Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

a jakie masz warianty bo początek powinien być URL.....
Takie powinnaś mieć warianty

Bezpośredni link do zdjęcia: Skopiuj!
Strona zdjęcia: Skopiuj!
Podlinkowana miniaturka: Skopiuj!
Hotlink dla stron: Skopiuj!
Miniatruka dla forum: Skopiuj!
Hotlink dla forum: Skopiuj!

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jesli chodzi o cv to u mnie wielkich zmian nie ma i szczerze mowic nie licze na ta prace bo nie mam doswiadczenia zbyt wielkiego ale wczoraj weszlam na str. kuratorium i zaczelam czytac kazde ogloszenie i znalazlam cos co by mi narazie odpowiadalo ale daleko ode mnie

Sorki, że tak zniknęłam
Koleżanka wpadła na kawkę, jest w ciąży na dniach ma rodzić ;-))) pięknie wygląda ;-)) biedna boi się porodu. Też jest sama bo facet ją zostawił ;/ ja nie wiem co za ch.. z tych gości..co raz więcej takich debili!

Cruella
Cmonka a Ty wracasz do pracy czy może będziesz szukać innej??

Nie wracam do swojej pracy, bo mam ją w UK a tam nie chce już mieszkać. Macierzyński kończy mi się w sierpniu i nie wiem co dalej...
Sibi 3mam kciuki za nowa prace!

• Mamusia
faceci sa beznadziejni albo nas zostawiaja albo uwazaja ze to ze nie chodzimy do pracy tylko wychowujemy dzieci to nic nie robimy tylko lezymy a oni po 8 godz pracy przychodza zmeczeni i musza twardo odpoczac a my przacujemy czesto 24/h!!!!!!!!!! beznadzieja

dzieki Monka ale nie nastawiam sie tym bardziej ze to bylo by w weekendy choc tyle i dobrze....

Na razie nie mam co składać pozwu bo nie ustaliłam jego nazwiska ani nie mam świadków co poświadczą że z nim byłam, tzn. mam ale nie stawią sie na przesluchanie.
Takze z alimentow d..
Mama nie utrzyma naszej trojki, poki co nie mysle co bedzie potem. Dam rade ;-))))

ehh... mam konto na Sympatii otwieram poczte przed chwila a tu jakis koles do mnie:

Od: Kingofbeers 2010-06-01 22:13:09 Historia kontaktów
zdechnij kurwo. dałaś się zapylić jakiemuś cwelowi i teraz szukasz frajera co wychowa twojego bękarta? good luck

Od: Kingofbeers 2010-06-01 22:13:38 Historia kontaktów
kurewska rasa.

😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😠 😠 😠 😠
nie kumam takich ludzi!! co za k... cwel!!!!!!!!!!!!!

Cmonka olej gościa, widzisz po tekstach jaki poziom reprezentuje 🙂
Pamiętaj ze gdybyś potrzebowała pomocy lub czegokolwiek to wal śmiało 🙂
A za rok przyjadę na pewno 🙂 podbijemy Gdynię 🙂

• Mamusia
cruella ma racje to swiadczy tylko o jego poziomia a raczej jego braku!!!!!!!!! ty sie tym nie przejmuj tylko pomysl ze moze lepiej byc samemu niz miec kogos i byc samym-chyba mnie rozumiesz co mam na mysli?
kochana ja na 90% bede w sierpniu w Gdansku na krotkim urlopie wiec zawsze mozemy sie spotkac i kto wie moze cos we dwie poderwiemy 😉 😜

• Mamusia
hehe a wlasnie spropos uwodzenia
wczoraj myslalam ze padniemy pod stol...
pojechalismy do pizzy hut a moje dziecko lezac w swojej lektyce usmiechalo sie do kazdego kelnera (tylko faceta!!) i bajerowala jakas gadka hahaha mowie Wam jak sie wszyscy smiali!!!!!! a jak podeszla taka mloda dziewczyna do niej to sie rozplakala!!!!!!!!! 😜 hehe moja krew 😉 😉 bedzie z niej agentka!!