Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

Ewo Piotruś wcale nie wygląda żeby mu coś dolegało,jest taki kochany i słodko się uśmiecha 🙂
A i musze Ci powiedzieć że śniłaś mi się dzisiaj w nocy i co najlepsze Twój mąż też 🤪 :laugh:
No a z tymi wstrząsami to już nie przesadzajcie hahaha,ale powiem Wam że "pierwszy" raz był zarąbisty 🤪 :laugh: :P

Kajtucha garniturek bardzo fajny i przykro mi że Szymek tak daje popalić mamusi 😞

AgnieszkoK Bartuś widać ma takie okresy,może znowu przetrzymasz i po jakimś czasie Znów wróci do cycusia bez płaczu.

Wiolu zdjęcia Majeczki śliczne 🙂

Kurcze ja to bym też była posrana jak by mnie tak zastało trzęsienie ziemi pewnie bym spanikowała.

AgnieszkoW gdzieś chyba przegapiłam ubranko Dla Lenki na chrzest jak byś mogła jeszzce raz wkleić to chętnie sobie obejrze.A ja musze za sukienką komunijną się zakręcić bo jeszcze nie mamy wybranej 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam mamusie 🙂

U nas nocka super przy cycu bez nerwów 🤪

Ale z rana powtórka z rozrywki choć dziś jest już lepiej 🙂

Dalej się wkurza jak chcę dać mu cyca ale biorę go na ręce utulam, uspokoję i weźmie go 🙂 dobre i to 😉

Ewo Piotruś jest cudowny ja się uśmiecha a z resztą które dziecko nie jest 😉

Wiola zdjęcia są super 😁 😆

Ewo z Wrocka do mojej miejscowości jest 100 km więc wsiadaj w pociąg lub samochód i przyjeżdżaj do mnie bo u mnie nie ma problemu z ochrzczeniem dziecka jak rodzice nie mają ślubu kościelnego 😉

Kościół przeciwko aborcji a ochrzcić dziecka nie chce przez głupie wymogi 😠

• Mamusia
Ewo uśmiech Piotrusia jest powalający.

A moja maruda to już sama nie wie co ma robić - leżeć źle na rączkach też źle.

Agnieszko u nas też nieraz przy karmieniu jest tak jakby Antka cycek gryzł albo był jakimś świnstwem posmarowany. No cóż mamy humorzaste dzieci 🙃

A my też już mamy chrzest zaklepany na drugi dzień świąt

A MY MAMY JUŻ Z GŁOWY CHRZEST BO JESTEŚMY PO 🙂

GOSIU ALE DO NIEDZIELI BYŁO SUPER A WCZORAJ TO JAK BY MI DZIECKO PODMIENILI, DZIŚ JEST JUŻ LEPIEJ NAWET O NIEBO LEPIEJ I MAM NADZIEJĘ ŻE TAK JUŻ POZOSTANIE 😉

• Mamusia
Aguś no to dobrze, że dzisiaj już u Was lepiej 🙂

Mittko bo Piter to wesoły chłopak tylko pokrzywiony trochę :laugh: Muszę się z tego śmiać bo jak marudzę to się sama nakręcam niepotrzebnie.
Wczoraj u ortopedy pierwszy raz śmiał się tak głośno i długo przy badaniu, że prawie się z mężem popłakaliśmy. Zwijaliśmy się ze śmiechu, a lekarz dziwnie na nas patrzył :laugh:
AgaW nie wstawiała fotki tylko pisała co kupiła dla Leny na chrzest.

AgaK zawsze to jakieś wyjście, ale mąż pójdzie pogadać z księdzem, może się uda go namówić 😉

• Mamusia
dzień dobry kobietki 🙂

my właśnie wróciliśmy od lekarza, mały dostał kolejną szczepionke na rotawirusa i uśmiechnął sie tak słodko do pani doktor, że aż mi serce ruszyło 🙂
waży już 6,20 kg i chyba jest jednym z największych grudniowych dzieciaczków-przy tym najmłodszy...
no i ma 64 cm 🤪

teraz sobie słodko śpi a ja ide troche mieszkanie ogarnąc, dziś przyjeżdża moja psiapsiółka!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

potem musze jeszcze na zakupy iśc a pieruńsko zimno jest brrr... jak na Jowiszu normalnie.... 🥴

Wiolka foty Majeczki cudowne! ślicznie sie uśmiecha 🙂

mittko wierze Ci, że pierwszy raz był cudowny-u mnie też był super 😉

Ewo ale sie uśmiałam " 😜iter to wesoły chłopak tylko troche pokrzywiony" 😁 😁 😁 no ale cwiczcie systematycznie to sie wyprostuje na pewno!

dobra lece, bede zaglądac paaa
miłego dzionka!

