Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja sie ponudze pewnie caly dzien...Czekam na lekarza i zobaczymy co On tam ciekawego powie...zaraz bedzie sniadanko 😁 nareszcie bo glodna jestem :P
Kurde nie mam do nikogo nr tel tylko do JaiHo bo mam stary tel przy sobie :P wiec wybaczcie ze nie moglam Was informowac tak do konca aby do JaiHo udalo mi sie napisac eske.
ale jak mam neta to jakis tam kontkat z Wami mam :P
ja to bez Was zyc nie moge :P ☺️ 🤪laugh: :

• Mamusia
dzien dobry 🙂)

anitek85 zuch dziewczyna jestes i jeszcze troche wytrzymasz 🙂
Pisalam tutaj dziewczynom mniej wiecej co i jak z Toba 🙂

Ja dzis chodze ( chodze to zbyt wiele powiedziane 😉 ) jak paralityk, wczoraj jednak przesadzilam z robota i cos mnie w nocy i na dzis przyblokowalo. 🤢 Czyli dzis robie nic. teraz czas na kawke 🙂

Wlasnie pytalam pielegniarki i wiesz oni sie boja bo jak sie cos stanie to ich wina. No i tak: mialam zbiorke moczu przez 24godz i teraz czekaja na wyniki ktore beda jutro lub w piatek i od tego bedzie wszystko zalezalo.
jest szansa 🙂
ale widze ze na paskowym samo bialko wychodzi i krwinki biale wiec chyba nie az taka tragedia...zobaczymy. Zreszta najwazniejszy jest Olaf ja sobie poplacze i bedzie ok.

• Mamusia
czesc brzuszki 🙂

Anitko łap oklaska za to ze jestes dzielna 🙂
Tak jak dziewczyny pisza są pewne pozytywy tej sytuacji, chociaz jestes pod stała kontrola lekarzy i wiesz ze nic zlego sie przytrafic nie moze, dasz rade kochana, zrób to dla synusia kochanego 🙂

Mnie obudzilo cyklinowanie parkietu u sąsiada nr. 1 pode mną, a nade mna sąsiad nr 2. wierci w scianie, kiedy to sie skonczy 😞 ???

Wcielam na sniadanie płatki z jogurtem naturalnym, kurde szkoda ze cała ciaze tak sie nie odzywialam 🙂

Dzis moze pojade do apteki i do krawca, ale zobaczymy, jak narazie leze w wyrku z pękająca głową od tego hałasu 🤢

• Mamusia
Hej dziewczyny
Widzę,że na końcówce wszystkie mamy pod górkę...

Anitek współczuję szpitalnych warunkow ale przetrwasz bo to dla Waszego dobra 🙂

Ja się zalewam katarem,oczy łzawią,kichawa spuchnięta i boląca...ehh

Są też i plusy..żeby nie było..hehe otóż spię w nocy 🤪
do tego zero bólu kości,mogę się przewracac z boku na bok i spać na plecach 🤪

• Mamusia
Dzien dobry

Anitek trzymaj sie tam mnie tez mowili przy przyjeciu na oddzial ze do porodu zostane a po tyg mnie wypuscili 🙂 nie trac nadzieji moze wyniki z tej zbiorki nie beda takie zle.

Ja tez spac nie moglam od 23.30 do 2.20 wszystko ok a pozniej masakra!!! mialam skurcze do tego kolezanka (tzn jej facet) napisal mi sms-a przed 4 ze wlasnie pojechala do szpitala rodzic, a jak mi sie oko zaczelo zamykac to budzik meza zaczal wyc!!!!!!!!!!!! z racji tych skurczy wzielam prysznic polknelam nospe i na szczescie usnelam!!! ale i tak nie czuje sie jakos rewelacyjnie. dzis chyba odpuszcze sobie spacery :| jutro dzien babci wiec bedzie co robic
dziewczyny musimy sie pozbierac bo nasze maluchy nie moga przyjsc na swiat ja bedziemy "słabe" wiec zycze nam wszystkim sily i zdrowka

• Mamusia
No własnie Sibi 🙂 trezba sił nabierac 🙂 Mój orgazim chyba czuje ze to niedlugo i moze dlatego nie plata mi figli z nie przespanymi nocami, spie elegancko, tylko 2 razy siusiu, ale staram sie sporo pic przez te spuchniete rece, nie wiem czy Wy tez macie tylko dlonie spuchniete, bo u mnie nogi są ok 🙂

Kurde cierpie na chroniczny brak zakupów, juz bym poszla cos kupic małej albo sobie jakis kosmetyk a wyplatka dopiero w srodę, wiec musze sie wstrzymac hihi

Caly czas mysle ze mam za malo ciuszków dla małej, nie wiem jakos tak mi sie wydaje 😞

