Skocz do zawartości

Gratulacje dla Kwietniowych mam | Forum o ciąży

alexia_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dorotko-gratuluję córeczki 😉 wreszcie się doczekałaś swojej królewny 😘 😘 😘

Gdy powiększyła Wam się rodzinka,
Cóż Wam przyniesie Wasza dziewczynka?
Da Wam radości uśmiech beztroski,
W dwa warkoczyki splecione włoski,
Dwie ciepłe rączki, lalki, koronki,
Buzie rumianą, misie, pierścionki,
Da pierwsze piątki, da miłość swą,
Co będzie rosnąć co rok wraz z nią.

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dorka wielkie gratulacje dla Ciebie 🙂 dzidzia jest cudna 🙂 🙂 🙂 no i juz masz to za sobą 🙂 wiec życze Wam duzo zdrówka i samych takich pięknych chwil jak tej w której zobaczyłaś swoje dziecko 🙂

oooo jaaaa Ola gratulacje jestem w szoku wstałam rano ide do komopa a tu mi sie taka wiadomość wyświetla jestem w szoku miał być w torek i super że dziś!!super tak znienacka GRATULUJE CI BAAARDZOOOO wszystkiego dobrego dla Waszej trójeczki kochana niech kazdy następny dzien bedzie tak szcześliwy jak ten gdy wziełaś na rączki Wasz najwiekszy skarb na świecie!!!!!

• Mamusia
Hurra 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Olcia serdecznie wam gratuluje. W końcu się doczekałaś swojej Lenki. Wiem że nie było łatwo ale warto było czekac nie? 🙂 Boszzzee ale jestem podekscytowana. Już bym chciała wiedziec co czułas jak ci ją pokazali (już beczę - straszna beksa ze mnie ale jak sobie przypomnę że dzisiaj przeżywasz to co ja dokładnie 4 tygodnie temu to nie mogę się opanowac).
Serdeczne gratulacje dla całej waszej rodzinki. Niech maluszek chowa się zdrowo 🤪 😘

Ola wyobraź sobie że nie wiem co napisać 😮

Z całego serca WAM gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W końcu się doczekałaś swojego szczęścia na które tyle czekałaś.
Ja nie muszę Ci niczego życzyć bo wiem że wszytko będzie tak jak sobie wymarzyłaś i będziesz najwspanialszą mamą na świecie a w trudnych chwilach( jeśli takie będą) Sebastian będzie dla Ciebie największym wsparciem.
Szkoda tylko że Święta spędzisz w szpitalu i nie popróbujesz świątecznych pyszności ale co tam, w takiej chwili można sie poświęcić 😉

czekam na Was z niecierpliwością i na fotkę Twojej kluseczki która jest pewnie tak piękna jak mamusia

• Mamusia
Olu gratulacje ogromne dla Ciebie i pewnie dumnego taty 😉 wasz skarb Lenka jest juz na świecie i pewnie teraz tulisz go do piersi i nie możesz sie napatrzeć na nią, tak tak to jest cud, cud który będzie zawsze przy tobie i będzie cie obdarzał bezgraniczna miłością 😉 😉
Oluś szybkiego powrotu do formy, zdróweczka dla córci i samych pięknych chwil

• Mamusia
Oleńko kochana 🙂 Gratuluję serdecznie szczęśliwym rodzicom. Życzę Wam dużo pociechy z maleństwa, cierpliwosci i wytrwałości. Oby malutka była zdrowiutka i nie sprawiala zadnych problemow, a Ty, zebys byla zawsze z niej dumna. Lenka jest przesliczna 🙂 wracajcie szybko do nas. Czekamy 😉 buziaki od cioci Asi i Wojtusia 😘

No to teraz dla NINY- NATKI która też zafundowała sobie WIELKANOCNY PREZENCIK
Ninuś życzę WAM wszystkiego co najlepsze, samych pogodnych, bezstresowych , niech JASIEK zaraża uśmiechem wszystkich dookoła.
Tobie samej życzę szybkiego powrotu do formy. BUZIAKI I OGROMNE GRATULACJE