Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
po ince ZAWSZE miałam zgagę nawet jak nie byłam w ciąży więc już wolę sobie zwykłą rozpuszczalną pić

aha wejdź na wtronę rodzicpoludzku są tam najnowsze zmiany w kod pracy i wg nich o te dodatkowe 2 tyg macierzyńskiego które dochodzą w tym roku trzeba pismem poprosić bo one nie idą z automatu tylko są "na życzenie" mamy - nie spr jeszcze w innym źródle ale to jest w miarę wiarygodne

a i jeszcze tata ma dodatkowy urlop 1 tydz z okazji dzieciaczka o który też musi wystąpić na min 1 tydz przed wykorzystaniem bo inaczej mu przepadnie bodajże po 1 roku

Hej Mamusie 🙂
dolaczam sie do zombie 😁
ech ciezko sie wyspac 😉 leze z jedna dziewczyna na pokoju i ma Synusia od wczoraj nocy ale Maly jest spokojny ale wiadomo ze w nocy wstaje wiec ja tez :P
Wlasnie ta laska miala znieczulenie ZZO i musiala miec prozniowy porod...Dzieki bardzo. A polozna mowila ze znieczula troche ze bede mogla chodzic a ona byla tak znieczulona ze nog nie czula wogole i sobie wyobrazcie ze Maly sie zakrztusil a ona wstac nie mogla zeby go na rece zabrac...polozna przybiegla i wszystko skonczylo sie dobrze...Wam powiem ze odechcialo mi sie ZZO i chocby nie wiem co nie skusze sie.
Dziekuje Wam za mile slowka 😘 narazie da sie z Wami pisac bo jeszcze 7dmej nie ma wiec inernet jakos dziala bo pozniej pewnie bedzie lipa 😞

Musialam usunac ten suwaczek co Ty masz Bob bo mi zle zaczal pokazywac 🤨 a jeszcze wczoraj bylo ok...
No wlasnie ja tez bylam zdziwiona. Mnie polozyli z kobieta ktora juz miala skurcze wywiezli ja o 24tej i przywiezli o 4tej z Malym i ostatnio jak lezalam to tez tak bylo...
Tutaj jest ta roznica aby ze sie jest oddzielonym sciankami takimi wiecie parawanami ze w zasadzie moglybysmy sie nie widziec wogole. ale akurat z ta laska to sobie gadamy wiec odslaniamy na dzien 🙂

Bob mi pokazywalo o jeden dzien za wstecz a Tobie znow o jeden dzien dalej hehe 😉 usun i zrob na nowo 🙂 u mnie juz jest ok 🙂
Aaana jestem ciekawa co tez lekarz powie dzis cisnienie 130/90 o 6stej rano...no i jeszcze musze probke dac i jak wyjdzie bialko no to nie wiem co dalej.

Tzn ja choruje na nerki od kilku lat i tak raz gorzej raz lepiej a w ciazy to normalne ponoc ze sie zapada na infekcje itd.
chodzi o to ze cisnienie wysokie moze miec cos wspolnego z tym bialkiem i moze dojsc do zatrucia wiec oni teraz sprawdzaja co i jak...Przez 24godz musialam siusiac do takiego wielkiego pojemnika zamiast do wc i teraz zbadaja poziom bialka w 24godzinnym moczu i wtedy zapadnie decyzja co dalej...a cisnienie to oni mysleli ze ja nie wiem co robie w domu a ja przeciez nic nie robie i teraz widza ze tu leze nic nie robie a cisnienie wysokie wiec w koncu sie zabrali.

Bob zrob kolejny 🙂 zaraz bedzie ok 🙂
A czuje sie ok Maly szaleje sobie non stop lekarka powiedziala ze juz ma charakterek bo przyszla badac brzuch i tak naciska a tu za chwile pupa wypieta 😁