Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sibi ale masz wielgachny brzuszek 🙂 no ale ty już prawie przy końcu 🙂
aaana fakt ocet nie jest zbyt zdrowy nawet jak nie jest się w ciązy bo zabija nasz krwinki czerwone, ale przecież nie pije sie octu na tyle żeby coś sie stało, odrobina nie zaszkodzi najwyzej po zjedzeniu czegoś z octem napijemy sie soku buraczkowego 🙂

• Mamusia
no troszke nas przybylo :P ale i tak dobrze ze tylko brzusio sie powieksza 🙂 ciekawe ile waży jego zawartosc 😉 od gory i idzie do przodu :P

a propos tego co nie wolno za mna chodzi tatar z jajkiem,cebulka i ogorkiem kiszonym!!!!!! ale trzymam sie bo wiem ze nie wolno!!!!!

z octem nie ma co przesadzac ale wszystko w granicach rozsadku nie zaszkodzi!!

• Mamusia
hehe aaana mysle wlasnie to samo choc jak mowie komus ze ja juz 34 tydzien to mi nikt nie wierzy i twierdza ze to dopiero jakis 5-ty miesiac :P

ja za wysoka tez nie jestem ale brzuch tez nie taki duzy ale tak jak pisalam moje stawy cierpia bardzo!!! najbardziej to biodra!!!!!!!!!! wlasnie przygotowalam sobie wszystkie wyniki badan, przeswietlenia, wypisy ze szpitala itd do ortopedy ciekawe co powie!? moja lekarka pierwszego kontaktu powiedziala mi ze raczej nie beda ryzykowac po moich zdrowotnych przejsciach z porodem naturalnym ale ona fachowcem nie jest!

Klaudia mnie lekarka mowila ze basen jest ok ale jacuzzi odpada, że nie wolno!! i wlasnie dlatego nie chodze na basen bo godzine plywac to bym nie dala rady