Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehhh Monka najlepsze komplementy to te od kobiet,dziekuję:laugh: Powiem Ci,że Ty też w moim typie:laugh:

Moja gwiazda podobna i do mnie i do męża...taka mieszanka,najbardziej się cieszę,ze po ojcu jest wysoka i ma długie chude nogi bo jak to taka mała kaczka:P

jak już urodzę to wkleję dwa moje cuda 🙂

lecę do pralki

• Mamusia
no no no co za tematy :P

a do mnie przyjechała pizza 😁 zjadła całą, poprawiłam porcją frytek, 2 ptasie mleczka, 3Bit XL, paluszki i lizaczek wisniowy do tego szlanka soku jabłkowego i herbatka i normalnie wiecie co ? Zjadłabym cos 😁

Esz nie mogę tak jeść bo za szykbo nie zgubie i w żadną suknie slubną sie nie zmieszcze :P

• Mamusia
No połowe odpusciłam bo dałam mężowi he he 🙂

Ale po kapieli zrobie sobie kolacyjke 😁 Jakies jajeczka moze albo cuś :P

Dziś sie zamierzam sexić zeby może pogonić trochę Filipka ale ostatnio tylko mąż szczytuje w czasie sexu , bo moja niezgrabnosc nie pozwala mi sie skupic ani nie daje 100 % satysfakcji 😞

Heh rozumiem masz plan tak jak Dodi wypchać małego 🙂

Ja tam nie wiem jak to z sexem bo mam braki heh, ale myślę że to normalne że nie możesz się skupić ja też bym chyba już miała trudy z "dojściem" 🙂

• Mamusia
no ja wlasnie nie wiem bo tu dzewczyny piszą że jakos dają rade a ja nie 😞 Esz nie wiem dziwnie tak jak Maż dochodzi a ja nie 😞 A przecież aby to wszystko pobudzić to chyba oboje musi być "dojdzonych" he he he

wlasnie ogladam na NK profil Darusi - ale ślicznotka ta jej Sarcia 🙂

właśnie przecież ja nie mam Waszych profili na NK coś mi umknęło chyba 🙂

Proszę więc na maila Wasze dane osobowe to sobie Was po podglądam troszkę 🙂 🙂

[size=4]Ale Wam sprawnie idzie dziewczyny...duuużo zdrówka dla nowonarodzonych pociech i ich mamuś a dla dwupaków 😉 szybkich rozwiązań...WSZYSTKIEGO DOBREGO 🤪 🤪 🤪

iwiokej Ty słodka dziurko 🙂

Ja mamę na szkołę wysłałam i nudzę się masakryczne..już nawet mojego byłego debila zagaduję na gg..do czego to doszło 🤪

• Mamusia
ależ się urobiłam...ledwo dycham 😞
Klaudia lampka dobrego wina,głowa pełna fantazji i sex bedzie udany:P

gdzies czytałam ,ze lampka wina może przyspieszyć poród a szampan bardzo pomaga na laktację 🙂 oczywiście jak wspomniałam-lampka...rozsądnie..
ciekawe...

może ja dziś i jutro chłopa zmolestuję ...On ma w poniedziałek urodziny i syncio byłby najpiekniejszym prezentem...hmmm
chociaż jest jeszcze okazja na Walentynki:P

najlepiej jednak niech mały zdecyduje bo boje się,że jak jakoś będę nalegała i prowokowała poród to będzie dłużej trwało 😞

nikoś no właśnie tez mi się wydaje, że im bardziej myślimy o porodzie i robimy wszystko aby to już to tym bardziej on się oddala 🙂

Ja właśnie nie chcę aby mała pojawiła się w walentynki 🙂 Co za ironia losu by była

• Mamusia
po kąpieli łacząnej z masażem sutków 🙂 ( nadal cisza ) coż tak podobnie mysle jak Nikos 😞
Monka wpisz sobie Klaudia Dudziak ( Małecka) napewno znajdzie na NK 🙂 Miejscowosc Poznan 🙂
Czekam na zaproszenie 🙂

Nikos tylko ze wina nie mam aaaaale stoi 90 szt butelek z wódka weselną 😁 😁

Iwiokej doczekalam sie malej sesji 😁 Zdjecia wkleje jak dojdę do ładu z tym szajsem co sie aparatem nazywa :P