Carpioo imienniczko moja wspolczuje podczytywania bo tak naprawde teraz nie mozesz napisac wszystkkiego co bys chciala! :P
Ja proponuje prywatne forum na innym portalu. ******** tylko kto zalozy i bedzie adminem ?? jakis mini inforamtyk by sie przydal :P a link przeslemy sobie na nk, FB, gg czy nie wiem gdzie indziej chcecie.
link został usunięty z powodu naruszenia zasad regulaminu.
Kobitki zbieram sie lekarza,zaleglosci nadropbie pozniej,wiec tak wiecie....nie rozpisujecie sie 😆 zartuje 😉 A dzis rano spedzilam 20 minut na goleniu mojej pitki pod wizyte i coraz trudniej 😞lustrami sie wspomagam,bo co che sie schylic to mi brzuszek zaslania 🙃masakra, ale to takie smieszne dla mnie 😉 Oki susze wlosy i spadam,buziaki dla Was i mase pozytywnej enegrii sle mimio iz u mnie juz pogoda kiepska 😉
Dziewczynki napisałam do Adminka zapytanie odnośnie zamkniętego forum 🙂 poczekajmy co nam poradzi-doradzi 🙂
Cześć,
przykro mi, ale forum jest dla wszystkich - służy wymianie swoich doświadczeń, wyrażaniu własnego zdania, pomaganiu innym - wszystko oczywiście w ramach poszanowania zasad kultury osobistej. Nie ma możliwości blokowania dostępu do forum wybranym użytkownikom.
Jeśli ktoś nie przestrzega zasad regulaminu, proszę o kontakt.
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
fredeczkaa
Asiula wstawilam link ze zdjeciami pozniej 🙂
Carpioo imienniczko moja wspolczuje podczytywania bo tak naprawde teraz nie mozesz napisac wszystkkiego co bys chciala! :P
Ja proponuje prywatne forum na innym portalu. ******** tylko kto zalozy i bedzie adminem ?? jakis mini inforamtyk by sie przydal :P a link przeslemy sobie na nk, FB, gg czy nie wiem gdzie indziej chcecie.
link został usunięty z powodu naruszenia zasad regulaminu.
madziek84
A dzis rano spedzilam 20 minut na goleniu mojej pitki pod wizyte i coraz trudniej 😞lustrami sie wspomagam,bo co che sie schylic to mi brzuszek zaslania 🙃masakra, ale to takie smieszne dla mnie 😉
Oki susze wlosy i spadam,buziaki dla Was i mase pozytywnej enegrii sle mimio iz u mnie juz pogoda kiepska 😉
madziek84
Redakcja
Cześć,
przykro mi, ale forum jest dla wszystkich - służy wymianie swoich doświadczeń, wyrażaniu własnego zdania, pomaganiu innym - wszystko oczywiście w ramach poszanowania zasad kultury osobistej. Nie ma możliwości blokowania dostępu do forum wybranym użytkownikom.
Jeśli ktoś nie przestrzega zasad regulaminu, proszę o kontakt.