Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Koyotko zobaczymy co napisze admin Akneri, jeśli się nie uda nas jakoś zakodować to wynosimy się na priv 🙂
A propos fikania koziołków to u mnie też rewolucje z brzuszku, czasem czuję takie szybkie ruchy że się zastanawiam czy to czkawka, czy wszystko w porządku. Potem długo spanko znów od nowa 🙂 Ehh te nasze szkrabiki 🙂 Ciesze się, że nasza fotka wzbudziła w Tobie takie miłe odczucia. Taki maluszek na rączkach, ufnie wtulony, albo wpatrzony w mamine oczy podczas karmienia to najwspanialsza nagroda za wszystko!!! Uwielbiałam gdy karmiłam Miśka a on na mnie patrzył tymi swoimi oczyskami i wzdychał sobie w trakcie ssania. Już się chyba na to najbardziej znów doczekać nie mogę 🙂

A odnośnie koleżanek to jest w tym coś, że jedna mama najlepiej z drugą mamą się rozumie. Pamiętam gdy ja już miałam Misia a moje koleżanki, bez dzieci chciały byc specjalistkami w wychowywaniu i udzielaniu rad... a życie potem wszystko zweryfikowało. Dodam, że miałam dzieciątko jako jedna z pierwszych więc strasznie wkurzały mnie komentarze ludzi, którzy nie mieli pojęcia o dzieciach.

• Mamusia
Madziulek miłej wizyty 🙂 Akrobatko Ty nasza 🙂 hi hi

Fredeczka dobrze że podrzuciłaś tego linka, bo gdzies już wcześniej był zdaje się ale teraz to szukania by było... Z włosami to faktycznie lipa jak Ci tak bardzo wypadają. Zapytaj fryzjera czym by je wzmocnić, a o farbie to pomyśl może o castingu jest delikatna i fajnie pokrywa włoski. Próbowałaś?

Koyotko jak się uda to może jakoś tu wiadomość sobie roześlemy czy jak?

• Mamusia
A dzieki mam nadzieje ze bedzie oki.
Koyotko trzmam kciuki co by sie udalo 😆

Ja myslałam zeby bardziej linka wtedy przeslac kazdej na emaila bo jak zostawimy tutaj to tez ktos odczyta go i bedzie nas podczytywal a tak kazdej na poczte 😆co o tym myslicie 😉

• Mamusia
A dzieki mam nadzieje ze bedzie oki.
Koyotko trzmam kciuki co by sie udalo 😆

Ja myslałam zeby bardziej linka wtedy przeslac kazdej na emaila bo jak zostawimy tutaj to tez ktos odczyta go i bedzie nas podczytywal a tak kazdej na poczte 😆co o tym myslicie 😉

• Mamusia
maila mam w moim profilu 🙂
potem jak go sobie zanotujesz to go znów ukryję 🙂
fajnie ze wysżła taka inicjatywa 🙂
będzie mi łatwioej piosac o wszystkim.
tzn ja nic nie mam do kolezanki Mojego, ale to takie "dziwne jest", ze jestem zdemaskowana 🙂

carpioo napisał(a):
hejka DziewuszkI!

u mnie dzisiaj super humorek 🙂
Moja Mama ma urodzinki, a Mój ma obronę 🤪 normalnie wykrztałciucha w domu będę miała 😜
wczorajtroche się posprzeczaliśmy 🙂

dowiedziałam się także, że mnie podczytuje jego kolezanka z pracy!
no to co ty tutaj nie wyczytasz to zostaw dla siebie 😉 solidarność jajników musi być! 😎
a nie chciałabym rezygnować z tego forum.. bo się "zaprzyjaźniłam" z Dziewczynkami 🙂
trochę było mi głupio, że moja anonimowość wygasła 🙂 i ktoś mnie rozszyfrował.. zwłaszcza że to mój pierwszy ekshibicjonizm forumowy.. no trudno.. 🤔

ja pozdrawiam ciepło, bo pogoda nie potrafi nas ogrzać!

Aby nikt obcy, spoza serwisu, czyli osoba, która nie ma tutaj konta i nie jest zalogowana NIE WIDZIAŁ tego, co piszecie, od bardzo dawna istnieje dział - "Dyskusja ogólna - TYLKO DLA ZAREJESTROWANYCH". Wszystkie wątki, które są w tym dziale, są niewidoczne dla obcych, niezarejestrowanych na brzuszku osób.

admin napisał(a):
myślałem, że chcecie się całkiem przenieść 🙂
a to spoko 😆

Ładnie to tak kobiety w zaawansowanej ciąży od razu banami straszyć ??? 😉 Wstyd 🤪