Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny. Miałam dziś wyjątkową niespodzianke zorganizowaną przez moją przyjaciółkę - baby shower! 🙂 Bardzo sympatyczne spotkanie w gronie bliskich przyjaciółek. Dostałam śliczną karuzelkę nad łóżeczko, przewijak, słodkie ciepłe buziki i ogromną torbę ciuszków od siostry ciotecznej - same łądniutkie przebrane po jej synku. I oczywiście objadłyśmy się słodyczy zapijając Piccolo.
nie ma co, lubie te amerykańskie zwyczaje 🙂

• Mamusia
karolinku! serdeczne gratulacje!!! wzrostem taka jak mój pierworodny, a chudzinka po kim? niech się zdrowo chowa 🙂
Yenefer! Ty lachonie! no pięknie Ci i w tych włosach, i w płaszczyku, i w ciąży! mówię to naprawdę szczerze z serducha 🙂

I co tak mało napisane od obiadu? obijacie się 🙂
A ja już też powoli dostaję palmy, że chodzę i chodzę w tej ciąży.... naprawdę chciałabym już urodzić...

• Mamusia
Shelby, to jutro dzień wielkich emocji! Wszystkiego najlepszego, niezapomnianych wrażeń!!
Kukunari, nie mam pojęcia czym kierowali się rodzice tej Mrówki 🙂) albo może lepiej 😞(
A od Mdg87 żadnych wieści Gosiu?
Yenefer piękna mama Oskara z Ciebie 🙂

• Mamusia
Witajcie 🙂

Paula 😉 ja też tak czekam 😉... ale moje niestety bóle to przechodzą po godzinie i nic się nie dzieje...dziwna regularność w tym jest bo zawsze łapią o drugiej w nocy...

Wczorajszy wieczór cały przeryczałam bez powodu... chyba hormony ostro pracują... jak już bym chciała mieć to za sobą...

• Mamusia
hej Dziewczynki 😉
widzę, że wszystkie przeżywamy to samo, ja m też wczoraj wyłam wieczorem a jak mężol zapytał co się stało nie potrafiłam mu odpowiedzieć... tak po prostu z bezsilności 😞
ale mam nadzieję, że już nie długo będziemy płakać ze szczęścia i tulić nasze Maleństwa!!

Gratulacje dla już rozpakowanych mamusiek!!
i powodzenia dla tych które goni termin 🙂

miłej niedzielki 🙂