Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Iris te sesje są piękne - też bym chciała... cuda
Carpioo oczywiście ja głosuję za Barbarą 🤪 a ze swataniem to moja mama mieszka na Sadybie więc rzut beretem od Ciebie 😁 to jak będziemy u Babci to przyjdziemy w konkury do Twojej Córci (nawet jak nie będzie Basia 😉)... ha ha a Mały już przesyła kopniaczki dla Twojej 😁

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Carpioo ja też chciałabym taką sesję, muszę mężowi pokazać jakie to fajne może mi zafunduje na rocznice ślubu albo co? 🙂 W sierpniu mamy akurat to by była superowa okazja 🙂 Mamy też troche znajomych co się fotografią zajmują tylko nie wiem czy się rozbiorę 🙂 A chciałabym choć jedno gołe 🙂

A w sprawie imion to masakra powiem Wam jakaś, bo u nas jeśli będzie córcia to Marta, albo Nataszka ostatnio mi wpadła do głowy i bardzo mi sie podoba ale jeszcze dojrzewam do tego imienia. A może jeszcze jakoś inaczej. Sama nie wiem. A dla chłopczyka miał być Bartek ale już sama nie wiem... chyba mi przeszło i szukam natchnienia i NIC 😮

• Mamusia
Iris my planujemy zakup siedliska wiejskiego (mamy już ugadane) blisko trójgranicy (czyli jeszcze bardziej na północ niż Suwałki 😁) i mam nadzieję z remontem domu i wszystkim się na przyszłe wakacje wyrobić to wtedy Was zaproszę i zrobimy spęd 😁 🤪

• Mamusia
Bachap jak sie bede wybierac i to dam znac 😉
to jego nick z allegro; dlcomputers. duzo Ci to pewnie nie mowi 😜
Carpioo literki fajne,nawet nie myslalam o takich 😉potraficie zarazac 😉
Iris ja tez bym chciała taka sesje,tylko musieliby mi zrobic retsz tego mega celulitu co mi sie robi na tylku i udach 😮

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

W Kielcach pogoda okropna, pada i pada i pada. Od rana wiszę nad książkami i zagłębiam się w światy piękniejsze niż ten na zewnątrz 🙂
Zrobiłam też Basi dzisiaj koncert. Słuchałam sobie cały czas muzyki klasycznej i chyba lubi, bo tak fajnie mnie muskała i kopała 🙂 mały meloman mi rośnie w brzuchu.

Ja też planuje jakąś sesję zrobić sobie. Może nawet ze dwie. Gdyby któraś była przypadkiem w Kielcach to zapraszam przed swój obiektyw 🙂 jakoś wcześniej nic nie mówiłam, ale dorabiam jako fotograf na weselach, chrztach itd. Poza tym pracowałam dla Agencji Modelek jako główny fotograf 🙂 No i kilka pomysłów na sesje ciążowe mam 🙂
Sama muszę się odezwać do koleżanek i kolegów po fachu, żeby mi kilka zdjęć ładnych zrobili z tego okresu.

CO do tego nowego forum to podaję maila: [email protected]

🙂

Uff, dotarłam do końca...tyle ciekawych wątków zostało poruszonych przez ten tydzień. Co najważniejsze, wszystkie dzieciątka nasze forumowe rosną zdrowo 🙂
Dziekuję za gratulacje 🙂

Dziś w końcu byłam na badaniu glukozy, samo picie nie było najgorsze, cytrynkę sobie zaaplikowałam, więc jakoś poszło, ale czekanie 2 godziny ojjj dłużyło się strasznie. Jutro jadę odebrać wyniki.
Superowe ciuszki macie i już tak dużo rzeczy, ja na razie mam z 10 ubranek i nawilżacz powietrza, który dostaliśmy od teściów. Teraz powoli szykujemy się do remontu, dziś kupiliśmy farby i zaraz zabieramy się za pakowanie rzeczy i znoszenie do piwnicy tzn. ja będę tylko nadzorować to noszenie 😜

Bojalubie ale zajebiaszcza fotka, super wygladasz 🙂

moj mail zamieszczam w profilu.

