cherry no ba!
dokladnie nie wiem 😁 zrobione przez tesciowa 🙂 ale za to pyszne!!
jest 3 warstowe ciasto chyba z orzechami przelozone kremem.. cos jak karpatkowym,
biszkopt znow masa i znow ciasto orzechowe oblane czekolada i wiorkami kokosowymi
a dzisiaj u mnie 24 dni... hmm ciekawe jak bedzie w rzeczywistosci 🙂
Hej... Wkońcu nadrobiłam co pisałyście przez weekend... Ja przez ten czas siedziałam nad zeszytami i przepisywałam lekcje... Masakra ile tego jest i tak nie skończyłam 😞 Ale tak jest jak się dostaje zeszyty z 3 tyg i trzeba je szybko przepisać... Byliśmy wczoraj u ciotki była pizza 🙂 mniam.... Niestety kuzyn nie miał się z kim napić i padło na mojego 😞 Ile się odenerwowałam żeby dojść z nim ładu w domu ;/ Ale dziś już lepiej przeprosił powiedział że więcej nie będzie tyle pił... Tylko ciekawe do kiedy... ;/ Do póki mu się dziecko nie urodzi a późneij zapije się znowu razem z moją mamą z tego co mówili 😞 Ale jakoś to przetrwam...
Aniu cieszę się że u ciebie już lepiej... 3mam za was kciuki...I zaczynam się niepokoić bo ja mam termin dzień wcześniej niż ty....
Wizytę mam dopiero w czwartek. Już się nie mogę doczekać... Może w końcu będę miała USG (mam nadzieje) bo ostatnie miałam w 19 tyg a już jest 36...
Miłego dnia...
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
madzia_m3
jadwiga-roza
dokladnie nie wiem 😁 zrobione przez tesciowa 🙂 ale za to pyszne!!
jest 3 warstowe ciasto chyba z orzechami przelozone kremem.. cos jak karpatkowym,
biszkopt znow masa i znow ciasto orzechowe oblane czekolada i wiorkami kokosowymi
a dzisiaj u mnie 24 dni... hmm ciekawe jak bedzie w rzeczywistosci 🙂
Cherry
jadwiga-roza
ponawiam pytanie z sosem do golabkow.. bo one wolaja mnie z tej lodowki..! juz od 4 nad ranem! 😁 😁
Gosia734
Aniu cieszę się że u ciebie już lepiej... 3mam za was kciuki...I zaczynam się niepokoić bo ja mam termin dzień wcześniej niż ty....
Wizytę mam dopiero w czwartek. Już się nie mogę doczekać... Może w końcu będę miała USG (mam nadzieje) bo ostatnie miałam w 19 tyg a już jest 36...
Miłego dnia...
jadwiga-roza
ciesze sie ze u ciebie wszystko ok.. a lekcje spokojnie nadrobisz 🙂