Skocz do zawartości

Gratulacje dla Kwietniowych mam | Forum o ciąży

alexia_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia z całego serca Wam gratuluje! Doczekałaś się wymarzonej córeczki i teraz same niezapomniane chwile przed Wami. Milenka musi dogonić Liwcie i może umówimy się na te lody o smaku żurku 😉 😉. Ściskam mocno, buziaków 100 dla mamci i malutkiej.[color=blue][/color]

• Mamusia
Kasienko gratuluje Ci z calego serca wymarzonej, wyczekiwanej ksiezniczki 🙂 Zycze Wam duzo szczescia, zdrowia i pociechy z coreczki 😘 😘 no i oczywiscie serdeczne gratulacje dla wspoltworcy, bez ktorego nie byloby Liwci na swiecie 🙂 Wracaj szybko do nas czekamy 😘 buziaki od cioci Asi i Wojtusia 😘 😘

• Mamusia
Dziewczynki moje drogie !! Tym wszystkim ktorym nie zdazylam zlozyc gratulacji chcialam zyczyc SPELNIENIA W NOWEJ ROLI, SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL, WIELE CIERPLIWOSCI I JESZCZE WIECEJ MILOSCI do Waszych skarbow, Wiola, Kasia, Angelika, Ania, Asia, Ewelinka ZYCZE POWODZENIA I SZCZESCIA 🙂 🙂 🙂

Angela, tyle przygotowań , fałszywych alarmów a tu proszę urodziłaś sobie cichaczem , no nie ładnie
( też tak zrobię hihi)
Tak więc starym dobrym zwyczajem GRATULUJĘ, DUŻO ZDROWIA ŻYCZĘ no i wielki ten chłop nie powiem 😉
czekamy

EWELINKA- LINKA

trochę nas zaskoczyłaś myślałam że w poniedziałek zostaniemy ciociami - widocznie Majce już spieszyło się do rodziców.

No i właśnie tego że masz zdrową i piękną kruszynkę przy sobie chciałam Ci serdecznie pogratulować i życzyć samych pogodnych, pięknych i bezstresowych dni no i przespanych nocy 😉

jeju nie nadążam ale powolutku dam radę

KASIA-KMATUS i widzisz doczekałaś się , wstrzeliłaś się prawie w termin
Milenka jest prześliczna- te oczka - mimo że nie znam szczęśliwego tatusia to wydaje mi się że jest podobna do Ciebie.

Gratuluję z całego serca-mam nadzieję że poszło gładko i tak już będzie cały czas.Dużo zdrówka i samych przepięknych dni kochana.