Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nic się nie martw Bób , wszystko wróci do normy teraz szybciej się rozwija macica i to może być powodem , a jeśli chcesz to skonsultój to z Twoim lekarzem może skieruje cię na szczególowe badania serca, ale nie wydaje mi się żeby było to konieczne 🙂
aaana jasne może jakieś sylikonki:laugh: :laugh: , są jeszcze jakieś kremiki ujędrniające piersi i nie tylko

Aaana mnie rozwalila hahaha :P no tak zawsze jest to jakies rozwiazanie :P ja mam duze C i jestem zadowolona wiec pewnie skonczy sie na D 🙂
Bob ja tez tak mialam 😞 pare tyg temu nie wiem czy pamietacie jak pisalam? serce to czula az w szyji a do tego wrazenie jakby mi ktos na klatce usiadl tak sie ciezko oddech bralo 😞 na szczescie juz minelo ale mialam tak pare tygodni niestety 😞
co do cisnienia to ja tez mam 110/70 czasem 120/70 ale jest w normie wiec sie ciesze 🙂Bob przy nastepnej wizycie powiedz o tym ale mysle ze lekarz Ci nic na to nie poradzi niestety 😞
Bob widze ze nie jestem sama Ty tez masz wiecej bo pepkiem niz w pepku 🤪 bo tutaj Mamusie maja najwiecej na wysokosci pepka :P ech no to fajnie 🙂 ja sie tak objadlam ze zaraz pekne :P

Mona lepiej mi nie nie mow i takich rzeczach... prosze Cie... ja juz po ostatnim lekkim krwawieniu mam dosyc wrazen nie czytam nic kompletnie...na szczescie to byla jakas zylka i wszystko sie dobrze skonczylo...nie czytaj nic bo po co sie stresowac...

• Mamusia
Już po filmiku jak ktoś oglądał "Efekt motyla"1 lub 2 i się podobało to niech oglądnie 3 też bardzo fajna,a ciśnienia mam na ogól sto pare na sześćdziesiąt pare albo mniej, a lekarz zna moje wyniki i jak by miał coś poradzić to by poradził tym bardziej że zawsze mierzą mi ciśnienie przed wizytą 😞

• Mamusia
Napewno już nie będę czytała takich historii, lepiej już porozmawiać na forum o przyjemnych sprawach, a z naszymi maleństwami napewno wszystko będzie ok 😉
Ooo nawet nie wiedziałam, że jest efekt motyla3, wcześniejsze odcinki mi się podobały, koniecznie muszę zobaczyć 3 część.
Uciekam teraz oglądnąć "Naznaczony".
Spokojnej nocki

• Mamusia
Witajcie Brzuchatki

Widzę ze dzisiaj prawie równo z Aaana wstałam 🙂 U mnie sie tyle od wczoraj dzieje ze nawet nie miałam czasu juz tu zajrzeć 😞 Najpierw poszliśmy na spacerek, pozniej przyjechali znajomi no a dziś jadę do mamy trochę jej pomóć bo biedna teraz została sama. Nie wiadomo kiedy Tata bedzie miał zabieg :/ Ale rozmawiałam z nim, chciałam tez odwiedziec ale mi zakazał no bo to jednak szpital i mam sie nie narażać. Ahhh mówie Wam czasem jak się wali to po całości. Facet jeszcze od wózka mi napisał ze dzisiaj przyjdzie a mnie do niedzieli nie bedzie. Z mezem teraz emigrujemy do Pń.

cześć brzuchate 🙂

aaana mi tez się dłuży strasznieee 🙂
Klaudia lepiej zostań w kontakcie telefonicznym z tatą, szpital to nic miłego. Tatuś na pewno wie, że myślami jesteś przy nim 🙂

Ja właśnie wróciłam z przychodni, pobrali mi 4 ampułki krwi 🤪 no i ta glukoza, matko ale się z nią namęczyłam. Nie dość, że nie miałam wody przy sobie i musiałam ją rozpuszczać w kranówie to zrobił mi się z niej jeden wielki kamień, pobiegłam więc do domu i tu ja nożem potraktowałam. I tak mi się nie rozpuściła to jadłam ją po kawałku 😠 😠 no teraz czekam jeszcze godzinkę i idę na ponowne pobranie krwi.

U mnie w przychodni są jakieś debile, nic mi nie powiedziały, że wodę trzeba przynieść, musiałam iść do domku bo inaczej bym jej nie wypiła. I w sumie wychodzi na to, że nie będę czekać dwóch godzin tylko godzinkę i 20min. Bo do 9 tylko krew pobierają. 🙃

Pytałam się jej gdzie mam się zgłosić jak wypiję tą glukozę, to babka na mnie się spojrzała jakbym się z choinki urwała i z tekstem "na górę". To pytam się jej dalej, że no ale jaki pokój..odburknęła, że zabiegowy. Potem jakaś starsza pani mi powiedziała, że tam tylko do 9tej i że ona też do domu się cofa bo nie może tego wymieszać. Jak tam będę powiem im, że wypiłam to dopiero o 7;40, może każą mi poczekać ale wątpię bo to debile heh 🙃