Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ami pokazałam mojemu mężowi fotkę i dodał jeszcze coś od siebie... :laugh: [img size=320]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN19589.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

EWCIA TYM RAZEM TO WYSTARCZY ZMIENIĆ KOLOR WŁOSÓW NA CZARNY USUNĄĆ CZERWONY NOSEK I KLEOPATRA JAK SIĘ PATRZY 😉 😉 😉 😉

MY JUŻ PO KĄPIELI 🙂 ALE DZIŚ DAŁ CZADU PO KĄPIELI MÓJ SMYK 🥴 GDY MU UBIERAŁAM BODY TO ZACZĄŁ TAK PŁAKAĆ ŻE AŻ SIĘ ZANOSIŁ 🥴 NIE MOGŁAM GO USPOKOIĆ 🤢 ON ZAWSZE PO KĄPIELI MARUDZI ALE DZIŚ TO BYŁO OKROPNE AŻ MNIE SAMEJ PŁAKAĆ SIĘ CHCIAŁO 😞 TERAZ JUŻ ŚPI ALE PRZEZ SEN JESZCZE SZLOCHA 😞

• Mamusia
Dziewczyny nieźle kombinujecie ale mimo żółtych włosów 🙂 nie udało Ci się Ewo upodobnić do ołówka 🙂

Fredeczko nie musisz pisać ale jeśli trafi się sędzina kobieta to go z góry przekreśli za zdradę kobiety mając z nią dziecko-babska solidarność 🙂 i go udupi

KAJTUCHA I TU SIĘ ZGADZAM Z TOBĄ 😉
MOJEGO MĘŻA WUJEK TEZ JEST NA ETAPIE ALIMENTACYJNYM I SĘDZINA-KOBIETA DUPI W NIEGO ILE WLEZIE CHOĆ TA JEGO ŻONA TO O BYLE BZDURĘ SIĘ KŁÓCI I ZARAZ DO SĄDU LECI 😞

• Mamusia
hmm z jednej strony tak, jednak jak trafie na sedzie faceta to kto wie czy jego nie ruszy meska solidarnosc...

rozmawialm z marcinem prze tel./ znowu sie pozarlismy jak pies z kotem 😠 watpie,z ekiedykolwiek bedziemy normalnie rozmawiac jak cywilizowani ludzie. boli mnie jak cholera to co zrobil...........

• Mamusia
Myślę że nawet jeśli będzie to facet to jeśli dowie się jak pogrywał sobie Marcin mając dziecko też nie będzie go oszczędzał. A im więcej rzeczy przeciwko Marcinowi tym większy plus dla Ciebie bo od razu robi się szkoda matki i dziecka pozostawionym samym sobie. Myślę że w ten sposób udowodniłabys nieodpowiedzialność Marcina a wtedy wyrok byłby surowszy dla niego żeby mu w pięty poszło i by dorósł. Takie jest moje odczucie ale zrobisz jak zechcesz

KAROLINO I DŁUGO JESZCZE BĘDZIE CIEBIE TO BOLAŁO, BĘDZIESZ MIEĆ ZA TO DO NIEGO ŻAL NAWET DO KOŃCA ŻYCIA. TY NADAL GO KOCHASZ CHOĆ STARASZ SIĘ WYMAZAĆ GO SOBIE Z SERCA.

FREDKA NIE RAZ TAKIE PEWNOŚĆ SIEBIE MOŻE CHOLERNIE ZABOLEĆ.
NA MYŚLI MAM TO ŻE TY DZIWISZ SIĘ SAMA SOBIE ŻE ŁATWO JEST GO WYMAZAĆ KAWAŁEK PO KAWAŁKU Z PAMIĘCI, SERCA ALE MUSISZ UWAŻAĆ ABYŚ NIE OBUDZIŁA SIĘ PEWNEGO DNIA I NIE STWIERDZIŁA JA GO NIE WYMAZAŁAM Z SERCA JA GO NADAL KOCHAM. NAWET NIE WIESZ JAK POTĘŻNA JEST MIŁOŚĆ DO DRUGIEJ OSOBY.
PAMIĘTAJ ŻE WIKTORIA ZAWSZE BĘDZIE PRZYPOMINAĆ MARCINA BO TO JEDNAK JEST OWOC WASZEGO ZWIĄZKU.