O matko- u mnie dzis na suwaczku równo 3 miesiące do porodu 🤢

bojalubie świetna , klimatyczna fotka 🙂

Co do imion to z takich ciekawych - mojego brata córeczka ma na imię Lorena , zdrobnienia Lenka , Nenka , Lorenka 🙂

• Mamusia
Bojalubie sliczne te okularki 😉to te co mialas ostatnio odebrac?super 😎
zdjecie tez super 😉cos czulam ze musisz miec cos wspolnego z fotografia bo to widac po zjeciach jakie dodawalas 😉
Bardzo fajnie ze Basia lubi musyke klasyczna,moze wyrosnie nam jaka nowa kompozytorka 😆

Anetko i jakie kolory wkoncu wybrałas?kurde ja uwielbiam takie zmiany 🙃

A u mnie padało ale tylko 20 miniut 😉

Do sypialni delikatny fiolet i jedna ściana pod którą będzie łóżeczko na tzw koronkowy róż- udało mi się przekonać męża 🙂 a duży pokój i przedpokój w pastelowych szarościach. Ja tez się cieszę na ten remont, bo milutko później w takim odświeżonym mieszkanku mieszkać.

U nas dziś cały dzień pada fujjj

• Mamusia

Carpioo literki fajne,nawet nie myslalam o takich 😉potraficie zarazac 😉
Iris ja tez bym chciała taka sesje,tylko musieliby mi zrobic retsz tego mega celulitu co mi sie robi na tylku i udach 😮

Literki sa super i też mi się bardzo podobają 🙂 A sesję to kochana tak Ci wyretuszują że ho ho!!!! Cuda w photoshopie można robić a wtedy jesteśmy jak z okładki czasopisma. Wcale się tym nie stresuj 🙂

• Mamusia
Bojalubie foto świetne 🙂 Zaszalałaś 🙂 Okulary first class 🙂

A z kolorami do sypialni do ja też w róże pójdę ale ciemny, amarantowy na dwóch ścianach a trzecia będzie albo waniliowa, albo szara 🙂 Bardzo mi się spodobał ten trend. W dużym pokoju mam zieleń z szarym, a przedpokoju jasny, pastelowy. A Młodemu malujemy na błękit i granat.
Już się nie mogę doczekać naszego remontu 🙂

• Mamusia
gosia1989 napisał(a):

Co do imion to z takich ciekawych - mojego brata córeczka ma na imię Lorena , zdrobnienia Lenka , Nenka , Lorenka 🙂

Kochana strasznie ciężko z tym imieniem, bo:
1. chciałabym aby pasowało do nazwiska, które jest dość twarde
2. chciałabym żeby pasowało do imienia brata - Mikołaj i ...
3. no i chciałabym żeby samo w sobie było ładne... żebym nie musiała szukać wielu zdrobnień.
Wiem, że jestem zakręcona na tym punkcie ale ten wybór dla mnie jest bardzo ważny i dlatego tak rozważam wszystkie za i przeciw, żeby było mało czytam jeszcze znaczenie imion ... 😉
ehh ... wiem, że będzie niełatwo, ale wierzę, że do października coś z Mężem wymyślimy 🙂

• Mamusia
Madziek nie dość że Dominik to nazwisko Lelek 😁 w internecie jest wszystko!!! bardzo możliwe że prywatnie sprzedaje samochód bo na allegro ma głownie komputerowe sprawy i sklep komputerowy w centrum Rzeszowa 🙂
Bojalubie pięknaś 😁 i okularki też oczywiście
Iris ja to prawie jak w tym filmie rzuciłam dobrą pracę w Warszawie i wyniosłam się tutaj 😁 tyle że z miłości

Iris ja też właśnie chciałam żeby pasowało , żeby było ładnie ale też nie " jak u wszystkich " no i w sumie od samego początku było , że jak będzie chłopiec to będzie Igor Tomasz 🙂

• Mamusia
Bachap a on to jakis wiarygodny??bo widze ze ma kilka samochodow na allegro.
Nic dodac nic ujac..to jest miłosc.

Iris ja tez nie wiem czy na 100% to bedzie Dawidek no ale z racji ze moj ma dlugie nazwisko,to szukamy krotkiego imienia.jak sie kiedys bedzie podpisywac zeby nas nie przeklinal ze ma za dlugie imie i dlugie nazwisko,hehe 😉