Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a bo ten moj to wredota straszna jest - i w ogole nie chce ze mna czasu spedzac - w skrocie - od zeszlej soboty spedzilismy razem maksymalnie 2 godziny!!! ciagle gra z moim bratem, lub z kumplami sie szlaja (wczoraj wyszedl z domu przed 1 a wrocil przed polnoca, ale dodam, ze rano do 12.15 byl w pracy!!!)

• Mamusia
lala - dziekuje 🙂 bylam na tej sesji z kobietkami i udalo mi sie z galerii wszystkie skopiowac 🙂 ale ze mnie zla dziewczynka 😁 i takim sposobem mam wszystkie 24 zdjecia, niestety z kolkami na srodku, ale nie jest to az tak widoczne 🙂 a musze z nich wybrac tylko 5 😞

• Mamusia
ojj miało miało! tylko mamusia zalatana nie czuje. Moja maja dzisiaj ma już 2 raz, i jak byłam u rodziców na obiad to wykorzystałam ten fakt:

mówie do siostry(16lat) :
Ala, nalej mi pić.. ona na to zaraz.. po chwili znów, no Ala nalej mi pić.. i ona znowu ZARAZ, To tak siedze i mała dostała czkawki.. i mówie ma czkawke chcesz zobaczyć? no to już do brzusia sie przytuliła a że baardzo było czuć tą czkawke to jej mówie, no Alaa nalej mi pić bo Mai nie przejdzie - i tym oto sposobem w ciągu 3 sekund miałam szklane soku na stole 😁

• Mamusia
cygnee jeśli chcesz to przeslij mi na email te zdjęcia z tymi kółkami które bardzo chciałabyś mieć - ja lubie takie robótki w photoshopie wiec może cos poradze na to? mój email [email protected]

cherry a co do tego że się zastanawiasz co to będzie to ja wiem : mieszanka wybuchowa!