Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej, hej 🙂
Cruella ja nie wiem jak Ty tak spokojnie siedzisz przy kompie, ja pewnie siedziała bym już na dachu i wzywała pomocy 🤨 w tej sytuacji nie zostaje mi nic więcej jak życzyć słońca

mój Misiek jest ostatnio niedobry, coraz mniej śpi , wczoraj w drodze wyjatku pospał w dzień ponad 2 godz. pod rząd

Jai Ho Victor przystojniacha, coraz fajniejszy się robi 🙂

mój mąż się rozchorował 😞 oczywiście na własne życzenie, śpi bez koszulki choć w domu zimno a wie ze się w nocy odkrywa, do tego zimne piwo i na dwór chodzi w koszuli z krótkim rękawem przy wietrznej pogodzie a w rezultacie nie może się zajmować małym i ja nie mogę wyjść z domu 😠

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bob wspolczuje 😞
ale z facetami tak jest ja tez zawsze wyzywam ze lekko sie ubiera a pozniej glowka boli albo cos tam jeszcze...
choc Mariusz na szczescie nie choruje wogole i oby tak dalej!
Duzo zdrowka dla Meza!!!!!!!

Anitek Olaf to "Wasza mieszanka" 🙂 ale faktycznie, teraz skłonię się ku temu, że bardziej do Mariusza podobny 🙂
Bob wspólczuję, nie ma nic gorszego jak chory chłop w domu!

• Mamusia
Anitek, Olaf to wykapany tata zdecydowanie 🙂

co się tyczy rajstop to zakładałam jak było zimniej i nie obciskały ale wtedy Michał był chudszy a teraz to nie wiem jak by było 🤨 w domciu Michu leży w bodzikach i półśpiochach, to najwygodniejszy zestaw 🙂

• Mamusia
hej wrócilam ,kurde blaszka przejechałam cała Wawe do tego neurologa, wizyta 100 ZŁ, TAXA w obie strony drugie 100 kurde 😞

Neurolog przemiła, pomocna i wogole super, bylam w lux medzie na ursynowie, jak wyszlam o 11 tak weszlam chyba okolo 15.30

Julka ma napiecie miesniowe , dostalam tez profilaktycznie skierowanie na usg główki, mam zestaw cwiczen w domu dla Julki i telefon do profesora z jakiegos intystutu który rehabilituje w domu 80 zł pierwsza wizyta, kolejne po 60 zł , moge tez isc panstwowo ale trzeba by jezdzic kawał drogi i czekac na zapis 2 miechy,napiecie moglo byc spowodowane zlym ulozeniem dziecka w brzuszku, jak równiez 5 minutowym niedotlenieniem i to wystarczylo by lewa połkola działała gorzej , a ona jest odpowiedzialna za prawa strone, a wiec tą gdzie Julcia ma najbardziej spieta. generalnie jestem dzis zmeczona, jeszcze nic nie jadlam . Odezwe sie jak sie ogarne buzka

• Mamusia
no widzisz Dodi, czyli zadne tam wodoglowie i inne wielkie strachy!! tylko sie cieszyc a napiecie jak sama widzisz jest dosc powszechne i nie jest to wielki problem do wyprowadzenia, teraz tylko cwiczenia i bedzie dobrze 🙂) a Ty jedz cos, bo znikniesz chudzino!

Martus pozycja wystrzalowa hahaha 🙂
Dodinko no widzisz 🙂 nie martw sie juz Kochana!!!
napiecie miesniowe to niestety dosyc czesta przypadlosc u dzieciaczkow ale nie grozna na szczescie! bedziesz z Julcia cwiczyc i wszystko bedzie super 🙂
Kochane ja uciekam bo Olafo sie obudzil 😉
zajrze wieczorkiem 🙂

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂
Ja jak zwykle na maxa zaltana. Na nic nie mam czasu. Dzisiaj dopiełam Męża prawie do wesele na ostatni guzik. Tylko koszula i buty muszę kupić.

MY DZISIAJ KONCZYMY 3 MIESIACE 🙂
jejku kiedy ten czas zleciał 🙂 Ale się starzeje ten Moj Misiek 🙂

ah Anita Olaf to sam Tata, potwierdzam słowa Bób 🙂

Dodinka dobrze ze z Julka wszystko ok 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny,
Anitek rajstopki? hm.. nigdy Domi nie zakładałam... Młoda cały czas w body+pajac jest.. albo ew jak cieplej to body + spodenki takie płócienne i skarperki no i wówczas faktycznie bo bose łydy bo nogi dosyć długaśne ma ale jakoś nie marźnie mi dziewczyna..
rozmawiałam z lekarką na temat strojów i ponoć dobrze jest hartować dzieciaka przez gołe / cienko ubrane kończyny bo maluch uczy się termoregulacji

aha tylko na noc ma body+pajac ale za to cieplejszy welurowy bo śpimy przy otwartym oknie

• Mamusia
JaiHo Victor mały elegancik - jakpoważnie wygląda - może ędzie prawnikiem? 😉
Anitek - ojciec nie wyprze się Olafka!!! hehehehhehe
Dodinko-chudzinko - dbaj o siebie i zjedz coś bo jak padniedsz to kto będzie z Julką ćwiczyl?
Cruella ty to masz nerwy ze stali...

a co do chorego chłopa w domu to obliczyłam sobie ostatnio że odkąd Młoda się urodziłą mój był ZDROWY zaledwie przez tydzień.... 😠 teraz już wiem czemu wciąż taka wymęczona chodzę... 😠

• Mamusia
Olaf to caly Mariusz 🙂)
aaana a co do powagi to Vic sie popisal, a nie ze tylko glupkowate miny 😉 🙂) a swoja droga to jest ciekawe kim beda nasze dzieci, teraz jeszcze takie maluchy, gdzie sukcesem jest wypowiedzenie aaaaaaaaaaaaaaaaa w trzech tonacjach 🙂)

Spojrzenie gangstera hahaha 😁
no tak 😉
JaiHo a gdzie reszta?
Olaf juz spi 🙂 bo wstal o 15-50 i go przetrzymalismy az do teraz padl po flaszce mleka ze nawet oka nie otworzyl jak go kladlismy do lozeczka 🙂
U mnie tez byl dzis rosol 😁 pychotka 🙂 objadlam sie na maxa 😁