Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
milcia26 napisał(a):
http://www.castingonline.pl/portfolio/portfolio5355.php
hej dziewczynki prosimy o głosik bardzo mi zalezy zeby Weronika utrzymała sie w pierwszej 6tce do konca miesiaca wiec jak tylko mozecie slijcie prosze smski.....jedyne 1.23zł co u mnie ...no nie bardzo miałam czas....ale ostatnio nawet musze sie pochwalic wziełam Weroncie na casting do teledysku i sie dostała w poniedziałek miała zdjecia...co prawda była tylko statystka a to była reklama w formie teledysku....która bedzie emitowana przedewszystkim w indiach ale od czegos trzeba zacząc:P....jestem z niej taka dumna!!!!,,,,za pierwszym razem sie dostała a było mnustwo dzieciaków:P...tak poza tym ...hm..chłopcy przestali w koncu chorowac.....choc ostatni kamlek znowu miał wziewy ale juz jest dobrze.ja poszukuje pracy bo od kwietnia jestem bezrobotna 😞....nie miała czasu zeby czytac wszystkiego ale jak go znajde to obiecuje ....nadrobie!!! 🙂 buziaki dziewczynki

• Mamusia
hej laseczki dzieki wielkie 🙂....jestesmy juz na 2 miejscu ale wszystko sie moze jeszcze zmienic....jeszcze 2 tygodnie do konca... 🙂ale dzis u nas brzydko na polku....siedzimy w domku...pada cały dzien.dobrze ze Kamilek ma przedszkole a Weronika szkołe bo przynajmniej u nich cos sie dzieje 🙂.a powiedzcie mi dziewczyny wasze pociechy duzo juz mówia? bo wojtus nie bardzo....tzn teraz juz wiecej ale w porównaniu do Kamilka w tym wieku to slabiutko 😞

• Mamusia
hej dziewczynki! 🙂 U nas też deszczowo..od wczoraj non stop leje 😠 wrrrr 😠 wczoraj przez tą pogodę na siłownię nie poszłam..tylko spać 😉 hehe 🙂 Milcia zaraz będziemy głosować 🙂 tylko powiedz mi czy trzeba się na tej stronie rejestrować.. ? Aniu już Ci mówię, ja mam niedokrwistość potocznie zwaną anemią a objawia się m.in. sennością, bladością skóry, zmęczeniem, osłabieniem organizmu, utratą apetytu, nadwrażliwością na zimno itp. ogólnie nauczyłam się z nią żyć, bo dopóki nie zaszłam w ciążę to kompletnie nie zdawałam sobie sprawy z tego,że mam anemię.. 🤢 teraz muszę podnosić poziom hemoglobiny dietą i żelazem w tabletkach...
Jeśli chodzi o mowę mojego smyka to muszę powiedzieć,że jest z niego mała papuga! powtarza wszystko! oczywiście ma jeszcze "swoje" słówka jak np. klintok co oznacza trójkąt 😁 ale ogólnie idzie się z nim dogadać 🙂 🙂 zajrzę później do Was - lecę ogarnąć chatę 🙂

• Mamusia
hej laseczki.ufff ...to Wojtus teraz mówi te podstawowe słówka....ogólnie z niego leniuch wiec chyba ok 🙂....troszku sie bałam bo Weronika jak i Kamilek wczesniej mówili...Wojtusia ulubione słowo to taaak....no i tez nasladuje zwierzatka....pokazuje jak płacze robiac minke ,jeczac i zasłaniajac oczy 🙂!! a najbardziej lubi pokazywac jak chrapie 🙂Aniu nie trzeba sie rejestrowac....mozna głosowac przez smsy.... pod zdjeciem jest tresc i numer na jaki trzeba wysyłac 🙂.

