a to juz ciuszki powoli kupujecie?? bo ja to sie zastanawiałam wlasnie, czy to jeszcze nie za wczesnie, ale jak patrze na nniektore to az mam chec COKOLWIEK kupic dla dzidzi 🙂 mam na oku narazie butelki, bo ubranka zaczne kupowac dopiero wtedy, jak bede wiedziała dla kogo 😁
ja kupuję uniwersalne kolory 🙂 bo przecież pajacyki, śpioszki i kaftaniki, czapeczki i inne, to noszą i chłopcy i dziewczynki 😁
pierwsze ciuszki kupiłam dawno temu, jak jeszcze nie byłam w ciąży, mąż pracował w HM, miał zniżkę pracowniczą, a jeszcze była promocja :P i w sumie wtedy kupiłam taki komplet 7 czy ileś tam części i zestaw dwóch body, fajne i tanio! 🙂
chyba mi się udało z tym suwaczkiem. dzieki dziewczyny 🙂 no to chyba dziwna ta moja lekarka bo mi odradziła a też bardzo chciałam pójść. nigdy w pepco nie byłam ale może dziś lub jutro na wieczór sie wybiore bo okazuje się że jest blisko mnie 🙂 ja dla dziecka nic nie kupiłam ale mam kilka ubranek jakie dostałam a od lekarki dostaje często jakieś próbki i miedzy innymi dostałam butelkę do karmienia avent czy jakoś tak co w sklepie są powyżej 20zł
no pewnie, moja siostra dostała ciuszki po bratowej - bratowa dwóch chłopców, siostra córka i nie ma problemu, że mała nosi niebieskie 😁
ja, jak się zdarzy dziewczynka to nie będę ubierała na różowo, chyba, że dostanie coś od kogoś i akurat będziemy do tego kogoś jechać, np. sukienusia do babci :P
ja chodzę na nfz i u nas też pacjentki, które były w połowie lub za połową dostały taki pakiet a w środku butelka aventu, krem sudocream i inne jakieś tam gadżety, a ja, byłam jeszcze w I trymestrze i dostałam gazetki, ale zawsze coś miłego 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
judzia
Shelby
pierwsze ciuszki kupiłam dawno temu, jak jeszcze nie byłam w ciąży, mąż pracował w HM, miał zniżkę pracowniczą, a jeszcze była promocja :P i w sumie wtedy kupiłam taki komplet 7 czy ileś tam części i zestaw dwóch body, fajne i tanio! 🙂
judzia
ania_xx
Shelby
ja, jak się zdarzy dziewczynka to nie będę ubierała na różowo, chyba, że dostanie coś od kogoś i akurat będziemy do tego kogoś jechać, np. sukienusia do babci :P
judzia
ja tez tak chce 😉
a co do tych butelek to własnie chce kupic cały ich komplet 🙂
mdg87
Ja powoli kupuje ale w kolorach uniwersalnych. Śpioszki kupilam takie:
http://imageshack.us/photo/my-images/805/tymybestfriends.jpg/
Shelby
Shelby
judzia
swoja drogą moze to troszke dziwnie zabrzmi, ale moja mama wierzy w takie zabobony i odradza mi cokolwiek kupowac 🙂