Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane 🙂Aniu sprobuje z ta soda,dziękuje 🙂 🙂
ja dzis na caly dzien wyjezdzam.schize mam trochę,bo mój Julek sie obudzi a mamy nie bedzie,tylko dziadzia.....jadę do łodzi na laser a przy okazji na zakupy,moze znajde jakas kiecke na poprawiny..,my nadal jezdzimy z zaproszeniami,ale juz widac koniec 😁 😁
piszcie duzo dziewczynki zeby bylo co czytac 🙂pozdrowionka

• Mamusia
cześć kochane! jak po Dniu Kobiet? obsypane kwiatami ? 🙂 My z Julkiem wstaliśmy dziś po 6,a to dlatego,że zasnął wczoraj po 18 i spał do dziś..przedwczoraj za to zasnął nam po 17 i spał do 8 rano 😮 normalnie szok 😮 rzadko ostatnio pisze, bo mąż w domu i trzeba się nacieszyć sobą zanim znów wyjedzie... 🤨 byłam wczoraj na siłowni 🤪 powiem Wam,że już dawno nie ćwiczyłam i bałam się trochę,że dziś z łóżka nie wstanę...ale jest oki 🙂 dzisiaj też śmigam - zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂 aaa no i miałam wczoraj wizytę u gina 🥴 cytologia zrobiona, na usg tez oki, lekka nadżerka, ale tak mała,że nie można jej jeszcze ruszyć.. no i zonk..chciałam tabletki, bo do tej pory -od porodu- żyłam bez 😜 i okazało się,że prawdopodobnie nie mogę stosować antykoncepcji hormonalnej 🤢 no po prostu bomba! ehhh.. idę coś zjeść i lecimy na spacer póki nie wieje tak mocno.. buziaki kochane! 😘 do później 🙂

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
hej dziewczynki..ja obsypana kwiatami Aniu 🙂
czemu nie mozesz brac anty?ja zaczelam brac microgrynum ale bez lekarza...chce sobie wyregulowac okres przed slubem,bo wyszlo ze bym dostala dzien przed ;

Nie mogę kochana, bo kiedyś, jeszcze przed ciążą, brałam cilest i po tygodniu zaczęła mi noga strasznie puchnąc. Od uda aż po samą stopę. Tak się działo codziennie pod wieczór, ledwo przez to chodziłam. Odrzuciłam tabletki i wszystko wróciło do normy. Jak o tym wczoraj lekarce powiedziałam, to wywaliła na mnie oczy jak 5 zł 😮 i powiedziała, że prawdopodobnie będę tak reagowała na każde tabletki, że może to mieć podłoże genetyczne. I nie chciała ryzykować.. nie wiem co mam teraz robić..hmm..tzn wiem..ale z tabsami zawsze to łatwiej nie wpaść..a ja Kelly Family w domu nie chce miec 🤢

Kochane!
Możemy prosić o głosy????
http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

baaardzo nam zależy na wygraniu chusty... przyda się przy mojej dwójce 🙂

pozdrawiam i dziękuję!!!

• Mamusia
nie ma sprawy głos oddany..
Aniu mi po tabletkach bola strasznie nogi,cale obydwie,jak zaczelam brac to musialam spac na przeciwbolowych..ale narazie jest ok,po weselu je odstawie.,, a co powiesz na plastry tez bedzie taka reakcja???no albo spirala....
dzis idziemy do ksiedza;p
wczoraj bylismy cwiczyc walca;;p marnie mi to idzie ehhhh

• Mamusia
Hej mamusie jak po weekendzie?? u nas super sobota spacerowo ze znajomymi 🙂, a wczoraj pojechaliśmy sobie na wycieczkę i na basen. Przyznam sie że niunia była pierwszy raz i było po prostu cudnie. Zadowolona była niesamowicie i wymęczona za razem warto było, oj warto 🙂. Dziś rano już byłyśmy na spacerku teraz ją położyłam bo była marudna. Myśle że po południu pójdzimey jeszcze raz 🙂

• Mamusia
cześć mamusie 🙂 u nas też tak sobie na dworze.. weekend był piękny..ale teraz..hmm..no cóż.. my chyba darujemy sobie dziś spacer.. 🤢 u nas czas leci powolutku.. biegam na siłownię i czekam na wiosnę 😉 teraz mój Robert jest w domu na urlopie więc rzadko piszę - ale czytam cały czas 🙂 Kasiu to dobrze,ze wirusy wypędzone a dzieci zdrowe 🙂 GoGr - głos oddany! powodzenia! Powiem Wam,ze ostatnio moja anemia daje mi się silnie we znaki... 🥴 jestem cały czas senna, a w niedzielę wieczorem jak szliśmy do znajomych po prostu "straciłam równowagę".. 🥴 ani nie zemdlałam ani nic.. po prostu jakby na ułamek sekundy urwał mi się film.. i zaczęłam lecieć.. 😮 Robert złapał mnie w ostatniej chwili.. no i padło podejrzenie na ciążę.. 😮 zrobiłam dziś test - wyszedł negatywny! powiem Wam, że chyba nie jestem jeszcze gotowa na drugie dziecko..na pewno nie emocjonalnie.. 🥴