam sie czujecie meczą jakieś dolegliwości? Bo mi juz praktycznie wszystko przeszlo oprocz mojego humoru wszystko mnie dokola irytuje i nie mam ochoty czasami rozmawiac juz nawet z jazdy autem zrezygnowałam bo co ja sie nawkurzam za kierownica to tragedia;/ Brzuchol mi rosnie bylam sobie kupic cos na poprawiny na wesele i praktycznie nic nie mogłam znalez bo wszedzie brzuszek odstaje jakos tak dziwnie nie moge sie przyzwyczaic;p ale wkoncu kupilam sobie zwiewna sukienke ktora ładnie lezy i lekko podkresla brzuszek 🙂 W srode mam wizyte u lekarza juz nie moge sie doczekac tak sie martwie zeby bylo wszystko ok 🙂

• Mamusia
Gosia1989 super,że odczułaś kopniaka, ja też z utęsknieniem czekam na to a od jutra u mnie zacznie się 16 tydz., więc lada chwila i też może się pochwalę 😁
Chyba mam dziś gorszy dzień, wszystko mnie wnerwia:/ Do tego jakieś śmieszne zachcianki się odezwały i dobrze, że mam kochanego męża do "skoczył" do sklepu. Chyba mnie pogoda dobija i siedzenie w domu. Zaczęłam składać z nudów album o naszej "fasolce", który chcę wywołać jako pamiątkę po ciąży. Muszę czymś zająć głowę 😉

• Mamusia
malena10 napisał(a):
Sliczne zdjęcie wstawiłaś..małe chyba fikołki robił w trakcie badania 🙂 SUPER!!
nie wiem, czy o mnie tu chodzi, ale jeśli tak to faktycznie niedawno zdjęcie z USG wkleiłam, ale coś się pomyliło i w 5 tygodniu wkleiłam 12-ty tydzień 😉
Maleństwo tak skakało, rączkami i nóżkami przebierało, że Pani doktor nie mogła uchwycić momentu 🙂
Kilka zdjęć wyszło jakby rozmazanych 😁
Taka żywa dzidzia! 🤪
Ale nie powiedziała płci, bo niby za wcześnie 😞 A Wy już troszkę wiecie 😞