Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
madziek84 napisał(a):
Zuziaczek napisał(a)
Madziek, oddaj nam słonko, bo my tu wszystkie depresję łapiemy 😞

Kofana juz powinno swiecic ladnie w polsce 😉 bo u mnie w nocy zaczelo juz padac a teraz to maja tak na zmiane raz slonko raz deszcze,wiec pogoda wraca do polski na 100%

masz rację, wróciło 🙂

Iris napisał(a):

Ja dzisiaj już od 3 rano nie śpie... Miś mnie obudził, potem on spał jak zabity a ja już nie. Wypiłam już dwie słabe kawki ale nic to nie pomaga. Zaraz zasnę na klawiaturze... 😮

a ja zasnęłam dopiero ok. 4 nad ranem, nie mogę coś ostatnio spać 😞

Ja też bym się tak jak Urbańska nie pokazała nago, co moje dziecko później by o mnie myślało...
😞

• Mamusia
admin napisał(a):

Aby nikt obcy, spoza serwisu, czyli osoba, która nie ma tutaj konta i nie jest zalogowana NIE WIDZIAŁ tego, co piszecie, od bardzo dawna istnieje dział - "Dyskusja ogólna - TYLKO DLA ZAREJESTROWANYCH". Wszystkie wątki, które są w tym dziale, są niewidoczne dla obcych, niezarejestrowanych na brzuszku osób.

według mnie to nie problem założyć sobie konto i podczytywać dalej jako zarejestrowany użytkownik.

• Mamusia
admin napisał(a):
nie mam nic przeciwko, byście przeszły na własne forum ale ostrzegam: jeśli zauważę, że próbujecie werbować świeżych użytkowników, którzy dołączą do tego wątku, będą bany.

spokojnie, świeżaków nie będziemy wtajemniczać w nasze prywatne sprawy 🙂 Przez tyle miesięcy się już zaprzyjaźniłyśmy, a nowe osoby będą po prostu witane na forum. Starczy nam stałych użytkowniczek. Nowych nie będziemy werbować na zamknięte forum tylko pisać z nimi tutaj.

ja nie jestem za przeniesieniem się
freeczka co do farbowania włosów polecam henne
http://allegro.pl/henna-color-venita-nowe-odcienie-gratis-i1655845202.html tu firma wypróbowana ładne silne kolory , a henna szczególnie jak kupisz balsam koloryzujący to wzmacnia włosy
ja tam juz pozowałam nago więc niczego się nie boje ;p

• Mamusia
Asia85 niania nie zajmuje sie dzieckiem tylko pozwala na to ze mozesz sobie gdzies Przejsc 🙂 jesli moj G zatrzyma dom to napewno zakupimy bo po pierwsze jak bym byla w drugim koncu domu to bym nie slyszala dzieciatka a po drugie zasieg by siegal do jego brata domu bo to jest 10metrow a zasieg ma ok 150m wiec moglibysmy sobie np wyjsc do nich wieczorkiem.

• Mamusia
Juz wrocilam od lekarza,wsztstko z dzidzia oki choc usg bede miec dopiero w przyszly wtorek 😉pozwoliła mi latac samolotem poki co,wiec super 😉

Zuziaczku kawaly dobre 😉ale zdjecie jescze lepsze 😆ja nie wiem gdzie Ty masz te kg o ktorych pisałas 😉brzusio sliczny,mala pileczka 😆
Zakupy tez super 😉
Asia85 super ze corcia zdrowa 😆a do porodu to Ona sie jeszcze zdazy odrocic 😉
Bachap naklejka swietna 😉wozek tez super 😉

• Mamusia
bachap boski ten bodziak w kratke! to jakas sieciowka czy gdzies wyszperany?
aaaa a butelki widze ze avent i canpol babies - uzywaj butelki jednej firmy, smoczki jesli maly bedzie ssac dyda najlepiej tez tej samej bo ssanie roznych smoczkow to praktycznie murowana wada zgryzu.

idziemy chyba do kuzynki na troche bo w domu mi sie nie chce siedziec...... a pogoda u nas srednia.

• Mamusia
http://img...layer.php?id=pazurki.jpg hej szukam na necie włosków i znalazłam cos takiego czy ta druga pani fryzurką z grzywką by mi pasowała? mam proste długie włosy do połowy pleców i tak szczerze to niechce mi sie juz przynich bawic bo sa długie i cieżko żebym je sama wymodolowała