Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gamiesz super, że z dzidzią wszystko super!!!

A od 26 października będzie na tlc jakiś serial dokumentalny"porodówka" , oczywiście zamierzam oglądać i znając mnie będę płakać jak bór, tak samo jak oglądałam niektóre odcinki "one born every minute", kręcone w szpitalu, w którym będę rodzić...nawet Polka w jednym wystąpiła 😉

• Mamusia
Gram na Family Service 🙂 To już moja druga wygrana najpierw laktator a teraz termometr trzymajcie kciuki za dzisiaj 🙂
Super, że u Was wszystko ok.
Szczerze to zazdroszczę Ani, że już dziś będzie tuliła swoje Maleństwo. Ja niestety nawet nie mam bóli przepowiadających. Zupełnie nic.;( Ale i na mnie przyjdzie pora 🙂

• Mamusia
Dobra dziewczyny ja lecę sie brać za sprzątanie prasowanie-może coś się ruuuuuuszy 😁 😁 😁 😁.

Mówię do męża- choć poodsuwamy sofyi ja wymyje podłogi a on do mnie to jutro to zrobimy bo mam wolne, a ja do niego jutro mnie nie ma.
a ten patrzy na mnie i pyta: a to gdzie jutro bedziesz? A ja:
NA PORODÓWCE buahahahhaha 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Do później 😉

• Mamusia
Gamesz, sama się wzruszyłam jak napisałaś, że mama pod lupą ogląda z rodzinką 🙂 Bardzo się cieszę, że wszystko okazało się w najlepszym porządku 🙂
Judzia kochana, ale 10 ruchów na tym etapie to chyba przez 3 godziny a nie jedną. Poza tym dziecko jest już duże i ma mniej miejsca. I ciesz się tą wizytą dzisiejszą, zawsze to okazja do zobaczenia swojego "małego wielkiego" szczęścia, wiem, ze chciałabyś żeby lekarz mówił i mówił i to same dobre rzeczy, ale tak jak napisałaś: "wszystko jest w porządku" też brzmi baaaardzo dobrze! Głowa do góry!

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Wklejam link z porodu tej Polki u nas w szpitalu, to akurat moment jak ona rodzi...nie ma drastycznych scen , więc jest do obejrzenia,dla tych które oczywiście czują się na siłach, żeby obejrzeć filmik z porodu 🙂
Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

zakonczenie piekne ale .... boze jak ona cierpiala

😆Ella, 😆Cherry, 😆Madzia, 😆Yenefer, 😆Gosia, 😆Lenymamo! Bardzo Wam dzięuję za miłe słowa i otuchę :* :* :* :*
Na pewno rozumiecie jak jestem od wczoraj szczęśliwa po tamtych ponurych 3 tygodniach!!! HAPPY! HAPPY! I wcale nie chcę jeszcze rodzić, niech się mały dopieszcza w brzuchu. Poza tym ... ja się jeszcze boję... i jeszcze nie jestem gotowa... 🙂)

Yenefer, zauwazyłaś, ze jestesmy dokładnie w tym samym momencie ciąży? Ja na razie nie czuję nic, zadnych zmian i niech tak jeszcze co najmniej przez 2 tygodnie pozostanie 🙂).

A od Ani wieści brak..., więc może już urodziła i wypoczywa, co? Bo tak to by cos napisała.