hej laski

widzę że Kajtucha specjalistka od alimentów 🙂 fajnie, że pomagasz naszej Fredeczce 🙂

A my bylismy dziś u moich rodziców na obiadku.
teraz mąz lula Lenke bo sie przebudziła a ja oglądam Taniec z gwiazdami.

Trzymajcie się ciepło i udanego wieczoru.

ps. cos Mittki nie widać :laugh:

Buziaki

Zgadzam się, nie da się tak wymazać...
Kiedy odchodzi facet, z którym nie ma się dzieci, to jest trudno... Wspomnienia i żal potrafią powrócić. Jeśli jednak są z takiego związku dzieci, to nie da się wymazać z pamięci przeszłości... Dziecko zawsze będzie o nim przypominać, czy się chce czy nie...
Dlatego trzymam kciuki, by nadszedł taki dzień, w którym zaczniecie NORMALNIE ze sobą rozmawiać, bo łączy Was dziecko i to Wasz wspólny interes, by je wychowywać...

FREDKA PRZEPRASZAM JEŻELI URAZIŁAM CIĘ 😞
NIE WIEM DLACZEGO ALE JA MAM TAKIE GŁUPIE PRZECZUCIE ŻE WY BĘDZIECIE RAZEM. ŻE MARCIN WRÓCI A TY MU PRZEBACZYSZ. OCZYWIŚCIE ZROBISZ JAK ZECHCESZ. MOŻE SIĘ MYLĘ ALE ŻYCIE JEST NIEPRZEWIDYWALNE.

• Mamusia
pannanikt szkoda ,ze nie slyszalas naszej dzisijeszej "rozmowy" :/ wygarnelam mu,ze na swoja matke gada a moze sobie z nia podac rke, ze oboje po jednych pieniadzach sa i sa siebie warci. ze taki z niego ojciec jak z jego matki matka, ze jest frajerem, ze natalka mu dupa przed nosem pomachala i o calym swiecie zapomnial, ze dziecko to nie pies, a nawet psem zaopieekowac sie nie potrafi, ze jest jak pies ogrodnika, komus nie da sam nie wezmie, ze cala ich rodzina jest siebie warta tylko jego siostra i to male rodzenstwo normalni, ze chcial dziecka a teraz sam jak dziecko sie zachowuje, ze mam go w dupie , ze ma zabierac psa ,dawac pieniadze i wiecej moze w moim zyciu juz nie zawitac. ze jesli ma zamiar mala miec tak w dupie to niech sie zrezknie praw do niej a ja uloze sobie zycie na nowo. ahh duuuzo powiedzialam . a zreszta ostatnio jak byl przeciez to cisnelam mu przy moim bracie az w podloge sie patrzyl.

ja w tej chwili sama nie wiem co do niego czuje. czy to milosc, czy nienawisc 😠

• Mamusia
Mojemu dziecku chyba się coś popierdzieliło w główce... Za 7 minut północ a on dopiero zasnął... Ja już na łeb dostaje. Budzi się o 8 chodzi spać o północy... Zero czasu dla siebie wieczorem, ani filmu ani nic. Mam od kuzynki z 15 filmów do obejrzenia i cały siódmy sezon Chirurgów to nie mam kiedy obejrzeć.

Fredeczko spróbuje Ci coś napisać ale nie wiem kiedy znajdę czas, postaram się w tygodniu to zrobić, ok? A no i komputer wydaje się być zrobiony więc w razie co podaje Ci mój nr gg 4595339!

Mąż przed chwilą wyszedł do pracy a tak chciałam się z nim wyściskać to przez małego diabła nie było jak 😞 a mamusie niedługo napięcie rozradzi 🙂
lecę spać dobranoc