Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczka pewnie chciał dobrze ten twój facet. Tacy są faceci że nie wszystko potrafią zrozumieć ale czasami trzeba im to wybaczyć 😉 😉
Anja25 super że już do nas wróciłaś i gratuluję chłopczyka bo nie powiem ale więcej dziewczynek nam przybyło :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
a tak w skrócie na pewno dziewczyny stworzyły listę naszych terminów:
WIOLKA 27.XI

BTI7 - 2 XII
EWA84 - 3 XII
FREDECZKA I DAGIM - 5 XII
PANNA NIKT - 6 XII
AGNIESZKAK - 7 XII
AGNIESZKA84 - 9 XII
MITTKA - 11 XII
AGUSIAW - 12 XII
ZGRYZ - 17 XII
AGNIESZKAW 26 - 19 XII
ANJA25 - 20 XII
PERYS7 - 23 XII
GOSIAG - 24 XII
EMMAX - 26 XII
AKOMPF - 27 XII
GOSIA2301 - 29 XII
tylko nie jestem pewna czy coś się zmieniło ja też ostatnio tylko czytałam bo siostra u mnie była i robiłam za przewodnika:laugh:

• Mamusia
WIOLKA 27.XI - córeczka

BTI7 - 2 XII
EWA84 - 3 XII - synek
FREDECZKA I DAGIM - 5 XII DAGIM - synek
PANNA NIKT - 6 XII
AGNIESZKAK - 7 XII - synek
AGNIESZKA84 - 9 XII - synek
MITTKA - 11 XII - córeczka
AGUSIAW - 12 XII - synek
ZGRYZ - 17 XII -synek
AGNIESZKAW 26 - 19 XII - córeczka
ANJA25 - 20 XII - synek
PERSY7 - 23 XII - córeczka
GOSIAG - 24 XII
EMMAX - 26 XII - córeczka
AKOMPF - 27 XII - córeczka
GOSIA2301 - 29 XII - córeczka

Tak to chyba miało być 😁

No tak od PannyNikt się nie dowiemy co będzie dopiero po porodzie ale jeszcze Bti7 i GosiaG zostały do ujawnienia płci 🙂 🙂 🙂 Czekamy z niecierpliwością :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
No i nasza biedna fredeczkaa też nie wie co będzie miała,ale teraz najważniejsze żeby odpoczywała i dzidzia spokojnie siedziała i czekała na odpowiedni moment.A jeszcze na tej liście powinna być DZIDZIA ostatnio wpadła tu po urlopie i mówiła co będzie mieć chyba ale nie pamiętam 😞

No tak faktycznie jeszcze Dzidzia jest ale nie wiem co będzie miała, a i jeszcze Fredeczka 😉 😉 😉 😉
Ja normalnie umieram przez ten upał a jeszcze w kuchni obiadek się gotuje to już całkowita katastrofa ☺️ ☺️ ☺️

Musiałam nadgonić 8 stron.

Persy, uważaj na siebie, życzę udanych łowów 😉
Fredeczka, dobrze, że coraz więcej ze sobą rozmawiacie, bo to właśnie kształtuje Wasz związek
Aniu, witaj po urlopie, gratuluję SYNKA
Mittka, może wczoraj córcia coś zjadła a dziś po prostu taka reakcja 😉

Ja niedawno wstałam, mąż pojechał kupić coś na śniadanie, ale niczym wróci to chyba umrzemy z głodu, bo on gorzej niż kobiety... Jak wejdzie do marketu to go nie można wyciągnąć ☺️ A co dopiero jak ma sobie kupić coś do ubrania 🤨
Teraz jest zawiedziony, że nie pojechaliśmy do Londynu, bo tylko tam są dla niego fajne ciuchy 🤨 Zwariować z nim można.

• Mamusia
cieszylabym sie z tej pogody ,gdyby nie to,ze musze lezec w lozku 😞 a z checia poszlabym na lody do kawiarni czy pojechala z chlopakami nad morze, pomimo ze ich nie lubie ale wazne ze z tym moim kochanym ktory mi tyle nerwow zawsze napsuje... oni zajechali dopiero 15min temu nad morze... a jechali tak o 7.30 😲 niedziela,wiec korki sa nieziemskie!

ja lezalam ogladalam jakies filmy dokumentalne i poszlam na chwilke do Killera poglaskac ta moja morde kochana no i sobie na brzuszek weszlam 🙂

Szczerze mowiac to zastanawiam sie wlasnie,czy by nie czekac do porodu na poznanie plci 🙂 malowac i tak bedziemy na biala czekolade i karmazynowa czerwien a nie roz,czy blekit ciuszki prawie wszystkie mam,wlasciwie wszystkie mam oprocz sukienki lub spodni a to moze Marcinowi bym podsunela pomysl,ze jak sie dzidzia urodzi to taki prezencik maly zrobic sukieneczke czy cos takiego... ale ciekawosc mnie zzera poprostu hehe :P

u nas gdzies wlasnie pozar jest... wy tez tak macie ,ze jak waszych facetow nie ma w domu a zaczyna wyc syrena to zaraz dzwonicie? ja mam jakas obsesje na tym punkcie a sie smialam z kolezanki,ze ma 20lat a tylko syrena zawyje w miescie i do niej mama dzwoni ale od kilku miesiecy mam to samo :/

Cześć dziewuszki 🙂

Wyspałam się, zjadałam sniadanko i zaraz będe się szykowac na poprawinki 🙂 pojem bigosu bo przepyszny był, mam nadzieję, że będą dziś mieli 🙂

Fredeczka ja nie mam takich jazd, bo mieszkam obok straży pożarnej.. musiałabym dzwonic do Adama czasem 5 razy dziennie 🙂...

miłego dnia brzuszki, idę jeszcze chwilke poleżeć bo malutka kopie 🙂

Ja tam zawsze się boje o mojego mężulka, jeździ on samochodami ciężarowymi a tyle się słyszy o wypadkach z ich udziałem 😞 😞
Ja nie dzwonię za każdym razem ale jeżeli wiem gdzie on się znajduje i gdzieś tam stanie się wypadek to wtedy dzwonię 🤨 🤨 🤨