Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też nie planuję kupować przewjaka, nie chcę zagracać pokoju czymś bez czego mogę się obyć:laugh 😉 kupię parę ceratek i będą bardziej myślę przydatne niż przewijak, bo można zabrać ją wszędzie z sobą i bez problemu dziecko przewinąć 🙂 chociaż jakbym dostała przewijak to napewno bym go gdzieś wepchała i używała 😉

Hejka juz wrocilam 🤪 sukienka bedzie cacy babeczka zrobi mi ja tak jak chcialam i to za 40e wiec nie taka tragedia 🙂
bylam obejrzec wanieniki chcialam kupic ale chyba poczekam jeszcze do polowy grudnia bo na pewno beda przeceny 🙂

• Mamusia
Hej mamusie!! Zerknelam do was bo musialam sie na chwile polozyc. 🥴 Widze ze opisujecie juz zakupki do dzidzi a to najlepsze jak dla mnie bo frajde mi robia zakupki dla dzidzi:laugh: Dzis wybralam sie wlasnie na takie zakupy a ze maz pracuje to wymyslilam ze pojede na rowerze.Piekna mamy dzis pogode a cieplo jak we wiosne!!! 😎 Mam dosc kawalek wiec balam sie o moja rwe kulszowa ktorej bolu za cholere nie moge sie pozbyc a zeby bylo smieszniej to caly czas bolalo mnie z prawej strony a od wczoraj z prawej puscilo i wyrabiscie napierdziela z lewej!!!! 😠 Myslalam ze dzis mi przeszlo ale jak juz wracalam ze sklepu to prawie ryczalam z bolu a mialam fajny kawal do domu. Tak wiec nie moge sie nawet ruszyc zbytnio czasem nawet kroku zrobic. co za dziadostwo!!!! do tego cudowna zgaga i czego tu chciec wiecej???? Pisalyscie o przewijaczkach i ja juz tez mam ale wlasnie taka komode i na niej jest taka poducha. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale znajde link i go wkleje. Jak moja zlozymy to zrobie zdjecie. Bardzo to praktyczne bo jak juz nie bedzie potrzeby na tym przewijania to sie to sciaga a komoda zostaje np.na jakies rzeczy do dziecka.Obojetnie czy z komoda czy bez ale jak dla mnie przewijak to super rzecz. Klaudia bedziesz zadowolona zobaczysz. A ta gabke do kapieli juz tez mam. Jak bylam w Polsce to ja kupilam bo mi znajoma poradzila. 😉 A dzis kupilam 4 body z dlugim rekawkiem,kolderko kocyk sliczniutki,4 pary skarpetek i zabaweczke 😁 Uwielbiam zakupki. Acha a termometr zarabisty!!!! Takie sie sprawdzaja najlepiej u dzieci. Ide jakos zerknac do kuchni bo na zupke przyszla ochotka.

Andzia Ty tam uwazaj na siebie rowniez...
Ja tez przewijak kupie 🙂 i mate do tego 🙂 i bedzie cacy 🙂
ja uciekam robic obiadek bo Moj wraca za niecale 2godz a tu miesko trzeba wstawic bo pewnie sie bedzie smazyc dlugo :P

• Mamusia
heja 🙂

wróciłam i wcinam kawałek ciasta tortowego z toffi 🙂 mmmm
palce lizac 🙂kupilam spodenki, i babka mi spusciła z ceny do 20 zł bo na boku miały maluteńką dziurkę, ale jej nie widac nawet 🙂

Kupilam kilka rzeczy dla małej , zaraz porobie fotki i Wam wkleje 🙂

• Mamusia
Dzieki Anitek. Chyba sie poplacze bo juz myslalam ze moze jednak bede mogla sie posmarowac 🤨 To nie wiem co zrobie ciezko mi krok zrobic. Musze jakos przezyc. Takie uroki ciazy.. A zeby bylo ciekawiej to pod posladkiem zrobil mi sie o cudownym ksztacie placka przepiekny fioletowy zylak!!!! Przepieknie!!! A pod kolanem robi sie nastepny. 😉 😉 Ale mam dzis jakis dzien 😲

Obiadek juz wstawiony 🙂 Moj sobie dzis zazyczyl gierki z kurczaka smazone uwielbia je hehe :P a dopiero co mielismy udka no ale co tam jak lubi to niech ma 🙂
puree i salate ze smietana 🙂
Dodi slodziachne ciuszki 🙂
Andzia a masz termoform??? powinno Ci chociaz troszke ulzyc...
Ja wlasnie sobie zalalam jeden bo kurcze znow w krzyzu boli... Maly gdzies tam sie chyba rozpycha :p a przed chwilka dostalam kolejnego kopniaka w pecherz 😁 wogole od wczoraj jak tylko stane prosto odrazu dostaje po pecherzu :P