• Mamusia
Dzień dobry,

Kajtusia, mąż mnie nie porwał, nie chciał kurcze, ale sama spakowałam się i przyjechałam. 🤪

Wiolu, Majeczka jest sliczna, taka malutka kobieteczka, a tak sie zmieniła już od porodu, coś nieprawdopodobnego.

Piotruś jest uroczy. Myślę, że lepiej przyjąć taką postawę niż użalać się, bo akurat trafiło się to mojemu dziecku. Brawo Ewa, tak trzymaj.

Moja Niunia spi, więc lecę chociaż włożę naczynia do zmywary, bo mnie straszą.

Miłego dnia.

Witam Kobietki 🙂

My dzisiaj idziemy na szczepienie biedny mój mały Robaczek 😞 Dobrze że mąż z nami idzie zawsze doda otuchy 🙂

Dalej Kamilek robi rzadkie kupki nie takie jak na początku no ale są 😞 Zapytam się pediatry czy mogę mu podać Smectę.

Słuchajcie tak mnie teściowa wkurwiła że to się w głowie nie mieści 😠 Kamil jak zaczyna marudzić i płakać bo chce cyca a nie dam mu z miejsca to później straszny ryk jest mimo że sutek już w buzi, płacze i już wiem że na to nie ma sposobu po prostu daje mi nauczkę że NATYCHMIAST nie dostał cyca:P Popłacze chwile powyzywa jak to nazwałam i normalnie złapie i ssie wielce zadowolony 🙂 W niedziele po takim przedstawieniu przychodzi do mnie teściowa i mówi że mam mu dać butelki bo męczę dziecko, że mam mało pokarmu i dla tego tak płacze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyszło na to że w jej oczach ja GŁODZĘ dziecko!!!!!!!!!!!!!!
Powiedziałam że do pół roku Kamil innego jedzenia niż moje mleczko nie dostanie że to moje dziecko i będę je chowała wedle moich zasad i przekonań! Mąż słyszał całą rozmowę i ochrzanił ją żeby się nie wpierdzielała! 😠 😠 😠
Na koniec nie wytrzymałam i się poryczałam co niestety zauważyła i się jeszcze bezczelnie pyta czy przez nią 😠 🤢 🤢 🤢

Ach masakra po prostu 😞

ANJA TWÓJ BARTEK WAŻY 6200 A MÓJ 29 STYCZNIA WAŻYŁ 6300 A 31 MARCA MAMY KOLEJNE SZCZEPIENIE WIĘC WTEDY SIĘ DOWIEM ILE DOKŁADNIE WAŻY MÓJ BZIBZIOŁEK 😉 :P

Ewo Piotruś ślicznie główkę trzyma mój Kamil za cholerę tego nie chce robić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak sama mu rączki podłożę pod klatę to trzyma ale i tak zaraz pac na łóżko i leży sobie 😞 😞 😞

Dzisiaj zobaczę ile waży moje "głodzone" dziecko które nie mieści się już w rozmiar 62 na samym cycu!!!

ASIULA SORKI ŻE TAK NAPISZĘ ALE TWOJA TEŚCIOWA TO MA POJEBANE W GŁOWIE 🤢
TY WIESZ CO DLA TWOJEGO DZIECKA DOBRE WIĘC NIE PRZEJMUJ SIĘ JEJ GADANIEM 🙂 NASTĘPNYM RAZEM JEDNYM UCHEM WPUŚĆ A DRUGIM WYPUŚĆ 😉
A I TRZEBA BYŁO JEJ POWIEDZIEĆ ŻE TAK PRZEZ CIEBIE PŁACZĘ, NIECH POCZUJE SIĘ WINNA 😉

• Mamusia
Dziękujemy za komplementy 🙂

Marta Majka dużo się zmieniła od porodu, czasem jak patrze na zdjęcia z pierwszego miesiaca to tak jakby nie moje dziecie 😉 Ile się czeka w Turcji na przyznanie obywatelstwa, 3 czy 5 lat? Ja muszę czekać 5...... 🤢 🤢 🤢

Asiula czym ty się przejmujesz, pierdolnieta baba i tyle, ehh, jak ja kocham takie szurdniete "ciotunie", zatuc i patrzeć jak się męczy.

AgaK super, że już lepiej 🙂

Ewa rozwaliłaś mnie :laugh: :laugh: :laugh: Piostruś ślicznie tyrzyma główkę i wógóle jest super!!

Czy ktoś wie jak się wkleja te filmiki na pikassa, za nic nie mogę a chciałam wam pokazać moją mała siłaczkę :P \

tak ogólnie to u nas nocka do dupy, pobudki o 3, 6, 6.30., 7.00, 7.30., itd....

Idę sobie zrobic kawkę 🙂

Witam.

