Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ZUPKA UGOTOWANA - ROSOŁEK Z LANYMI KLUSECZKAMI. DZIS TEŻ DAŁAM LENCE ROSOŁKU ALE TAKIEGO WYWARU SAMEGO BEZ PRZYPRAW Z KURY I WARZYWEK, ROZGNIOTŁAM JEJ W TYM MARCHEWECZKE I PIETRUSZKE I WCINAŁA AZ MIŁO.

WCZEŚNIEJ TEZ JADŁA BROKUŁY , NAWET JEJ SMAKOWŁY, MI NIE 😜

ASIULA JESZCZE WRACAJĄC O TEGO ZE CI SPADŁ TELEFON NA KAMILKA TO JA TAK ZROBIŁAM Z APARATEM, CHCIAŁAM SOBIE ZROBIĆ Z LENKĄ ZDJĘCIE I APARAT SPADŁ JEJ NA CZOŁO 😞 BEKSAŁA TROSZKĘ, ALE NA SZCZĘSCIE NIC JEJ NIE BYŁO, TROSZKĘ CZERWONE MIAŁA , ZARAZ ZESZŁO.

U MNIE NADAL SŁONKO ŚWIECI, CHYBA JESZCZE WYJDĘ NA DWÓR.

• Mamusia
Słodki Szymek i wierz mi Kajtucha że cichutko sobie krzyka,jakbyście moją słyszeli szok aż się martwie bo okna pootwierane i że się ktoś doczepi a ona się drze w niebogłosy i jeszcze tak przeciąga aż jej tchu brakuje.

Kurcze nie umiem wrzucać na picassa tych filmów wrrrrr

• Mamusia
Kasiu Szymek słodziachny 😜
Oj chciałabym aby Antek tylko tak krzyczał. U mnie to jest wrzask jakby go obdzierali ze skóry i jeszcze w dodatku solili. 😠 Charakterek niezły z niego rośnie. Ja już nieraz to mam dość a najgorsze że nawet nie mam na kogo liczyć aby z nim został żebym mogła chwilkę odsapnąć. Mam tylko spokój jak śpi no i jak jest w centrum zainteresowania 🤢
Właśnie teraz śpi a ja idę się troszkę zrelaksować w moim ogródku 😁

• Mamusia
dziewczyny to nie jest szczyt możliwości Szymka... on sobie spokojnie leżał to i krzyki spokojne 🙂 jak się wydrze porządnie w taki właśnie sposób przy otwartym oknie to mi ludzie z dworu w okna zaglądają... a najbardziej się drze jak mnie nie widzi albo jak się nim nikt nie interesuje...

• Mamusia
Kasiu Szymus jest slodki jak nie wiem!! Podejrzewalam ze to nie jest szczyt jego mozliwosci glosowych 😁

Moja tak sie zaczeła teraz drzeć bo sie nauczyła jak mąż był, że ciągle ktos koło niej jest a teraz nie daj Boże połóż ją na sekundę! Darcie kota to mało! W dodatku zaczęła się pluć jak jej cos nie pasi i dzisiaj normalnie 3 razy musialam ja przebierac tak się opluła! 🙃 🙃 🙃 🙃 Ręce i odpadają.

Młoda juz śpi, idę dać jej jeść i wracam no bo co innego mam do roboty 🙃 🤢

Mittka mi wogole pikassa nie pokazuje filmikow z komórki a z aparatu nie chca sie wgrac bo pewnei za duze 🤢

HMMM MÓWISZ EWO ŻE WYWARU NIE MOZNA??? KURDE MAM NADZIEJE W TAKIM RAZIE ŻE LENCE NIC NIE BEDZIE. COS MNIE PODKUSIŁO ABY JEJ DAĆ 😞 A PRZECIEZ DO TEJ PORY GOTOWAŁAM JEJ ZUPKI W WYWARZE Z SAMYCH WARZYW ....

KAJTUCHA SZYMON JEST GRZECZNIUTKI, CO TY CHCESZ OD NIEGO 😁 😁

WIOLA A TWÓJ MĄŻ JUŻ WYJECHAŁ???

• Mamusia
Aga trzymam się bo chyba jeszcze do mnie nie dotarło 🤢 😮 😮 😮 😮

Mała sie obudzila wiec dalam jej kaszke i troche przetrzymam to moze bedzie dluzej aspala chociaz juz jest taka maruda, ze nie wiem ile jeszcze wytrzyma heh.

Mittka chciałam Cie zapytac gdzie Twój mąż pracuje, tzn. czym sie zajmuje bo chyba mi umknęło?

• Mamusia
Aguś Lenie na pewno nic nie będzie. Z tego co kojarzę to Gosia chyba też gotuje zupki na wywarze z mięska. Ja nawet nie wiem czemu nie można, ale tak piszą na większości stron. Na tej mojej rozpisce z bebiko też jest zaznaczone, żeby dawać mięsko bez wywaru. My wszystkie na pewno jadłyśmy zupki na mięsku i nic nam nie jest 😉

Wiola pewnie tym razem jest Ci raźniej bo masz przy sobie Maję 🙂

kajtucha fajowy filmik z Szymusiem w roli głównej 🙂