Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agusia poprostu uwielbiam miete jako przyprawe! Nadaje taka swiezosc i taki charakterystyczny smak daniom. Moze byc pyszne 🙂 az mi tez ochota na cukinie naszla... jednak tatko pozno wroci z pracy wiec nie ma kto na dzialke isc :/ szczerze? My z mama to chyba nawet nie wiemy gdzie mamy dzialke... Ja nie wiem a mama tez wydaje mi sie ze nie wie:P

Fredeczka ja tez się namęczyłam z nafaszerowaniem rurek, faktycznie czasłochłonne to jest , ale cannelloni wyszło mi przepyszne, właśnie zjadłam porcję.

A co do lumpka to mam u nas w mieście taki tani że dzien pzed nową dostawą sprzedają towar za 4 zł. A tak zazwyczaj tez jest za 50, 30 zł...

Jeśli chodzi o mietę to ja też uwielbiam, a jadłyście pierogi ruskie z miętą??? niebo w gębie 🙂

• Mamusia
Jesteście okropne. Tak znęcać się nad biednymi ciężarówkami:P :P
Ja dzisiaj zrobiłam szybki obiad - paluszki rybne, ryż i surówkę z białej kapusty.

Agnieszkaw u mnie nigdy nie widziałam aż tak niskiej wyprzedaży. Ewentualnie 3 zł za sztukę.
A w moim ukochanym lumpeksie rzeczy są po 45 zł/kg

Wpadnę wieczorem bo teraz idę się szykować na zajęcia do szkoły rodzenia.

• Mamusia
persy fajnie, że już chodzisz na zajęcia, ja jestem na etapie poszukiwania szkoły i nie wiem na którą się zdecydować...

fredeczka już nie wstawiaj tu żadnych przepisów bo mi żołądek wykręci hehe.. żartuję oczywiście! Ja to jestem leniwiec, dzisiaj zjem pomidorówkę z wczoraj a jutro jadę na obiadek do mamy :P

Dobre, dobre... swoją droga to ludzie maja bardzo wysokie mniemanie o sobie, skoro nie widzą jakich błaznów z siebie robią.

http://kobieta.wp.pl/kat,26333,title,Urodzi-dwunastoraczki,wid,11406507,wiadomosc.html?ticaid=18967 to o czym dzis mówiła bodajże gosia.