Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hahah dobre Mittko, ja też bym juz z chęcią poszła na porodówkę.
A dzis się dowiedziałam, że moja ,,dobra" koleżanka obgadała mnie za plecami jaka to ja gruba jestem i jak brzydko wyglądam w tej ciązy ... Boże kochany... najgorsze jest to , że ona z mężem od 7 lat starają się o dzidziusia i ja jej zawsze tak współczułam i modliłam się w kościółku , żeby zaszła w ciąze ...normalnie porażka jak nie wiem...a na NK mi komentarz do zdjęcia dodała cos w stylu że wyglądam ślicznie...
Oczywiście wiem, że wyglądam przecudnie i przepieknie ale szkoda mi jej , że z tej desperacji juz nie wie co gada...

• Mamusia
Eh AgnieszkoW biedna ta Twoja koleżanka,a tak się zastanawiam gdzie Ty gruba jesteś?? chyba w uszach 🤪 :laugh:

PannoNikt uważaj na siebie,mleczko z miodem albo herbatka z sokiem malinowym i do łóżeczka.Trzymaj się kochana i nie choruj na sam koniec 😞

O to lece na nk obejrzeć zdjęcia 🙂 szkoda że nie mamy jeszcze foteczek naszych Basieniek od Akompf i ami bo już nie moge się doczekać żeby zobaczyć jak wyglądają 🙂

Wiesz co Mittko w dupie mam to czy jestem gruba czy nie. Jestem najszczęsliwsza na świecie bo będę miała moją córcie o która z męzem też staralismy się dość długo i kiedy już przestałam na nią czekać okazało się ze jestem w ciązy 🙂
Jak urodze maleńką to wrócę do formy 🙂 i znowu będę zgrabna i szczupła jak przed ciążą a w dodatku będę bogatsza o największy skarb na świecie - dziecko 🙂

I masz rację Mittko, ta moja koleżanka jest biedna i bardzo nieszczęsliwa. Nawet nie jestem na nią zła, bardziej mi jej żal...

tyle się napisałam i mnie wywaliło 😠

wróciłam z porodówki i w moim szpitalu jest całkowity zakaz odwiedzin do odwołania, na razie można rodzić rodzinnie ale też nie wiadomo jak długo 😠

Agak super że z Bartkiem wszystko ok, a co do porodu to lekarz nie prorok i skąd może to wiedzieć kiedy urodzisz 😉

mittka jak trzeba to trzeba nie ja jedna, ale może zniosą 😉
właśnie odbywały się 2 porody i jedna babeczka pojękiwała ostro:laugh:

Agaw no cóż takie są kobiety tu ci powie, że jesteś piękna a za oczami jaka paskuda, ehhhh

tak Ewa dzisiaj ogłosili, i tak jak napisałam, na razie można rodzić rodzinnie ale w każdej chwili może się to zmienić 😞

Generalnie nie jest źle, są pewne rzeczy fajniejsze na Brochowie a pewne fajniejsze tutaj, ja jednak będę na Kamkieńskiego rodzić, wszystkie sale są pojedyncze, jednak po porodzie zabierają maluszka do mierzenia i ważenia na inną salę z tatusiem, a tobą zajmują się w tym czasie, przy niektórych salach sa łazienki a w niektórych nie ma i trzeba przejść pod prysznic, później leżysz na oddziale na którym jest miejsce, oczywiście związanym z ginekologią .

pytałam co zabrać to tak jak napisałaś do siebie wszystko a do maluszka pampersy i chusteczki nawilżane a reszta jak chcesz, ja wezmę wszystko tylko swoich ciuszków trzeba pilnować żeby przy kompaniu ci oddały.

• Mamusia
Przyszli goscie ale sami faceci, ufff mogłam się urwać bo oni i tak tylko palą te papierochy na balkonie :laugh: a ja sobie obejrzałam na chorwackiej telewizji program o polsce, jak się zaczął to cała rodzinka mojego męża wydzwaniała, że o Polsce na jedynce i czy oglądam i czy się zgadza :laugh: :laugh:

Dorunia moja Majka nic a nic mi nie podpowiada, ale już chyba czas najwyższy zrobic OUT!

AgnieszkaW współczuję Twojej kolerzance, tez mam znajomą która juz 8 lat z mężem staraja się o dzidziusia i nici.... nie masz co się na nią złościc bo pewnie strasznie przeżywa Twoją ciążę, wiem bo moja znajoma poryczała się jak mnie zobaczyła 😞 😞 😞 a gruba to ty chyba w uszach jesteś, jak to Mittka ładnie ujęła :laugh:

Już się nie mogę doczekać zdjęć Basiek!!!!

Moja kuzynka jest w ciazy :laugh: :laugh: :laugh:

Emmax u mnie też zakaz odwiedzin + porodów rodzinnych ale ja nie narzekam bo skoro i tak męża nie będzie to przynajmniej będę miała spokój od teściowej i całej rodziny męża za co jestem niebiosom wdzięczna :laugh: :laugh: :laugh: