Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu z czasem się jakoś poukłada.

No zakupiliśmy ten higrometr Tchibo. Jeśli będzie za sucho zainwestuję w taki najtańszy nawilżacz ultradźwiękowy, widziałam za 70zł i miał dobre opinie w necie, ale Wam nie powiem teraz bo muszę się męża spytać.

U mnie rożek jest na liście rzeczy, które trzeba wziąć do szpitala.

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):
marinel no własnie tak mi coś świtało alke chcialam sie upewnic to moze wymienimy sie numerami tel jezeli masz ochote ? moze jakis spacerek z wozeczkami urzadzimy nieawem :] 😁

No niestety też nie wiem dlaczego tak jest. Ale alimenty przysługują chyba osobie niepełnoletniej a później osobe uczącej się... Bo osoba pełnoletnia nieucząca się może pracować i zarabiać na siebie... Taka osoba nie będzie przecież utrzymywana całe życie...

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
jejku zaraz chyba wyjdę z siebie, od kilka dni mi tu jakaś mucha latała po mieszkaniu...a teraz już są dwie...o nie...jutro mój Kochany musi urządzić polowanie na te bestie, bo do szału mnie doprowadzają 😠

u mnie kot "załatwia" takie rzeczy 🙂
a wiecie, wracając do moich leukocytów w moczu, to sobie pomyślałam, że albo niechlujnie się podmyłam, bo w pośpiechu, albo pobrałam z końca siku.... jutro zrobię powtórkę chyba...

• Mamusia
Dziewczyny zaglądam ale widze ze zadnych wiesci od Jagody--- a to oznacza jedno RODZI!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

A my z mezem trzaskamy dzis pierogi ruskie farsz juz mamy gotowy - teraz tylko synka położymy i czas na robienie ciasta(męza działka) i lepienie(wspólne)!!!!!!!!!! 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

A chlebek w jajku tez uwielbiamy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
ella ale smaka narobilas na pierogi ruskie 🙂 ale jestem po obiadku, wiec nic juz w siebie nie zmieszcze teraz, na szczescie, bo chyba bieglabym do sklepu po te pierogi :P

maz wrocil z pracy - i ani be ani me... jak on mnie wkurza... zapowiadaja sie ciche dni... a tak chcialam mu powiedziec o moim malym sukcesie dzisiaj u poloznej... ale jak nie to nie...

acha no i za tydzien we czwartek ide (lub idziemy - nie wiem jeszcze ) do szkoly rodzenia 🙂

• Mamusia
mdg87 no i właśnie ruszam zrobić sobie ten chlebek w jajku, jestem najedzona, bo cały dzień podjadam, ale nie zasnę jak tego nie zjem 🙂

Cygnee a z facetami to tak czasami jest...ja czekam na swojego cały dzień, a jak on wraca z pracy i zaczynam się rozgadywać, to albo podgłasza tv, za co mogłabym go zabić...albo mówi żartem"pogadaj sobie z koniem" 😮 Ale i tak go uwielbiam, bo wariat z niego i ciągle mnie rozśmiesza 🙂

• Mamusia
Ania napisała:
już lepiej, ale nadal boli. Maluszek w miarę grzeczny, pokarmu mam dużo, ale musze karmić przez nakładki silikonowe, bo inaczej nie chciał ssać. jeszcze nie wiadomo, kiedy do domu.moze w sobote. cały porod opisze Wam jak wrócę.maluszek jest słodki, ale boję się go dotykać.już i tak idzie mi coraz lepiej.

i tyle 🙂