Dodi dziekuje 😘
Nikos co do warunkow to jest super naprawde i jedzenie i wogole ale wiadomo w domciu najlepiej.
ale tak jak mowicie lepiej ze jestem pod stala opieka bo przynajmniej sprawdza wszystko.
Sibi Ty na siebie uwazaj a nie jeszcze sie za sex zabierasz 😉 a czemu masz CC tak pozno???
net mi chodzi strasznie wiec tak znikam i sie pojawiam 😞

• Mamusia
Witajcie
ja dopiero wstałam hehe jak zwykle 🙂 Zaraz mykam po jakies amku do sklepu. ciągle mam ochote na czekolade.. masakra w ogole jakas 😞 wczoraj wieczorem o 23 tak mi sie zachciało a w domku nie miałam i az sie popłakałam 🤨 :laugh:
Anitka fajnie ze masz jakies towarzystwo tam przynajmniej Ci sie nie nudzi 🙂 trzymaj sie tam dzielnie 🙂 😘
U mnie ze spaniem jest roznie raz spie jak zabita a raz budze sie co chwile w nocy nie wiem od czego to zależy. dzis obudziułam sie o tej 11 i oczy mi sie jeszcze tak zamykały ale stwierdziłam ze szkoda dnia, pozatym musze sie od tego odzwyczajac 🙂 ☺️ tak wiec na nogi i bacznosc hehe 🙂

• Mamusia
Anitek nie ma za co 🙂
Darusia ja tez znowu mam faze na czekoladowe rzeczy, nie tyl na czekolade samą ,ale na jakies polaczeniez herbatnikami, wczoraj mialam ochote na takie ciacha ale nie bylo w sklepie u mnie, wiec dzis chyba zajde do tesco bo tam na pewno są 🙂
Zbieram sie pod prysznic.

Dodi dziekuje 😘
Nikos co do warunkow to jest super naprawde i jedzenie i wogole ale wiadomo w domciu najlepiej.
ale tak jak mowicie lepiej ze jestem pod stala opieka bo przynajmniej sprawdza wszystko.
Sibi Ty na siebie uwazaj a nie jeszcze sie za sex zabierasz 😉 a czemu masz CC tak pozno???
net mi chodzi strasznie wiec tak znikam i sie pojawiam 😞

Hej dziewczyny 🙂

Ja już wykąpana pachnąca 🙂 Podobnie jak Darusia ruszam na poszukiwanie czekolady, tyle że w szafkach bo nie chce mi się wychodzić heh.

A no i w końcu mam neta u siebie w kompie, koniec proszenia się 🙂 jestem mega szczęśliwa 🙂

• Mamusia
Anitek ja nic o sex-ie nie pisalam ☺️ moze myslalam to fakt :P
bylam w poniedzialek na wizycie i stwierdzila ze nie ma najmniejszych oznak zblizajacego sie porodu czyli skracania szyjki, rozwarcia czy wyglad lozyska i ze dla Marceli bedzie lepiej jak jeszcze posiedzi te 3 dni dluzej a dla mnie to juz nie roznica a wiadomo ze jak mnie wezmie cos wczesniej to mam jechac i nie patrzec na nic!! a mnie sie tez data spodobala 02.02.2010 🙂 (synn kolegi mojego meza Marcel urodzil sie 02.01.2010 :P)

Dodi swietnie Cie rozumiem!!!! ja nawet na allegro bym cos chciala kupic to tez przeciez zakupy :P

Net sie wiesza 😠 jutro jesli bym miala zostac zapytam czy mnie przeniosa na tej laski miejsce bo ona jutro wychodzi a ma lozko przy oknie wiec pewnie lepszy zasieg :P
Dodi ja tez mam rece spuchniete miala tez i stopy ale stopy juz sa ok 🙂 aby dlonie niedlugo beda jak Mariusza cale szczescie ze sciglam pierscionki bo teraz by nie dalo rady.
Ja uciekam do sklepu po jakas gazetke i cos do schrupania bo lunch za jakies 1,5godz a ja mega glodna juz jestem :P
Mezus rozmawial z szefem i do konca mojej ciazy bedzie na miejscu 🙂 jak super nawet nie wiecie jak sie ciesze bo sie balam.Zajrze do Was pozniej 🙂 jak sie da z tym netem 😠 ale Mezus mi przywiezie inny modem wiec mam nadzieje ze ten drugi bedzie lepszy niz to cos...

• Mamusia
CandyMonka gratulacje ze powrócilas do świata internetu 😉 😉

Sibi to jest juz chyba zakupoholizm 🤪
bo ja mimo ze juz wszystko mam, zawsze cos wymysle i zawsze czegos mi brakuje, teraz mimo ze licze na karuzele od gosci , to mysle czy nie zamówic hehe

zmykam sie w koncu umyc 🙂