Gość
bajka1202 napisał(a):gosia1989 napisał(a):DO OLI1978
Rozumiem , że każdy ma prawo do własnego zdania , opinii , poglądów. Ale Ty bezczelnie wcięłaś się w nasz wątek obrażając przy tym nas - mamy nie karmiące piersią. G**** wiesz o naszych sytuacjach , o powodach , które zmusiły nas do takich decyzji , nie znasz nas więc jakim prawem wpadasz tu i nas obrażasz i krytykujesz???!!! Miałaś okazję karmić cyckiem ??? Więc ciesz się z tego bo nie każdej mamie jest to dane , ale weź pod uwagę , że czasami wynika wiele przeróżnych sytuacji życiowych ,które to uniemożliwiają. Może wtedy przestaniesz tak małostkowo i płytko nas oceniać , egoizmem jest zapatrywanie się na siebie i robienie z siebie matki polki , bo się karmi cycem. Więc rozumiem , że ja i wiele Mam z naszego wątku nie kocha swoich dzieci , jesteśmy podłymi matkami , do tego pieprzonymi egoistkami , bo nie jesteśmy takie jak Ty??? Następnym razem pomyśl dziesięć razy zanim zaczniesz pieprzyć bez opamiętania jakieś bzdury i zaczniesz wywlekać swoje \" mądrości \" , bo przy tym możesz sprawić wielu osobom wielką przykrość. Ale egoista o tym nie myśli...
Brawo dla Gosi!!!!!
OJEJKU ale się namadrowałaś-jak przekupa. Dorośniecie-zrozumiecie młode mamuśki 🙂 Już nie szczekajcie głębokie macie takie wywody swoje że aż wydostać się z nich nie można 🙂 BRAK CHARAKTERU I PYSZCZENIE to Wasza główna cecha 🙂 Tego wywodu niejakiej Gosi nawet nie czytałam i nie chce mi się szukać bo żal mi Was dziewczynki. Po ilości stron widać ile czasu poswięcacie dzieciom ile internetowi. Dać butlę i na neta bo po co \"wisieć przy cycu-mi też coś się należy\"!! Gratulacje!
idź sobie z naszego wątku bo nie jesteś tu mile widziana!!! Nie mów mi , że nie jestem dobrą matką , bo nic o tym nie wiesz!!! Chcesz ładuj na siłę cyca swoim dzieciakom ale od mojego dziecka i od moich decyzji wara!!! nic Ci do tego i nie życzę sobie byś tu wchodziła i obrażała dziewczyny , którym do pięt nie dorastasz!!!
A jak chcesz trollować to idź na inny wątek!
Rekomendowane odpowiedzi
carpioo
[quote. A, i jeszcze chcialam sie zapytac o namiary na to prywatne, bo jakos dotad nie korzystalam z niego 😲
pozdrawiam
wyślij KOYOTCE swój prywatny adres e0mail 🙂