Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mroczi Twoja mała jest bardzo podobna do Ciebie 🙂

moja jeszcze nie przesypia całych noc niestety raz wstaje tylko na szczęscie .. :P

w niedziele chrzest a tak po za tym to 5 kg waży i 62 cm 🙂

ja tak się wziełam za siebie ze hoho biegam brzuszki normalnie super diedtka :P hehe i już 55 kg a przed ciążą była 60 :P wiec jestem zadowolona :P

moja mała [img size=155]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/HPIM0190.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

jest taka kochana już się od siebie uśmiecha 🙂 cudownie 🙂

a wiecie co ?? od tygodnia mówię do niej na okrągło hehe :P i np rano jak sie budzi to biore ją na raczki i mówie do niej he he to ona sie usmiecha i powtarza 🙂 albo AGI prze agentka z niej będzie :P

monika102 napisał:
kobietki ja dostane jakiejś depresji przez ta kupke wkoncu... masakra jakas juz 8 dzien nic... chyba sie zestresuje 😞 😞 😞 poradzcie cos

nie byłaś u lekarza z tym ??

willsonka napisał:
Aniu, ode mnie tez oklask, mam nadzieje, że dzieciątko przestanie Ci płakać...i będzie grzeczne 🙂
Moja Małgorzatka zapomniała już o osie. Na rączce jest tylko niewielki ślad, no i na pupci...Ale jest taka jak zawsze, słodka, grzeczna i usmiechnięta. Dobrze że miałam tak blisko szpital i dobrze, że mała nie miała uczulenia bo mogłaby zacząć się dusić...w ciągu kilku minut. Nie wiem co bym zrobiła wtedy 😞 No ale na szczęście nie jest uczulona.

Dziś ide z nia na fimowego grila z okazji jej narodzin. Prezes się postarał...:P Impreza full wypas. Szkoda tylko że będę jadła wzrokiem:P z powodu karmienia piersią.

p.s. Dziś miałam pierwszy raz z mężem...było super. Już zapomniałam jak się to robi, bo od kwietnia celibat i tylko 2 razy na wywołanie się kochaliśmy.

A tabletki dostałam azalia. Lekarz odradził mi zaszczyki i spirale oraz wkładkę jeśli planuje 2 ciąże a tak jest. Bo po zaszczykach jeszcze po ich odstawieniu przez rok okresu nie ma.

he he ja długo na sexik nie musiałam czekać.. po nie całych 5 tyg :P i teraz jest to normalnie wspaniale 😁 hahaha