Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Willsonka a o których szwach mówicie? Tych na zewnątrz? Czy tych w środku? Bo u mnie to na piata dobe kazal te na zewnątrz wyciągnąć a te w środku same się rozupszczają tak mi powiedzieli. W sumie krocze mnie juz nie boli tylko ta blizna jak dotykam w niektórych miejscach jeszcze troszkę a tak jest ok. Mam za to inny problem. Po porodzie strasznie mnie boli kość ogonowa. czy wy też tak macie? Nie moge normalnie siedzieć i właśnie przez tą kość a nie przez ranę która się zagoiła i prkatycznie nie ma po niej sladu.

• Mamusia
hej kobietki
ja ide w piątek do lekarza do kontrol i z tym moim szwem bo mnie niepokoi... powiien się rozpuścić a sterczy, nie wiem czy mi się nie zarósł czasami... lipa jak nic już mam ich dość 😠
moja kruszynka kochana jest, tylko się wczoraj biedulka troche pomeczyła bo brzusio ją bolał i kupki nie mogła zrobić na szczeście trwało to jakąś godzinke i masowanie brzusia pomogło 🙂

• Mamusia
co do ochoty na seks to rośnie !!! 😉ale boje sie kolejnej ciazy i zanim nie zapodam wkładki to chyba nic z tego.blokada jak nic 😞.musze na dniach przejsc sie do gina ale narazie jest na urlopie.ide dzis do lekarza bo i Wojtus i Kamil sa zasmarkani 😞ten eurespal nic nie dał!