Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc, poczytałam trochę o tych truskawach i innych ze az sie głodna zrobiłam...

fajnie że jest kolejny dzidziuś urodzony, ciekawe kiedy mnie zbierze.. kiedyś mi lekarz powiedział że dwa tyg to max a tu dwa tyg bedzie w tym tyg a ja żadnych obiawów zbliżającego się porodu.. ech tak sobie ostatnio myslalam czy ja napewno rozpoznam że to już czas do szpitala 🤪

• Mamusia
zastanawiacie sie co z Anią 1..., Pisała do mnie na gg prześle wam co mówiła: z tej strony ania131206głupi jest ten brzuszek ,wkurza mnie,bo czytac Was moge ale zalogowac niei nawet nowego konta zalozyc...
13:37:00
u mnie tylko male zmiany..kilka skurczy od sobotry i czop mi odpadl wczoraj..ale nic sie nie zapowiadamam nadzieje,ze w tym tyg urodze,bo zaczynaja
tak wiec chwilowo nie mamy sie co martwić

• Mamusia
Hej dziwczyny, caly dzien dzis od rana w urzedzie bylam. Wkoncu cos udalo sie zalawtic. Padam ze zmeczenia i dopiero zjadlam. Super, ze Milcia urodzila ! Ja ide w czwartek do lekarza zobaczymy co sie pozmienialo. Chciala bym urodzic tak za dwa tygodnie, nie wczesniej i nie pozniej 🙂

• Mamusia
No faktycznie Wojtuś jest uroczy 🙂 Taki do schrupania:* Już niebawem wszystkie będziemy mieć takie Kruszynki 🙂 Wpadłam powiedzieć dobranoc - dzisiaj znów pewnie będę spać na ziemi, bo w tej duchocie nie mogę wytrzymać 😞 Zrobiłam dzisiaj chyba z 5km!! Nogi mi do tyłka wchodzą:P Zaczął mi się bardzo już brzusio napinać, ale jak zwykle - pewnie to przepowiadające skurcze, na nic innego już nie liczę. Dobrej nocki kochane mamcie. Pamiętajcie - już lipiec praktycznie - więc do dzieła lipcóweczki 🙂

• Mamusia
Ja właśnie nadrobiłam zaległości. Musiałam aż zjeść nektarynkę jak się naczytałam :laugh:. Gratulacje Milcia przepiękny mały przystojniaczek buziolki ogromne dla niego 🙂 Magday brzuszek masz super.
A tak w ogóle to dziś miałam badania robione wyszło wszystko ok 🙂 Ale....
Byłam też u lekarza niestety ale mnie załamał 😞 powiedział że w najbliższych dniach nie urodzę 😞 szyjka skrócona przygotowana do porodu ale zamknięta 😞 😞 😞 😞 😞 a ja tak bardzo już chcę urodzić 😞 Żanka mój żywot chyba taki jak i twój słonica ....

• Mamusia
Hej hej
Co tam śpicie jeszcze? Wstawać śpiochy!!

Wojtuś fajniutki się Milci udał 😁

Kropeczek nie martw się przeciez nie zostaniesz tak do końca życia 🙂 Dziś szyjka zamknieta a jutro możesz rodzić różnie to przecież bywa.

Madziatre jakbyś weszła do góry na 10 pietro po schodach to może by Cię ruszyło ale schodzić na dół to sama przyjemność 😉

Ja wczoraj po zakupach. Oczywiście pieluch nie było ale mają dzisiaj dojść więc się podjedzie i kupi. No i dziś robię jeszcze zakupy w aptece i wreszcie skończe pakowanie 😁 bo się okaże że mnie poród zastanie a ja w proszku 😁

• Mamusia
Dzień dobry mamcie. Ja dzisiaj taka jakaś obolała jestem. Krzyż mnie boli i brzusio - tak ciągnie do dołu niesamowicie. Do tego te pachwiny i krocze no i to napinanie brzusia. Wczoraj wieczorem Mała dała taki popis, że aż sobie krzykłam dwa razy. Pęcherz to trampolina dla niej chyba. Tak mnie kopała, jakby Euro 2012 w brzusiu urządzała. Masakra. Jakąś godzinę temu wstałam a już bym się najchętniej położyła... Dzisiaj jestem nie do życia.