U nas bez zmian... czyli znowu cycowanie przez całą noc ☺️ Aż humoru brak... A teraz mała artystka siedzi na leżaczku i krzyczy na zabawki :laugh:

Wiolu zdjęcia piękne. Ach te oczka Majki!! Filmiki przesyła się na tej samej zasadzie jak zdjęcia.

Idę po kawę...

Wiolu... A na który dysk zgrywasz filmiki?? Na ten sam co zdjęcia? Ja np.muszę mieć wszystko na dysku C, by wyświetliło mi się w picasie.
Albo może być tak, że program nie może odczytać filmików i trzeba je jakoś przerobić. Ja mam tak z filmikami z kamery. Za to z aparatu i komórki wszystko jest ok.

• Mamusia
właśnie spakowałam wszystkie ciuszki Piotrka w rozmiarze 62 i jakoś tak mi się smutno zrobiło 😞 Pamiętam jak je kupowałam, wstawiałam fotki na brzuszku i wyobrażałam sobie jak mój synek będzie w nich wyglądał...

• Mamusia
PannoNikt wszystko mam na tym samym dysku a nawet w tym samym folderze a zdjęcia wyświetla, filmików niet 🤨 szkoda bo są strasznie fajne 🤨 za to u mnie z kamery wyswietla bez problemu a ja przerabiac tych filmikow nie umiem i nawet nie wiem na co. Dupa.

Ewa ja mam wraenie, e mi Majka urosa pryey noc bo z ostatniego prania juz zostalo tylko pare iuszkow ktore moze ubrac.Poza tym zrobila sie ciezka ze hej i ramie mi odpada hehehe.

Fredeczka chociazby byŁa zo najpiekniejsza kobieta na swiecie to dla mnie jest skrajna glupota tatuowac sobie mamusie na klatce piersiowej 🤢

CIEKAWE CO U EMMAX, ZGRYZ, SKÓRKI, KAROLCI, DAGIM I JULIA COŚ SIĘ NIE POJAWIA 🤨

MOGŁY BY CHOCIAŻ DAĆ ZNAĆ CO U NICH SŁYCHAĆ 😉

A NAWET AGNIESZKAW26 COŚ SIĘ DZIŚ JESZCZE NIE POJAWIŁA 😉

CZESC DZIOŁCHY

JESTEM AGUSK , JESTEM.
BYŁAM NA SPACERZE, A Z RANA MAZ BYŁ W DOMU A JAK ON JEST W DOMU TO ZAWSZE MAM TAKIIII BAŁAGAN, ZE NIE WIEM W CO RECE WŁOZYC :laugh:

WCZORAJ DOSTAŁYSMY Z LENKA OD TATUSIA PO TULIPANKU NA DZIEN KOBIET 🙂
PIERWSZY DZIEN KOBIET LENY :laugh: :laugh: :laugh:
WSTAWIAM FOTKE 🙂

MITTKO ZA UBRANKO DAŁAM 150 ZŁ - PŁASZCZYK, SPODNIE, SUKIENECZKA, CZAPECZKA - WSZYSTKO Z POLARU, BIAŁE. WSTAWIE ZDJECIA PO CHRZCINACH 🙂 BO TERAZ NIE CHCE LENY MECZYC I UBIERAC BO ONA TEGO NIE ZNOSI:laugh:

WIOLU MAJKA JEST ŚWIETNA. PIEKNE ZDJECIA 🙂

EWO PIOTRUS BOSKO SIE USMIECHA. I SUPER ZE JESTES TAKA OPTYMISTKĄ. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE.
A CO DO PIELUSZKOWANIA TO TERAZ ORTOPEDZI PRAKTYCZNIE KAZDEGO MALUSZKA ZALECAJA PIELUSZKOWAC.
JA TEZ LENCE ZAKŁADAM DODATKOWO NA PAMPERSA TETROWA PIELUSZKE.

FREDECZKO JA TEZ PODZIELAM ZDANIE WIOLI...DLA MNIE TO PORAZKA TAKI TATUAZ....JA KOCHAM MOJA MATKE PONAD ZYCIE A NIE ZROBIŁABYM SOBIE TATUAZU Z JEJ WIZERUNKIEM :laugh:

PANNONIKT MOJA NOCKA TEZ DZIS MASAKRYCZNA, CO GODZ POBUDKI 😠

WIOLA MNIE TEZ BOLA RECE OD NOSZENIA LENY, CIEZKA KLUSKA:laugh: [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC06306__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

TUTAJ W CZAPECZCE OD UBRANKA DO CHRZTU. JA SIE JESZCZE NACIAGA TAKIM SZNURECZKIEM ZE JEST ŁADNIE DOPASOWANA , TUTAJ TYLKO NA CHWILKE ZAŁOZYŁAM LENIE. [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC06315__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />