Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anitek85 napisał:
Aniol no wlasnie pytalam na watku u Was czy jeszcze jakies Styczniowki sa a tu sie okazuje ze jedna 😁 ciekawa czy urodzi dzis czy przygarniemy ja do siebie 😉
no u Nas juz dwie Mamusie maja Dzidziulki 🙂 czekamy do 1wszego i nie nadazycie gratulowac hehe 😉

Fajnie by było,gdyby Moniss77 zdążyła do północy,pisała jeszcze rano że jedzie na 12 do szpitala na żel,więc kto wie jak to się skończy.Może ostatnim styczniowym maleństwem:P

Darusia bo staram sie dojsc do tego na kiedy masz w koncu ten termin hehe :P ale jak mialas nieregularne to rzeczywiscie moze byc roznie :P ja mialam 20maja :P ale regularne :P
Aniol no wlasnie ja mam miec zel wstrzykiwany i lekarz mowil ze to max 10godzin i sie rodzi...wiec teraz trzeba czekac hehe 😁 moze byc przed 24ta albo i po 😁

Wywolywany porod ponoc boli bardziej...sie okaze hehe 😁
najwyzej mnie uslyszycie w PL Niemczech itd :P
Klaudia no wlasnie meldujesz sie i nawijasz za chwile stad :P
a mi znow sprawdzali cisnienie i byla ta sama pinda co wtedy i mierzyla mi 4razy manualnym i znow wpisala jakies tam wartosci a ja sie czuje jak kupa za przeproszeniem i znow zaczyna mnie bolec glowa...ech uciekam od kompa bo zle sie patrzy...Maz juz jedzie z zurkiem od znajomych bo ugotowali a ze mialam ochote to zapakowali do termosu hehe 😁 fajnie bo glodna jestem :P
do spisanka pozniej Brzuchate 🙂

• Mamusia
Witam na chwilę bo dziś jest DZIEŃ BEZ INTERNETU:P
Mam nadzieję,że jakoś się czujecie bo na rewelacje w tym ostatnim etapie to nie liczę..

U mnie areszt domowy,mała ma anginę ale juz lepiej się czuje...
Ja się dzis wziełam za siebie,zafarbowałam włosy,umalowałam się i jestem już ładna:laugh:
Męża również ostrzygłam 🙂

... teraz lecę bo mój małżonek dzwoni do mnie na komórkę z kuchni i zaprasza na kolację..heheheh wariat:laugh:

• Mamusia
hmmm no podobnie jak ja 😁 a w jakis sposob to odczywasz ? Bo ja nie wiem jak to zmierzyc dokladnie :/ Bo jak mi sie cos zaczyna dziać to boli mnie brzuch jak na okres i momentami tak bardzo silnie a momentami tylko tak sobie promieniuje. Ale wczoraj czulam jakby mi mały mial wyjsc zara tak mocno bolalo jak na okres i klucie straszne