Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Beti - ja też czasami tęsknie za brzuszkiem, za kopniakami, czkawką, za całym oczekiwaniem. Dzisiaj powiedziałam mężowi, że na następne święta zrobimy sobie prezent - kolejną dzidzię :P Już kiedyś pisałam, że nie chcę by różnica wieku duża. I jakby się udało to różnica wynosiłaby 2 lata.

Oli - no, szkoda że Ula się skończyła. Fajny serial. Oglądałam Majkę i też ciekawie się zapowiada.

• Mamusia
Czesc dziewczyny , ja juz dzisiaj wszystkim prezenty kupilam 🙂 Co do choinki uznalismy , ze nie bedziemy w swoim salonie ubierac tylko moi rodzice ubiora u siebie , bo i tak kolacje zjemy wspolnie , wiec jedna choinka wystarczy.
Wigilia za 2 dni , a ja sie czuje jakb y dzielily nas od niej jeszcze jakies miesiace! Kompletnie brak tego nastroju swiatecznego i sama nie wiem dlaczego. Nigdy tak nie bylo , zawsze juz w listopadzie sluchalam koled zniecierpliwiona swietami , a teraz nawet jeszcze nie przygotowalam ich w komputerze... Podzielilysmy sie z mama kolacja : ja robie bigos , salatke, 2 sandacze , kapuste z grzybami , a ona zupe , pierogi , 5 karpii , no a ciasto upiecze moj maz ,bo jest od tego specjalista 🙂
Cholera kasy poszlo na prezenty , ze szok! Bo my mamy tak przekichane , ze oprocz tego , ze kazdemu trzeba prezent na gwiazdke to jeszcze 23 grudnia ma urodziny moj tata , a 29 kuzynka no i im trzeba po dwa. W wigilie jeszcze moja mama ma imieniny i jej tez trzeba dwa.

Krociu przerabane ma teraz ta dziewczyna z tego wypadku co nie. Bidulka pewnie teraz ja o wszystko oskarza no a prawka juz chyba nigdy nie bedzie miala.

beti jak odezwal Ci sie ponownie instynkt to moze do dziela??? Skoro pragniesz to chyba najwyrazniej tak ma byc 🙂

Wogule to on dzisiaj jakis strasznie marudny , spac nie moze , spal mi dzisiaj zaledwie godzinke w 3 ratach i do teraz nie spi. Wczoraj zasnal dopiero po polnocy. Ma goraczke i strasznie smierdzace zielone kupy kilka na dzien. Dalam mu paracetamol i obserwuje ... najwyzej pojde do lekarza jutro.

Ja dzisiaj juz bigos robie , jutro salatke , a w wigilie reszte , na raty , bo nie moge zostawic wszystkiego na ostatnia chwile ,,, Kevin pewnie nie dalby mi zrobic wszystkiego na spokojnie , a maz jeszcze w wigilie idzie na ranna zmiane do pracy.

Pakowalam prezenty to Klaudia sie czaila , ale na szczescie nie wyczaila 🙂:P

No szkoda , ze asiulka nie zdala. W styczniu juz na pewno zdasz kochana tylko ochloniesz od tej calej bieganiny , bedzie mniej na glowie to lepiej pojdzie 🙂

Zmykam jeszcze musze wloski pofarbowac 🙂 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PC220046.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
czesc kochane

ja juz sernik w piekarniku kapusta z grzybami sie dusi salatki wczoraj zrobilismy wieczorem wszystko wysprzatane poprasowane , tylko sledzie w smietanie zostaly do zrobienia i misa posmazyc i do piekarnika 🙂

my tez mielismy nie miec w tym roku choinki bo tez z kasa tak kiepsko a choinka 100 zl ale maz wczoraj pojechal cos zalatwiac niby a pojechal kupic choinke zeby niespodzianke nam zrobic kochany 🙂 wiec radocha byla i ubralismy ja toska to tak patrzyla na ta choinke 🤪

dziewczyny nawet nie wiecie co ja dzis przezylam z samego rana , wstawilam wszystko na sernik i trzeba bylo mieszac michu postawil toske w lezaczku jak zawsze na stole ( a mamy stol z hartowanej szyby , napewno wiecie jak to wyglada )poprosilam micha zeby mi to mieszal a sama poszlam po sliniak dla toski a ona chciala siegnac butelke i razem z lerzakiem zrobila fikolka i leciala prosto twarza w ta szybe i weszlam na to wszystko do kuchni serce mi sie chyba zatrzymalo i tylko rece polozylam na szybie zeby w nie wpadla a nie w ta szybe , bo zlapac bym juz jej nie zlapala bo byly sekundu , ja ja podnosze a ona sie smieje , a ja malo na zawal nie padlam nic jej sie nie stalo , ale nie wiem co by bylo gdybym wtedy nie weszla , bo maz stal przy kuchence i mieszal no i byl tylem do toski

a pisalam wam o tym ze moja sasiadka zlamala reke i zle jej zlozyli i miala lamana jeszcze raz mowila ze krzyczala z bolu biedna 😞

• Mamusia
Kochane wpadam tylko na sekunde zyczyc Wam Zdrowych i pogodnych Swiat,to pierwsze Swieta naszych majowych skarbow i oby byly radosne, pelne ich smiechu i gaworzenia!!!
A wam zycze spokoju i duzo zasluzonego wypoczynku!!!