• Mamusia
hej Mamy 🙂 jak po weekendzie? 🙂 u nas dziś ładnie od rana..słoneczko świeci..póki co jest 11 st - ale pewnie jeszcze się podniesie troszeczkę.. a Julek od rana kicha 🥴 ehh..idę ogarnąć chatę i chyba na spacerek pójdziemy 🙂 papa 🙂

• Mamusia
HEJ LASECZKI 🙂 MY DZIS U LEKARZA BYLISMY...kAMILEK ZNOWU ZAKATARZONY I KASZLE ...ALE NA SZCZESCIE NIC POWAZNEGO....JEDYNIE ELOFEN DOSTAŁ I KROPELKI DO NOSKA...DZIS U NAS SŁONECZNIE TAK JAK I WCZORAJ....FAJOWO ZE JUZ NIE MA ZIMY.....AZ SIE CHCE ŻYC 🙂.BUZIAKI KOCHANE MIŁEGO DNIA

• Mamusia
hej kochane, widze ze wiosna robi swoje 🙂. my staramy sie jak najwiećej być na dworku, no chyba ze gotujemy i śpimy 🙂, ale te dwa razy standardowo na dworku. U nas po staremu niunia mówi coraz więcej, nadal nie mamy ani jednej trójki 😠, już zaczynam się martwić, Nadal nocnik be, ale robi sie coraz cieplej wiec niedługo puszcze ją by śmigała po domku bez może sie wtedy nauczy 🙂. czytam was na bieżaco choć nei zawsze pisze, mam lekkie problemy ze zdrowiem a może i nei lekkie nie wiem, jutrop kontrol moze czegoś sie dowiem. mówiąc w skrócie coś chyba mi się hormony rozjechały bo miałam @ a po 4 dniach po jej skońćzeniu zaczeła sie kolejna 😠 i ledwo żyje duży upływ krwi robi swoje 😠, ale nei bede was zanudzała 🙂. piszcie kochane co u was 🙂

• Mamusia
milcia26 napisał(a):
HEJ LASECZKI 🙂 MY DZIS U LEKARZA BYLISMY...kAMILEK ZNOWU ZAKATARZONY I KASZLE ...ALE NA SZCZESCIE NIC POWAZNEGO....JEDYNIE ELOFEN DOSTAŁ I KROPELKI DO NOSKA...DZIS U NAS SŁONECZNIE TAK JAK I WCZORAJ....FAJOWO ZE JUZ NIE MA ZIMY.....AZ SIE CHCE ŻYC 🙂.BUZIAKI KOCHANE MIŁEGO DNIA

mój Marcel też chory, kupiłam dzisiaj inhalator i będę robiła mu inhalacje

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
hej kochane, widze ze wiosna robi swoje 🙂. my staramy sie jak najwiećej być na dworku, no chyba ze gotujemy i śpimy 🙂, ale te dwa razy standardowo na dworku. U nas po staremu niunia mówi coraz więcej, nadal nie mamy ani jednej trójki 😠, już zaczynam się martwić, Nadal nocnik be, ale robi sie coraz cieplej wiec niedługo puszcze ją by śmigała po domku bez może sie wtedy nauczy 🙂. czytam was na bieżaco choć nei zawsze pisze, mam lekkie problemy ze zdrowiem a może i nei lekkie nie wiem, jutrop kontrol moze czegoś sie dowiem. mówiąc w skrócie coś chyba mi się hormony rozjechały bo miałam @ a po 4 dniach po jej skońćzeniu zaczeła sie kolejna 😠 i ledwo żyje duży upływ krwi robi swoje 😠, ale nei bede was zanudzała 🙂. piszcie kochane co u was 🙂

daj znać co ci powiedział lekarz
oklask dla ciebie

• Mamusia
Kasiu, ale przystojniaki.. 🙂 a Marcel wygląda spokojnie na 3 a nie na 2 latka 🙂 Milcia, mój Julek też chory..byliśmy dziś u lekarza..niby tylko przeziębiony ale jednak..dostał Pullneo i Cebion.. Ehhhh..,piękna ta wiosna tylko troszkę zdradliwa.. 🥴 Aniu, toś pewnie nieźle osłabiona jest.. ja odebrałam dziś swoje wyniki i tak jak myślałam... hemoglobina ok ale żelazo ostro w dół 🤢 pójdę jutro do swojego rodzinnego i niech mi coś zaleci.. w ogóle od 3 dni nic mi się nie chce..spałabym tylko i nic więcej...a na dworze tak ślicznie..nawet zaniedbałam siłownię..ale jutro już idę 🙂 idę się chyba zdrzemnąć póki Julek drzemie 😉 pa 🙂