Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny mam newsa. Zadzwonił dzisiaj do mnie wujek, nazwę go inwestor:P Ma dużą firmę w Rudzie Śląskiej stolarnię i chce jeszcze gdzieś zainwestować, bo chyba za dużo pieniędzy ma:P Zaproponował mi otwarcie salonu. Mam zbadać wynek, poszukać lokalu, zrobić analize i przedstawić mu wyniki. Chce żebym była kierownikiem a zarazem masażytą i rehabilitantem:P narazie jestem strasznie rozentuazjazmowana, więc nie myślę racjonalnie:P ale cieszę się niesamowicie 🙂 Oby nie za bardzo...:P

• Mamusia
Oj Żanka super by było gdy by ten temat wyszedł. Życzymy powodzenia i trzymamy kciuki 🙂
Ja dlatego mało zaglądam bo siostra przyjechała i do tego sama siedzę z Ewcią bo mąż teściowej pomaga w handlu no i w końcu zabrałam się za porządki przed porodowe 😉
Jak będę miała chwilkę to zawsze do was zajrzę 😉

• Mamusia
Dziękuję wam 🙂 Salon SPA 🙂 No mam nadzieję, że wypali 🙂 Chociaż powiem wam byłam się porozglądać za miejscówką -CENY MASAKRA!! Dzierżawa lokalu takiej wielkości jak byśmy potrzebowali minimum 5 tys 😞
Aniu no to miałaś przygodę 🙂 Zawsze tak jest, że jak masz to mogdy się nic nie zdarzy, a jak nie masz zawsze przygoda:P

• Mamusia
Hej ale jestem padnięta mówie wam, wróciłam dopiero 20.30 wiec od razu niunią sie zjaełąm. Jeśli chodzi o uczelnie no to na 10 przedmiotów przepiszą mi na pewno 4 a nad jednym babka sie zastanawia. Ja ostateczną decyzje podejme przez wekeend no i musze kaske wpłacić. WIecej nic ciekawego nei było, poza tym że wracałam w mega korkach bo to piatek i dlatego tak długo sie zeszło.
Nie mam siły, dobranoc mamki

• Mamusia
no to Aniu super!!!nie zastanawiaj się 🙂
Zanka fajnie by było gdyby wyszło...u nas w centrum za lokale tez takie ceny,ale trzeba szukać bo wszystko zalezy od wlasciciela.
np.ja pracowalam w sklepie bardzo duzym gdzie placili 5tys czynszu.a kolezanka pracuje w 4 razy mniejszym i placa 4tyś.roznice sa ogrome w czynszach.życzę powodzenia.
Julek moj Mały wybrzydza mi w jedzeniu.juz nie mam pomyslu.mowię Wam,tego nie ,pokazuje tamto,ale jednak tamto nie wiec spowrotem to...i tak w kolko.czy to obiad czy sniadanie czy kolacja.piesek francuski się znalazl.

• Mamusia
Dzień dobry kobietki i mali mężczyźni 🙂
Aniu super to tylko 6 przedmiotów do zaliczenia 🙂
My już od godz. na nogach jak mąż wstanie to biorę się za mycie okien , no i jeszcze sterta prania i prasowania leży ehh no dziś trochę roboty będzie 🙂
Miłego dnia życzę

• Mamusia
dzień dobry dla was a dla mnie tragedia 😞 Marcelek wylal na siebie gorącą kawę normalnie zamarłam. dobrze że była moja mama to razem dałyśmy radę. na szczęście mocno się nie poparzyl ma tylko jedną małą czerwoną plamkę i mama pojechała po maść czy piankę na oparzenia. dobrze że szybko zareagowała i udało się ściągnąć szybko ubranie 🙂 było trochę płaczu krzyku ale już jest ok 🙂

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 troszku nie pisałam ale jakos czasu brak.Kamilek wyzdrowiał chodził przez ten tydzien do przedszkola ale kaszel lekki powrócił wczoraj 😞 mam nadzieje ze szybko przejdzie . Wojtek śpiewa tanczy jak szalony.... jak tylko cos zaspiewamy albo muzyke usłyszy 🙂... wyszedł mu kolejny zębal dolna czwóreczka.... w sumie to nie wiem dokladnie ile ma tych zebów bo za cholercie nie chce pokazac 🙂.Kasiulek dobrze ze w porę zareagowałyscie ....no niestety trzeba miec oczy dookoła głowy a czasem i to nie wystarcza. ja tez ostatnio kawe zostawiłam przy kompie.... i poszłam otworzyc drzwi bo sasiad pukał ....przychodze do pokoju a tu Wojtus z minką diabełka i kawusią w rączce....i na boki rozlewa haha łyka tylko sie napiłam 🙂...dobrze ze juz gorąca nie była. żancia trzymam kciuki za interesik 🙂 oby sie udało!!!! Ania jak mi doładują telefonik to napewno zagłosuje 🙂 buziaki

• Mamusia
hej kochane 🙂 na początku barrrrdzo Wam dziękuje za głosy 🙂 buziak ogromny dla Was 😘 dla aniuni na zachętę - wciąż trzymam kciuki i wierzę,że zdecydujesz się na dalszą naukę 😉 Kasiu dla Ciebie i dla Marcelka też buziak - za te straszne cierpienia przez przygodę z kawą 😞 I jeśli o kimś nie wspomniałam to bardzo przepraszam i również cmokam 🙂 Zaniedbałam forum przez kilka dni, bo "mąż" wrócił 😉 i grzechem byłoby się nim nie nacieszyć 🙂 aaaa Julkowi wyszedł siódmy ząbal 🙂 uciekam teraz spać, ale jutro wrócę na pewno 😉 dobranoc 🙂