Ja nie mam czasu Was nawet poczytac ale moze pozniej nadrobie,jestem sama i wszytsko musze sama upichcic i posprzatac,ufffff.....padam!
WESOLYCH SWIAT!!!

• Mamusia
czesc 🙂
ale dzisiaj od rana caly cza jestem w biegu, tyle wszystkiego do zrobienia jest

jusmarkl
chcialabym ale lepiej jak Hania troche podrosnie bo z dwojka dzieci to juz gorzej, narazie chcemy troche pojezdzic na wczasy no i moze jakas prace jeszcze znajde a pozniej pomyslimy nad kolejnym dzieckiem :laugh:

oli
straszne - dobrze ze w pore to zlapalas 😞

Kevinek super i jakie wloski juz ma 🙂 🙂 🙂 pewnie sie cieszy z tego skoczka 🙂

• Mamusia
Oli - całe szczęście, że w porę weszłaś do kuchni.

Jusmarkl - Kevinek to śliczny chłopie i jaki zadowolony.

A ja już prawie wszystko zrobione. Jutro tylko rybki i mięsko na pojutrze. Pokłóciłam się z mężem, bo mnie jego matka wkurzyła i od słowa do słowa. Dzisiaj pojechali nad to morzę i on dzwoinił bo chciał coś powiedzieć, a ona go podpytywała czy na pewno jutro jesteśmy w domu, czy nie idziemy nigdzie na Wigilię. Chodzi jej o moich rodziców, bo oni nie przepadają za sobą. Bartka matka moich rodziców nie lubi bo są biedniejsi, i nie piją z nimi na imprezeach (kiedyś wspominałam, że mój tata miał problem z alkoholem). No i teraz mi smutno. 😞

Aaaa. Zapomniałbym Wam napisać, że Julka samodzielnie stoi bez trzymania. Wytrzyma nawet do 30 sekund a potem na tyłek. hihi:P

• Mamusia
krociu olej to kochana , niech wam ta baba swiat nie zaepsuje ukochaj meza i bedzie ok 🙂

a co ja to obchodzi masz prawo isc do swoich rodzicow w wigilie ona wybrala morze to jej sprawa

ja juz tez wszystko zrobione i mam koniec jeszcze tylko prezenty zapakowac i wszystko 🙂

• Mamusia
WESOLYCH MAMUSIE!!!

♥.´
`*.*´¨)
¸.♥´¸.♥*´¨)
(¸.♥´ (¸.♥`
(`*♥.¸ (`*♥.¸ ¸.♥*´) ¸.♥*´)
♥*♥ WESOŁYCH ŚWIĄT ♥*♥

Niech te Święta
Tak wspaniałe `` . __/_._
będą całe ``````` _).♥ (_
jakby z bajek `````` ●
Niechaj gwiazdka ``,●,●,
z nieba leci ``````,●,*,●,
niech Mikołaj ````,●,*,*,●,
tuli dzieci ``````,●,*,*,*,●,
Biały puch `````,●,*,*,*,*,●,
niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●,
nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●,
spada ````````````█|█`````
niechaj piesek●●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●●
``````__/_._`` w nocy gada
``````_).♥ (_``.Niech choinka
````````.● `````pachnie pięknie
```````,●,●, ```no i radośc
``````,●,*,●,` będzie wszędzie !
`````,●,*,*,●,
````,●,*,*,*,●, ….niech biały opłatek
```,●,*,*,*,*,●, ``w dłoni nie drży
``,●,*,*,*,*,*,●, `z lęku jak z zimna
`,●,*,*,*,*,*,*,●, ```niech drży
```````█|█````` szczęściem
●•●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●•● wzruszony!!

• Mamusia
Ja tylko na chwilkę. Dostałam wiadomość od Sary. Prosiła by Wam przekazać:

WITAJ, OJJ DZIEWCZYNYY SZKODA GADAC W TYM TYGODNIU POCHOWALISMY DWIE OSOBY Z NASZEJ BLISKIEJ RODZINYY NIE MAM GŁOWY DO NICZEGO, SZUKAŁAM WŁASNIE CIEBIE ABY TOBIE NAPISAC ABYS DZIEWCZYNA PRZKAZAŁ ŻYCZENIAAA KOCHANEEE WESOLYCH ŚWIĄT JAK DOJDE DO SIEBIE ODEZWE SIE! DZIEKUJE ZA PAMIECC:
CAŁUSKI DLA WASZYCH POCIECH
POZDRAWIAM

• Mamusia
Witajcie 🙂
No to sara miala smutne swieta ... bidulka. Zal mi jej.

Rybko i wzajemnie , widzialam zdjecia na NK i Bianeczka jest jak Aniol , przecudowna 🙂

No i zjedlismy kolacje cala rodzinka 🙂 Bylo tak wesolo , ze dawno sie tak nie usmialam. Wujek wyjal z torby grzechotki w ksztaltach instrumentow muzycznych i kazdemu podal jedna i wszyscy gralismy i spiewalismy ... ale sie usmialismy. Klaudia nagle mowi "wujku ty lepiej nie spiewaj , bo nie masz talentu" haha , pekalismy ze smiechu. Ale miala rzeczywiscie racje , wujek spiewa jak nawalony hihi 🙂
Kevinek ciagle ze swoja ciocia , ktora jest od niego starsza o 5 miesiecy 🙂 sie bawil. Ona lizala lizaczka i on tez chcial, ale ja mu takich rzeczy nie daje i nie dalam to mala Iulcia mu podawala swojego do buzi hihi. Tak slodko to wygladalo , ze sobie mysle ach dzis wigilia to pozwole ten raz. I ona raz sobie do ustek a raz jemu i tak razem sobie jedli tego lizaczka 🙂 Chcieli chodzic za raczke , ale im to nie wychodzilo , bo Iulcia juz ma chodzenie lepiej opanowane, a Kevinek to tak pomalutku wokolo stolu chodzi no i sie wywracali , a jak sie przy tym smialiiii. Pierwszy raz widzialam , zeby Kevinek sie smial z powodu wywrocenia , zazwyczaj plakal. Maz mowil , ze Kevin tak teraz sie zachowywal , bo przy dziewczynie nie wypada hihi. Mielismy z nich ubaw. Jutro zjemy z rodzicami obiad i idziemy na urodzinki taty do wynajetego lokalu 🙂 Bedzie masa ludzi i znowu wyzerka 🙂
Dolaczam Wam fotke Kevinka z jego ciocia Iulia ... domontowalam tlo , zeby bylo ladnie 🙂 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PC240122_it.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
czesc wam 🙂

sara naprawde masz smutne Święta 😞

u nas nawet fajnie - Hania łamała sie z nami i moimi rodzicami oplatkiem 🙂
byla bardzo grzeczna, cieszyla sie z prezentów jak jej sie podobalo rozpakowywanie 🙂 garnuszek jest super caly czas sie nim bawi no a od mojego brata i jego zonki dostala śliczna ubranka i kubusia puchatka co raczkuje i spiewa super 🙂

dzis jestesmy u nas i z rodzicami siedzimy a jutro jedziemy do mamy meza, tak w sumie to nawet niechce mi sie tam jechac bo sie poobrazali na nas tam wszyscy no i jak dzwonilismy do jego ciotki z zyczeniami to powiedziala ze mamy dzisiaj przyjechac bo jutro ich nie ma wiec jedziemy tam ale tylko do jego mamy

dzisiaj na dworzez cieplo wiec bylismy z Hanka na spacerku, w ogole taka kochana jest, mial przyjechac brat z zona ale dzwonil ze zona fatalnie sie czuje caly czas wymiotuje (jest w ciazy) wiec ich nie beedzie i posiedzimy sami

a no i dzisiaj z samego rana dostalam okres 🤪 🤪 🤪 🤪 pierwszy po porodzie

WESOLYCH SWIAT KOCHANE!!!! 🙂 🙂

Ja tylko na chwileczke. Nie mam kiedy zagladac do was. 😞
Swieta u Nas super, Lenka dostala pelno prezntow, ze az sama nie wie za co ma sie zlapac. 🙂

Pozdrowionka 😘 😘 😘

• Mamusia
Dizewczyny cieszę się, że wszystko się udało.
U nas też fajnie. Mała zadowolona z prezentów. Dzisiaj znowu stała sama bez trzymania się. hihi Może już niedługo pójdzie. W ogóle od wczoraj chce by cały czas ją prowadzić, a jak jej nie prowadzimy to chodzi sama przy meblach, łóżku. hihi

Jusmakrl - super zdjęcie. Wygląda tak jakby Kevinek stał sam 🙂

Beti - ostatnio tyle pisałaś o okresie, że chyba go wywołałaś.